Aramesh ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ سلام عزیزجان رمان من تایید نخورده هزاربارم گفتم، اسمش رمز جدایی ممنون می شم بهن جواب بدید. 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-Tehyan- ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ 12 دقیقه قبل، Aramesh گفته است: سلام عزیزجان رمان من تایید نخورده هزاربارم گفتم، اسمش رمز جدایی ممنون می شم بهن جواب بدید. تایید میخوره جانا یکم صبر کنید🤦♀️ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-Tehyan- ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ @N.a25 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ تایید شده 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arshin radesh ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ سلام چطور میتونم رمانمو ثبت کنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 28 دقیقه قبل، Arshin radesh گفته است: سلام چطور میتونم رمانمو ثبت کنم سلام جانا باید تاپیک رمان بزنید. لطفا خصوصیتون چک کنید ناظران راهنما حتما برای شما پیامی برای آشنایی با سایت ارسال کردند. ویرایش شده 30 مرداد، ۱۴۰۰ توسط -Atria- 2 نقل قول دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SAHAR RAD ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Arshin radesh گفته است: سلام چطور میتونم رمانمو ثبت کنم @مدیر اسپم @مدیر راهنما 4 نقل قول ⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜ 💥 داستان جرقه 💥 ⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜🔸️⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب sogand-A ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ مدیر جان رمان من رو هم تایید کنید لطفا تا پارت هارو بارگذاری کنم ❤💜 @N.a25 @مدیر راهنما 4 نقل قول دلنوشته گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ورود به معما ها( مجموعه داستان های تغییر ناپذیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ 12 ساعت قبل، Arshin radesh گفته است: سلام چطور میتونم رمانمو ثبت کنم @Melika.Y عزیزجان! لطفا نحوه باز کردن تاپیک، اطلاعات و... رو برای نویسنده بفرستین 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، سوگند گفته است: مدیر جان رمان من رو هم تایید کنید لطفا تا پارت هارو بارگذاری کنم ❤💜 @N.a25 @مدیر راهنما تایید تاپیک حداکثر ۴۸ ساعت زمان می بره. اگر پس از این دوره تایید نشد به مدیر ارشد اطلاع بدید، در غیر این صورت مدیران رو تگ نفرمایید. 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohirose ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۰ رمان من که چهارشنبه ارسال شده هنوز خبری نیست منم به مدیر ارشد پیام بدم 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جانان بانو ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) در 8/9/2021 در 11:53 AM، N.a25 گفته است: تایید شده سلام وقتتون بخیر رمان منم چند وقته ارسال کردم و هنوز تایید نخورده ، اسمشم خلاف عاشقی هستش ، میشه بهم جواب بدید . ممنونم ویرایش شده 17 شهریور، ۱۴۰۰ توسط JAJANAN-OOO 3 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ هم اکنون، JAJANAN-OOO گفته است: سلام وقتتون بخیر رمان منم چند وقته ارسال کردم و هنوز تایید نخورده ، اسمشم خلاف عاشقی هستش ، میشه بهم جواب بدید . ممنونم @مدیر راهنما عزیزم راهنماییشون کنید لطفا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام من داستانم رو به بخش رمان انتقال دادم و تایید نشده لطفا تایید کنین @N.a25 @مدیر راهنما ویرایش شده 18 شهریور، ۱۴۰۰ توسط Z sadghinjad 3 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جانان بانو ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 17 ساعت قبل، JAJANAN-OOO گفته است: سلام وقتتون بخیر رمان منم چند وقته ارسال کردم و هنوز تایید نخورده ، اسمشم خلاف عاشقی هستش ، میشه بهم جواب بدید . ممنونم البته تایید شده فقط پیام تاییدش نیومده و حالا نمیدونم چیکار کنم ویرایش شده 18 شهریور، ۱۴۰۰ توسط JAJANAN-OOO 2 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 20 ساعت قبل، N.a25 گفته است: @مدیر راهنما عزیزم راهنماییشون کنید لطفا این رمان برای تایید شدن، هیچ مشکلی ندارن و نظارت ها انجام شده. لطفا پیام تایید رو ارسال بفرمایید که مدیران تگ بشن! ویرایش شده 18 شهریور، ۱۴۰۰ توسط مدیر راهنما 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 7 مهر، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۴۰۰ سلام رمانم رو از داستان كوتاه به بخش تايپ رمان انتقال دادم و تاييد نشده ممنون ميشم پيام تاييد رو ارسال كنيد تا ناظر و ويراستار داشته باشم https://forum.98ia2.ir/topic/1153-رمان-گِیمِر-z-sadghinjad-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ @N.a25 4 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-Fateme- ارسال شده در 7 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۴۰۰ 11 دقیقه قبل، Z sadghinjad گفته است: سلام رمانم رو از داستان كوتاه به بخش تايپ رمان انتقال دادم و تاييد نشده ممنون ميشم پيام تاييد رو ارسال كنيد تا ناظر و ويراستار داشته باشم https://forum.98ia2.ir/topic/1153-رمان-گِیمِر-z-sadghinjad-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ @N.a25 داستان ها پیام تایید و ویراستار و ناظر ندارن عزیزم 4 نقل قول حقیقت هایی محکوم به نهان که زندگی زیبای کالبد دخترانه ای را به ویرانی میکشانند. رویدادهایی که به دست پدری هدایت میشوند که نقاب مهربانی به چهره می زند. دنیایی که رو به تیرگی میرود و رویایی که نمیخواهد احساساتش را چال کند. جوانی که اسیر تضاد دو احساس شده و نمیداند عشقش را در پیش بگیرد یا به انتقامش برسد و درآخر... این نیکی ست که بد را کنار میزند و وجود دخترک را می لرزاند. و آیا رویا، همچنان می پذیرد رویای این کابوس زیبا شود؟ داستان کوتاه: هدیه دوست داشتنی دلنوشته: دل را به خدا بسپار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 7 مهر، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۴۰۰ 27 دقیقه قبل، Fa.m گفته است: داستان ها پیام تایید و ویراستار و ناظر ندارن عزیزم به تايپ رمان انتقال دادم 3 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در در 9/29/2021 در 11:11 AM، اوپاکاروفیل گفته است: به تايپ رمان انتقال دادم من متوجه نشدم! الان داستانتون به رمان تغییر کرده؟؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در 16 دقیقه قبل، مدیر راهنما گفته است: من متوجه نشدم! الان داستانتون به رمان تغییر کرده؟؟ داستان کوتاهم رو به تایپ رمان انتقال دادم و رمانش کردم 3 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در 6 دقیقه قبل، اوپاکاروفیل گفته است: داستان کوتاهم رو به تایپ رمان انتقال دادم و رمانش کردم لینک لطفا! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در هم اکنون، مدیر راهنما گفته است: لینک لطفا! https://forum.98ia2.ir/topic/1153-رمان-گِیمِر-اوپاکاروفیل-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ بفرمایید جانم🤍 3 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در 5 دقیقه قبل، اوپاکاروفیل گفته است: https://forum.98ia2.ir/topic/1153-رمان-گِیمِر-اوپاکاروفیل-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ بفرمایید جانم🤍 چون تایید نخورده بود اعلامیه نداشتم! انجام شد عزیزم! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در 1 دقیقه قبل، مدیر راهنما گفته است: چون تایید نخورده بود اعلامیه نداشتم! انجام شد عزیزم! ممنونم🌸 3 1 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .