ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ اگر میشه گرافیستم @Gh.azalباشن 2 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ و اینکه فقط یک عکس تو ذهنمه 2 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
- Edna - ارسال شده در 3 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۴۰۰ عزیزم مدیر گرافیست رو تگ کنید. در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 13:31، Torkan dori گفته است: اگر میشه گرافیستم @Gh.azalباشن 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار گرافیست♥️ ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 13:36، Torkan dori گفته است: و اینکه فقط یک عکس تو ذهنمه نویسندهی عزیز عکس دختر تایید نیست. عکس باید برش مستطیلی داشته باشه و کیفیتش مناسب باشه. با شما @pegah11z 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ پس اگر میشه خودتون پیشنهاد بدید @pegah11z 2 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 4 ساعت قبل، Torkan dori گفته است: پس اگر میشه خودتون پیشنهاد بدید @pegah11z سلام عزیزم چه نوع عکسی مد نظرتونه 🤔 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: سلام عزیزم چه نوع عکسی مد نظرتونه 🤔 غمگین و ی مقدار عاشقانه 3 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: غمگین و ی مقدار عاشقانه آهان میگردم میفرستم براتون 2 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ @Torkan dori عزیزم من این عکسارو پیدا کردم 3 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 58 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: @Torkan dori عزیزم من این عکسارو پیدا کردم گلم اخرین عکس امکان سیاهو سفید شدنش هست؟ اگر میشه اون وگرنه اولی 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Torkan dori گفته است: گلم اخرین عکس امکان سیاهو سفید شدنش هست؟ اگر میشه اون وگرنه اولی بله عزیزم چرا که نه ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، Torkan dori گفته است: گلم اخرین عکس امکان سیاهو سفید شدنش هست؟ اگر میشه اون وگرنه اولی @Torkan dori این دو مدل رو افکت زدم 🤔به نظر خودم اولی چون جلوه قشنگ تری داره گل ها رنگی باشن 😊 حالا باز هر کدوم که خودتون بگید 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، pegah11z گفته است: @Torkan dori این دو مدل رو افکت زدم 🤔به نظر خودم اولی چون جلوه قشنگ تری داره گل ها رنگی باشن 😊 حالا باز هر کدوم که خودتون بگید @Torkan dori?! ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، pegah11z گفته است: @Torkan dori این دو مدل رو افکت زدم 🤔به نظر خودم اولی چون جلوه قشنگ تری داره گل ها رنگی باشن 😊 حالا باز هر کدوم که خودتون بگید اره گلم نماش خوشگل شد 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: اره گلم نماش خوشگل شد پس شروع می کنم کار رو 😊👌❤️ 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) بفرمایید عزیزم ❤️☝️ @Torkan dori ویرایش شده 7 دی، ۱۴۰۰ توسط pegah11z 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: بفرمایید عزیزم ❤️☝️ @Torkan dori عزیزم عالیه فقط امکان داره فونت دل گذشت تغییر کنه؟ البته اگر برات مشکلی نیست😊 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ 22 دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: عزیزم عالیه فقط امکان داره فونت دل گذشت تغییر کنه؟ البته اگر برات مشکلی نیست😊 🤔مشکلش چیه فونت ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ هم اکنون، pegah11z گفته است: 🤔مشکلش چیه فونت طرز نوشتن دلش رو دوس نداشتم🙂 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ ۴ ساعت قبل، Torkan dori گفته است: طرز نوشتن دلش رو دوس نداشتم🙂 بفرمایید عزیزم ☺️ چون اینطوری فونت ساده بود برای جلوی بهتر جلد از PNG استفاده کردم ❤️ 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: بفرمایید عزیزم ☺️ چون اینطوری فونت ساده بود برای جلوی بهتر جلد از PNG استفاده کردم ❤️ ممنون گل عالی شد 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ ۱ دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: ممنون گل عالی شد عزیزم ممنون میشم نظرتون اینجا بفرستی ☺️❤️ ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: عزیزم ممنون میشم نظرتون اینجا بفرستی ☺️❤️ حتما ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۴۰۰ @مدیر گرافیست 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده