M.gh ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ ۱بسته پودر ژله انار ۱/۵ لیوان آبجوش پاناکوتا شیر خامه شکر پودر ژلاتین وانیل یک بسته پودر ژله انار رو با ۱/۵ لیوان آب جوش حل میکنیم سپس داخل ظرفی که چرب کردیم و با کیسه فریزر پوشوندیم میریزیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده. برای پاناکوتا ← شیر و خامه و شکر و پودر ژلاتین و وانیل را مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شود نباید بجوشه. وقتی ژله کامل بست با کاتر قلبی شکل میزنیم و قلب هارو به دیواره ظرف مورد نظر می چسبونیم. و برای چند دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا فیکس شود. در نهایت پاناکوتای سرد شده را داخل ظرف میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کامل ببند. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .