مدیر آگهی Mahsabp4 ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ سطر اول متن اصلی سطر دوم تلفظ سطر سوم معنی I’m a LOSER I’m a LOSER من يه بازنده ام من يه بازنده ام 회색빛 차를 타고 hwesaekbit chareul tago توی یه ماشین خاکستری رنگ 달아나고 있어 daranago isseo دارم فرار می کنم 빌어먹을 세상 너머 bireomeogeul sesang neomeo فراتر از این دنیای لعنتی 네 손을 잡은 내 손 ne soneul jabeun nae son دستم چسبیده به دستت 상처뿐이지만 sangcheoppunijiman فقط يه زخمه It doesn’t matter when I’m with you مهم نیست وقتی با تو هستم دانلود آهنگ LOSER=LOVER از TXT تی اکس تی 이길 수 없던 fighting, bleeding, losing 이젠 지쳤어 igil su eoptteon fighting, bleeding, losing ijen jichyeosseo نميتونستم برنده بشم، با جنگیدن ، آسیب دیدن ، بازنده بودن و حالا ازش خسته شدم 가질 수 없다면 I f**kin’ keep it low gajil su eopttamyeon I f**kin’ keep it low اگر نتونم داشته باشمش، کم نگهش می دارم Crying, crying, crying 이젠 집어쳐 Crying, crying, crying ijen jibeochyeo گریه کن ، گریه کن ، گریه کن ، حالا فراموشش کن Love you love you love you عاشقتم عاشقتم عاشقتم No matter what I do مهم نيست چيکار کنم I say “Run” من ميگم “فرار کن” 미친 듯 크게 웃어줘 michin deut keuge useojweo جوری بخند که انگار دیوونه شدی 눈물은 이제 good bye, time to say nunmureun ije good bye, time to say خداحافظ اشک، وقت گفتن اینه “Run” “فرار کن” 절대 뒤돌아보지 마 jeoldae dwidoraboji ma هرگز به عقب نگاه نکن 두 손엔 hunnit bands du sonen hunnit bands در دو دستم، باندهای هونیت I’m a LO$ER من يه بازنده ام I’m a LO$ER I’m a LO$ER من يه بازنده ام من يه بازنده ام Lover with a $ dollar sign عاشق با علامت دلار I’m a LO$ER من يه بازنده ام I’m a LOVER I’m a LOVER من عاشقم من عاشقم Lover with a $ dollar sign عاشق با علامت دلار I’m a LO$ER من يه بازنده ام دانلود آهنگ LOSER=LOVER از TXT تی اکس تی 전쟁 같은 life jeonjaeng gateun life این زندگی مثل یه جنگه 지기만 했었던 나 jigiman haesseotteon na من هميشه بازنده ام 넌 내 구원이었어 neon nae guweonieosseo تو نجات دهنده من بودی No doubt doubt doubt بدون شک بدون شک بدون شک 벼랑 끝에서 byeorang kkeuteseo در لبه صخره 너의 빛이 나를 이끌어 neoye bichi nareul ikkeureo نور تو منو هدایت می کنه Making me a winner منو برنده ميکنه So right so right so right پس درسته خيلی درسته 이길 수 없던 fighting, bleeding, losing 이젠 지쳤어 igil su eoptteon fighting, bleeding, losing ijen jichyeosseo نميتونستم برنده بشم، بجنگم، آسیب ببینم، بازنده بشم و حالا ازش خسته شدم 가질 수 없다면 I f**kin’ keep it low gajil su eopttamyeon I f**kin’ keep it low اگر نتونم داشته باشمش، کم نگهش می دارم Crying, crying, crying 이젠 집어쳐 Crying, crying, crying ijen jibeochyeo گریه کن ، گریه کن ، گریه کن ، حالا فراموشش کن @مدیر تبلیغات نقل قول • او مانند جهنمی که در آتش میوسخت، درد نداشت، او خودِ جهنم بود 🕷‘ شیاطین سرخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .