آیلار مومنی ارسال شده در 16 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام رمان: دلبر بلاگردان نویسنده: آیلار مومنی ژانر: عاشقانه_ اجتماعی_ تراژدی_جنایی خلاصه داستان : تصمیمات احمقانهام مرا در سراشیبی مرگ قرار داد، در این سراشیبی هر آنچه را که ترس از دست دادنش را داشتم گم کردم. اکنون من مانده ام و یک دنیا هراس و پلهای شکستهی پشت سرم. چگونه به جایی که به آن تعلق داشتم برگردم؟ چگونه خود را از این مهلکهی عشق و عاشقی نجات دهم؟ همیشه میپنداشتم توان تمییز اتفاقات را دارم و آنچه بر آنها اثر می گذارد من هستم اما این نیز اندیشه ای پوچ و بیحاصل بود از همان اندیشه ها که فکر میکنی هست اما نیست... فکر میکنی میشود اما نمیشود. من تا پایان این راه را خواهم رفت حتی اگر به قیمت جانم تمام شود. من میروم تا کسانی را که از دست داده ام نجات دهم من میروم تا حسرت های پوچ و تهی مرا به قعر آتش زندگی نکشاند. آری من ادامه میدهم من خود را فدا میکنم تا کسی جز من فدا نشود. دلبر بلاگردان💖 ویرایش شده 15 مهر، ۱۴۰۰ توسط آیلار مومنی 2 1 1 1 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ سلام عزیزم چطوری؟ میخواستم بگم شروع رمانت خفن بود بسی! مخصوصا جایی که فهمید عروس مرده ولی به جای اینکه همون اول بگی ، اومدی یکم توصیفش کردی و گنگ شد اوف اوف 😎 عزیزم اومدم دوتا نکته رو بهت بگم. زبان هایی که مینویسی هم محاورهای دیده میشه هم نوشتاری؛ این به رمان لطمه وارد میکنه، اگر میخوای نوشتاری انتخاب کنی همه قسمت های رمان رو از حالت نوشتاری استفاده من به جز گفت و گوها. اگرم محاوره ای میخوای انجام بدی همش محاوره ای باشه. توی پارت هات ( به جز قسمت گفت و گو ها) هر دو تا حالت دیده میشه قلمت مانا و موفق باشی 🥰 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ @Fardis مرسی عزیز دلم 😍😍😍چشم حتما رعایت میکنم 💝💝💝💝 4 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atlas _sa ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام آیلار جونم خوبی؟ خب رمانت رو تا جایی که مطالعه کردم عالی بود گفتم بیام نقدهم بکنم😘 اسم رمانت واقعا قشنگه و کلیشه ای نیست. از دوبخش اسم(دلبر) + ترکیب (بلاگردان) تشکیل شده و مناسبه. واج آرایی زیبایی هم داره و گوشنوازه باعث جذب مخاطب میشه. خلاصتم عالیه فقط زیادی طولانی شده بهتره یکم کوتاهش کنی. مقدمه هم خیلی به دلم نشست. شروع رمانت هم درخشان بود. با آتی نمایی از آینده مخاطب رو مشتاق کردی بعدش هم با فلش بک به گذشته تو رمانت ایجاد تعلیق کردی. فقط نکته ای که باید بگم اینه که تو پارت های اول هیچ توصیفی ار صبا نکردی، درسته تو فلش بک گذشته کامل خصوصیاتشو گفتی ولی بهتره پارت اول هم درموردش حرف بزنی تا تصویر سازی بیشتری برای خواننده ایجاد بشه. رمانت واقعا سیر تندی داره ولی علارغم اون، تونستی پرداخت جامعی به قضایا داشته باشی. سخنی با نویسنده جونم خب عزیزم ایده رمانت واقعا کشش بسیار خوبی برای جذب خواننده داره موفق باشی با انرژی ادامه بده گلم🌹 ویرایش شده 7 شهریور، ۱۴۰۰ توسط Atlas _sa 4 1 نقل قول #رمان 👑ᖵ🅕̉e͇t̉n͇ẻ ͇z̉i͇b̉a꯭͇🦋⟧ مطمئن باش اسم تو رو شاید دیر یاد گرفته باشم؛ ولی هیچ وقت قرار نیست فراموش کنم! ***** - آلییوش بهتره اونجور نخندی! آلییوش بهت زده، فقط نگاه کرد. مارگارت ادامه داد. - داری کار خودت رو سخت تر میکنی، باعث میشه دیگه یه قدمهم پا پس نکشم برا داشتنت. # رمان مـ◌ٜٜٜٜٜٜٜ͜͡✤ْـْٜٜٜٜن کـ◌ٜٜٜٜٜٜٜ͜͡✤ْـْٜٜٜٜه نمـ◌ٜٜٜٜٜٜٜ͜͡✤ْـْٜٜٜٜیـ◌ٜٜٜٜٜٜٜ͜͡✤ْـْٜٜٜٜدانسـ◌ٜٜٜٜٜٜٜ͜͡✤ْـْٜٜٜٜتـ◌ٜٜٜٜٜٜٜ͜͡✤ْـْٜٜٜٜمـ◌ٜٜٜٜٜٜٜ͜͡✤ْـْٜٜٜٜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ 😍😍😍😍😍عزززیزم مررررسی از نگاه گرمت واقعا بهم انرژی دادی هنرمند خوشگل 💝💝💝 3 1 1 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ سلام عزیزمچند پارت از رمانتو خوردمگفتم بیام نظر بدم^^ خب اسم رمانت اصلا کلیشهای نبود و تو جذب خواننده خیلی خوب بود😍 خلاصه و مقدمه هم به دلمنشست.