رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی


M.gh
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

پیاز متوسط ۲ عدد

لیمو عمانی ۲ عدد

گلاب ۴ قاشق غذاخوری

روغن مایع به اندازه کافی

گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم

خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم

زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین ۱ تکه

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

مرحله اول: تفت دادن پیاز و گوشت

برای تهیه خورش خلال کرمانشاهی ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به شکل نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. صبر کنید تا روغن کمی داغ شود سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از اینکه پیاز نرم و طلایی شد مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قیمه ای خرد کنید. ( بهتر است کمی کوچکتر از گوشت خورش قیمه خرد کنید ) در ادامه گوشت را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...