...Kimia... ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام: بوسه شیطان نویسنده:کیمیا کاظمی ژانر: انتقامی، عاشقانه، اکشن، غمگین ساعت پارت گزاری : نامشخص خلاصه: در پی انتقام خونین، عشقی ممنوع رخ میدهد. عشقی که پر از سختی ها و تلخی ها به همراه هست. انتقامی که نتیجه اش می شود دل شکسته ای و فرشته بی پناهی... مقدمه: اسلحه تو در برابر من چشماته باشد قبول ببند چشمانت را روی من و تیر خلاصی یه قلبم بفرست ولی بازم بدون من هنوز عاشقتم.من خیانت کردم با عشقم اگه خائنم باشه بزن و خلاصم کن _ بهت گفته بودم کمترین و بی درد ترین مرگ تیر تو مغزته؟ _ آره ولی میخوای من بهت بگم پر درد ترین مرگ چیه ؟ _ بگو _ اینکه بدون اینکه من را بکشی چشمات رو روی من ببندی و بی محلی کنی لینک رمان: https://forum.98ia2.ir/topic/341-رمان-بوسه-شیطان-کیمیا-کاظمی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ ویرایش شده 21 شهریور، ۱۴۰۰ توسط ...Kimia... 1 نقل قول جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین رزاگینه←( قصهای از دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ببعی معتاد ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلاام:) اسم رمان تون دو بخشه، بوسه و شیطان. بوسه توی خیلی از رمان ها استفاده شده مثلِ⇇: بوسه تلخ، بوسه بر گیسوی یار، بوسه ی تقدیر، بوسه ی سیلی و... شیطان هم همینطور، توی خیلی از رمان ها استفاده شده مثلِ⇇: شیطان مونث، شیطان برادر حوا، شیطان سبز، شیطان یا فرشته و... اما ترکیب این دو واژه کلیشه نیست و اسم جذابی هست. مقدمه تون جذابه اما خب لحنش از ادبی و عامیانه در حال گردشه که این اصلا خوب نیست! اصلاحش کنید بهتره. یه نکته در مورد رمان تون اینکه برای دیالوگ ها از خط تیره(-) استفاده کنید نه از(_). اینطوری نوشته هاتون زیباتر میشن! موفق باشید. ✍️ببعی معتاد ویرایش شده 31 مرداد، ۱۴۰۰ توسط -alAO_O- 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .