رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه یخنی


M.gh
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

گوشت ران با استخوان گوسفند ۴۰۰ گرم

پیاز ۳ عدد

کره حیوانی به مقدار لازم

زعفران دم کرد غلیظ ۲ ق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول : آماده سازی گوشت

ابتدا گوشت را شسته و کمی بزرگتر از اندازه خورشتی خرد کنید و دوباره برش های گوشت را شسته و کنار بگذارید تا آب اضافی خارج شود.

 

مرحله دوم : کاراملی کردن پیاز

پیاز ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید داخل قابلمه با حجم مناسب ریخته و کمی روغن اضافه کنید تا پیاز ها سبک شوند سپس مقداری زردچوبه اضافه کرده و دوباره تفت دهید وقتی خوب پیازها کاراملی شد نوبت اضافه کردن گوشت است.

 

مرحله سوم : پخت خورش یخنی پلو

وقتی پیاز کاراملی شد گوشت های خرد شده را به همراه کمی زعفران و دارچین اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و آب بندازد سپس چند لیوان آبجوش با توجه به مقدار قابلمه به گوشت ها اضافه کند و حرارت شعله را بسیار کم کنید و اجازه دهید خورش با حرارت پایین خوب پخته شود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...