♥️ شروع رمانت جذاب و گیرا بود فضا سازی و توصیف هات رو دوست دارم و ایده خیلی جذابی داری عزیزم موفق باشی^^ @.Ghazaleh. 2 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، اوپاکاروفیل گفته است: سلام عزیزمچند پارت از رمانتو خوردمگفتم بیام نظر بدم^^ خب اسم رمانت اصلا کلیشهای نبود و تو جذب خواننده خیلی خوب بود😍 خلاصه و مقدمه هم به دلمنشست.♥️ شروع رمانت جذاب و گیرا بود فضا سازی و توصیف هات رو دوست دارم و ایده خیلی جذابی داری عزیزم موفق باشی^^ @.Ghazaleh. مرررررسیییییی عزززیز دلممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ممنون از اینکه رمانم رو خوندی 3 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Soniya-Aslan ارسال شده در 13 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۴۰۰ سلام آیلار جونم رمانت رو تا یه جایی مطالعه کردم و گفتم بیام نقد کوچولویی هم بکنم وبرم. اسم رمانت عالیه.خلاصه و مقدمه هم خیلی خوبه. عاشقش شدم😍 شروع رمانت هم خوب بود.کمی شخصیت صبا برای من گنگ بود.البته شاید من اینطور فکر میکنم چون هر چی باشه طبق گفته ها توی رمان،صبا یه بچه ی معمولی نیس و شاید بخاطر سندرومی که داره شخصیت ساکت و گوشه گیری داره. خلاصه ایده رمانت واقعا جذابه و باعث میشه خواننده مشتاق خوندنش بشه. موفق باشی❣️ @Ghazalehꨄ︎ @آیلار مومنی 1 1 نقل قول جان ها خواهم گرفت و خون ها خواهم ریخت طوری که خون های ظالمان استخر انتقامم را پر کند هراسی نداشته باش جانان من آنها را برایت قربانی خواهم کرد تا به آرامش رسی صفحه ی رمان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ 18 ساعت قبل، nura_savagelove گفته است: سلام آیلار جونم رمانت رو تا یه جایی مطالعه کردم و گفتم بیام نقد کوچولویی هم بکنم وبرم. اسم رمانت عالیه.خلاصه و مقدمه هم خیلی خوبه. عاشقش شدم😍 شروع رمانت هم خوب بود.کمی شخصیت صبا برای من گنگ بود.البته شاید من اینطور فکر میکنم چون هر چی باشه طبق گفته ها توی رمان،صبا یه بچه ی معمولی نیس و شاید بخاطر سندرومی که داره شخصیت ساکت و گوشه گیری داره. خلاصه ایده رمانت واقعا جذابه و باعث میشه خواننده مشتاق خوندنش بشه. موفق باشی❣️ @Ghazalehꨄ︎ @آیلار مومنی سلام عزیزم خیلی ممنون از نظرت. نظراتت بین همه ی واکنش ها گم شده بود 😍💖 لاو یو 1 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام خانم گلی اومدم واسه نقد رمانت اسمت خوب و بسی جذاب بود دلبر ب تنهایی کلیشهایه ولی بخاطر ترکیبش با "بلاگردان"یه اسم جذاب ساخته مقدمه خلاصه و شروعتم دوس داشتم و کلیشهای نبود درکل رمانت رو دوس داشتم موفق باشی گلم با انرژی ادامه بده♡ @Gh.aꨄ︎ ویرایش شده 16 آبان، ۱۴۰۰ توسط ._.Fati._. 3 1 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.82 ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ خب این رمانم که نقد و نظر نمی خواد 😂 خودش قشنگه 2 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، سادات.۸۲ گفته است: خب این رمانم که نقد و نظر نمی خواد 😂 خودش قشنگه Omg😍😍😍😍 love u 😍💟 Saranida😎 1 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .