M.gh ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ پیاز متوسط ۲ عدد لیمو عمانی ۲ عدد گلاب ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع به اندازه کافی گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری چوب دارچین ۱ تکه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی مرحله اول: تفت دادن پیاز و گوشت برای تهیه خورش خلال کرمانشاهی ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به شکل نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. صبر کنید تا روغن کمی داغ شود سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از اینکه پیاز نرم و طلایی شد مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قیمه ای خرد کنید. ( بهتر است کمی کوچکتر از گوشت خورش قیمه خرد کنید ) در ادامه گوشت را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .