آلفای نقره ای ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) بِسمِاللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم نام رمان: شیطون کوچولوی من ژانر: #طنز#پلیسی #عاشقانه نام نویسنده: آلفای نقرهای خلاصه: زندگی! سخت نیست، غم سختش میکنه.... دلها تنگ نیست، انتظار تنگش میکنه.... عشق زیباست، دروغ زشتش میکنه...... دل هیچ کس از سنگ نیست، "روزگار سنگش میکنه" روایت میشه از دختری، که رازهای زیادی در زندگیش وجود دارد. دختر سرسخت قصهی ما با چه چیزهای روبه رو میشه و نمیشه. یک روز از روز ها.... https://forum.98ia2.ir/topic/2677-رمان-شیطون-کوچولوی-من-آلفای-نقرهای،-کاربر-انجمن-98ia/ https://forum.98ia2.ir/topic/3536-عکس-شخصیت-های-رمان-شیطون-کوچولوی-من-آلفای-نقرهای-کاربر-انجمن-98ia/ ویرایش شده 21 بهمن، ۱۴۰۰ توسط آلفای نقره ای 4 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) خوب عزیزان، ازتون درخواست نقد رمانم رو دارم، نظرات ارزشمند شما برای من خیلی مهم هست. ویرایش شده 6 دی، ۱۴۰۰ توسط آلفای نقره ای 3 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SAHAR.TG ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ سلام جانم انگار اولین نفر هستم بسی خوش من که خود به خودی عاشق رمانتم بسی عالی هست و هیجانی و..... قلمت مانا جانم❤️ 2 1 1 نقل قول باشد که نباشیم تا بدانند بودیم! ☽︎mohr-cat☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، khakestar گفته است: سلام جانم انگار اولین نفر هستم بسی خوش من که خود به خودی عاشق رمانتم بسی عالی هست و هیجانی و..... قلمت مانا جانم❤️ مرسی جانم 💝😙 1 2 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Blue Moon ارسال شده در 23 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۴۰۰ سلام خب خب رمانت و دوست داشتم و از اونجایی که رصدش هم دست من بود کامل و با دقت خوندمش، بنظرم قشنگ بود و میتونست حس کنجکاوی رو به خواننده بده موفق باشی عزیزم ، قلمت سبز💙✨💫 2 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 بهمن، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، mahdiyeh گفته است: سلام خب خب رمانت و دوست داشتم و از اونجایی که رصدش هم دست من بود کامل و با دقت خوندمش، بنظرم قشنگ بود و میتونست حس کنجکاوی رو به خواننده بده موفق باشی عزیزم ، قلمت سبز💙✨💫 مخلصم مرسی💖 2 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nazin.90 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۴۰۰ سلام🌼 رمان قشنگی داری و ازش خوشم اومده! میخوام بعد از انتشار دانلود کنم داشته باشمش🌝🌼 قلمت مانا🌼 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 2 اسفند، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، M.M گفته است: سلام🌼 رمان قشنگی داری و ازش خوشم اومده! میخوام بعد از انتشار دانلود کنم داشته باشمش🌝🌼 قلمت مانا🌼 چاکرم مرسی. همچنین گلم. 🌹 1 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kian.A ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین سلام خسته نباشی نویسنده خوب من رمانت رو خوندم و خیلی خوشم اومد فقط الان تو یه سردرگمی خیلی بد فرو رفتم که اگه پارت جدید بزاری از بین میره. دمت گرم امیدوارم پارت جدید بزاری و رمانت رو به همین خوبی ادامه بدی 🧡 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 7 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین (ویرایش شده) 5 دقیقه قبل، Kian.A گفته است: سلام خسته نباشی نویسنده خوب من رمانت رو خوندم و خیلی خوشم اومد فقط الان تو یه سردرگمی خیلی بد فرو رفتم که اگه پارت جدید بزاری از بین میره. دمت گرم امیدوارم پارت جدید بزاری و رمانت رو به همین خوبی ادامه بدی 🧡 ممنون. چه سردرگمی؟! مخلصم حتماً. ویرایش شده 7 فروردین توسط آلفای نقره ای نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kian.A ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین 15 دقیقه قبل، آلفای نقره ای گفته است: ممنون. چه سردرگمی؟! مخلصم حتماً. سردرگمی خاصی نیست ولی چون من یه اورتینکر هستم و زیاد فکر میکنم برام جالبه که بقیش رو بدونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 7 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین 12 دقیقه قبل، Kian.A گفته است: سردرگمی خاصی نیست ولی چون من یه اورتینکر هستم و زیاد فکر میکنم برام جالبه که بقیش رو بدونم بله رمان چون یکسری مشکلات داشت و باید برطرفش کنم هنوز پارت ندادم. اما چشم حتما میدم. نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kian.A ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین هم اکنون، آلفای نقره ای گفته است: بله رمان چون یکسری مشکلات داشت و باید برطرفش کنم هنوز پارت ندادم. اما چشم حتما میدم. مرسی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .