رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه غذای ترکی کاورما


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

غذای ترکی کاورما

کاورما هم یکی از غذاهای محبوب ترکیه است که از مخلوط گوشت سرخ شده با سبزیجات تهیه می شود. در ادامه مواد لازم برای تهیه کاورما را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه کاورما را به شما آموزش می دهیم.

 

 مواد لازم برای تهیه کاورما

  • گوشت ریز خرد شده(گوشت گوسفندی یا گوساله) : 600 گرم

  • روغن دنبه : 100 گرم

  • گوجه فرنگی بزرگ : 2 عدد

  • فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) : 1 عدد

  • پیاز : 2 عدد

  • فلفل سبز : 2 عدد

  • فلفل سیاه : 1 قاشق مرباخوری

  • نمک : 1 قاشق مرباخوری

  • روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

  • کره : 1 قاشق غذا خوری

  • آب : 1 استکان

 

طرز تهیه کاورما

به منظور تهیه این غذا باید ابتدا گوشت را درون ماهی تابه ریخته و مقداری روغن زیتون بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد.

پس از آن دنبه هایی که به صورت ریز خرد شده را به تابه اضافه کنید و پختن را ادامه دهید و یک استکان آب هم داخل گوشت ها بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا چند دقیقه به همین منوال بپزد و بعد پیازی هم که خرد کرده اید را به آنها اضافه کنید و چند دقیقه منتظر بمانید که بپزند و فلفل های خرد شده را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آنها را تفت بدهید.

پس از آن نوبت اضافه کردن گوجه فرنگی های خرد شده به محتویاتتان می باشد و باید همینطور پختن را ادامه بدهید تا پیازها نرم شده و آب گوشت کشیده شود و در نهایت نمک و ادویه را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بگذارید که همه محتویات با هم بپزند و این غذا را به صورت داغ در ظرف دلخواه سرو کنید.

 

کاورما

کاورما

  • لایک 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...