M.gh ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ #مرغ_درسته_درفر 😍مواد لازم: مرغ : ۱ عدد 😍مواد سس : ماست : ۱ استکان (استکان کمر باریک ترک، ۸۴ گرم) روغن زیتون : ۱/۲ استکان (۴۰ گرم، یا روغن مایع) نمک : ۱ قاشق غذاخوری سرصاف رب فلفل : ۱ قاشق مرباخوری ( رب گوجه فرنگی ) زیره ، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری 😍مواد داخل مرغ: پیاز : ۱ عدد سیب زمینی : ۱ عدد هویج : ۱ عدد سیر : ۴ حبه طرز تهیه: مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. با چاقوی تیز در تمام قسمت های مرغ سوراخ هایی ایجاد کنید. سس آماده شده را در داخل و روی مرغ در تمام قسمت ها خوب بمالید. پیاز، سیب زمینی، هویج و سیر را داخل مرغ بزارید و با کمک خلال دندان ببندید. ۱ قاشق غذاخوری آرد را داخل کیسه مخصوص فر (تنورک) بپاشید و در تمام قسمت ها پخش کنید این کار برای این است که مرغ نچسبد. مرغ را با دقت داخل کیسه مخصوص فر بزارید. سر کیسه را ببندید طوری که داخل کیسه آزاد باشد و کیسه کیپ نشود. مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بزارید طوری که پشت مرغ سمت بالا باشد. با کمک چاقو کیسه را از چند جا سوراخ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد حدود ۲ ساعت بپزید نزدیک به زمان پخت، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. نوش جان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .