Mrymwx ارسال شده در 16 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۴۰۰ نام داستان:نماد آرتمیس نویسنده:مریم کریمی ژانر:معمایی_عاشقانه _تخیلی هدف:نوشتن خلاصه:خودش را از نسل آرتمیس میداند «نخستین زن دریاسالار جهان و ایران» جنگی شروع شده را ادامه میدهد، تا کسانی که به هم جنس هایش ظلم کردند را به سزای عملشان برساند. اما عشق در حال مانع شدن است. نگرانی هایش برای اتفاقات بعد از خودش است. میجنگد، برای چیزی که از او گرفته شده.قانونی را به یاد میاورد قانونی بزرگ، ارزنده، قانونی که بعد از عزیزانش به فراموشی سپرده بود.این قانون چه چیزی را تغییر میداد ؟ مقدمه: در من دختری تنها زندگی میکرد. او هرشب دیوانه وار به سوگ خاطراتش مینشست. دختری که هر دقیقه ی شبهایش؛ عشق را در خودش به بی رحمانه ترین شکل خفه میکرد. و هر روزش را فاتحه ی احساس میخواند؛ از خواب برمیخیزید میشد همان زن قوی دیروزش.... لینک داستان👇🏻 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ سلام عزیزم حال و احوال؟ میخواستم بگم رمانت رو خیلی دوست دارم مخصوصا روون بودن قلمت روووو😍 و لازمه بگم بهترین موضوع رو انتخاب کردی(((: نماد آمیتیس، که خود آمیتیس یکی از بزرگترین شخصیت های تاریخ ایران (((((: همینجوری پر قدرت ادامه بده🥰💜 فقط چند تا چیز به چشمم اومد اینکه نیم فاصله هارو حواست نبوده رعایت نکردی مثل : میکند✅ می کند و میکند❌ و همچنین فاصله ها بعد از علائم نگارشی مثل : - تمامش✅ -تمامش❌ و همچنین به نظرم بیا و از حروف ربط بیشتر استفاده کن مثل « و که تا» اینجوری هم جملالتت عمق بیشتری میگیرن هم طولانی تر میشن و دیرتر به نقطه میرسند و به جذابیت داستانت افزوده میشه🥰😍😍😍 موفق باشی قشنگممممم💜😍🥰 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، Fardis گفته است: سلام عزیزم حال و احوال؟ میخواستم بگم رمانت رو خیلی دوست دارم مخصوصا روون بودن قلمت روووو😍 و لازمه بگم بهترین موضوع رو انتخاب کردی(((: نماد آمیتیس، که خود آمیتیس یکی از بزرگترین شخصیت های تاریخ ایران (((((: همینجوری پر قدرت ادامه بده🥰💜 فقط چند تا چیز به چشمم اومد اینکه نیم فاصله هارو حواست نبوده رعایت نکردی مثل : میکند✅ می کند و میکند❌ و همچنین فاصله ها بعد از علائم نگارشی مثل : - تمامش✅ -تمامش❌ و همچنین به نظرم بیا و از حروف ربط بیشتر استفاده کن مثل « و که تا» اینجوری هم جملالتت عمق بیشتری میگیرن هم طولانی تر میشن و دیرتر به نقطه میرسند و به جذابیت داستانت افزوده میشه🥰😍😍😍 موفق باشی قشنگممممم💜😍🥰 مرسی عزیزم خیلی خوشحال شدم نقدت و دیدم 🤩 چشم نقدت و قبول دارم و حتما توش رعایت میکنم 💸💘 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام عزیزم، خوبی مریم قشنگم؟!🥰❤ امیدوارم همیشه عالی و درجه یک باشی، خوب هیچکس که من و نقد نمیکنه حداقل من بیام نقد کنم😕😔 خوب اسم داستانت خیلی قشنگه:) ژانر ها و خلاصه و مقدمه همه عالی بودن، محتوای داستان کلیشه نبود و جدید و خاص بود^_^ خوب دیگه همه چی عالی بود، دمت گرم، موفق باشی:) خوش قلم جان=)✍🤍 @Mrymwx ویرایش شده 15 شهریور، ۱۴۰۰ توسط 15Bita 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ 17 دقیقه قبل، 15Bita گفته است: سلام عزیزم، خوبی مریم قشنگم؟!🥰❤ امیدوارم همیشه عالی و درجه یک باشی، خوب هیچکس که من و نقد نمیکنه حداقل من بیام نقد کنم😕😔 خوب اسم داستانت خیلی قشنگه:) ژانر ها و خلاصه و مقدمه همه عالی بودن، محتوای داستان کلیشه نبود و جدید و خاص بود^_^ خوب دیگه همه چی عالی بود، دمت گرم، موفق باشی:) خوش قلم جان=)✍🤍 @Mrymwx من که نقدت کردم بیتا جونم ☹️ ولی دستت درد نکنه دلشادم کردی 😍♥️ بفرمایید نمایه لینک بده😎💋 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ هم اکنون، Mrymwx گفته است: من که نقدت کردم بیتا جونم ☹️ ولی دستت درد نکنه دلشادم کردی 😍♥️ بفرمایید نمایه لینک بده😎💋 آره، اما خوب... فقط منظورم تو نبودی که~~ خواهش مریم زیبا، واقعا؟! ای به چشم، پس من منتظر اون نقد های شیرینت که مزهی شیرینی ناپلئونی میده هستم^^😉 بوس بهت❤💞 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ عشقم نام همسر بابک خرمدین خورشید لطفا در داستانت از بانو کاساندان و بانو پرینهم استفاده کن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، ملیکا ملازاده گفته است: عشقم نام همسر بابک خرمدین خورشید لطفا در داستانت از بانو کاساندان و بانو پرینهم استفاده کن حتما حتما ♥️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .