محدثه مقدم ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشید درخواست طراحی جلد دارم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ @Nasim.Mبا شما جانم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در 11:37، محدثه مقدم گفته است: سلام خسته نباشید درخواست طراحی جلد دارم سلام عزیزم من گرافیستت هستم با همین عکس جلد رو بزنم؟ اسم نویسنده رو چی بذارم؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: سلام عزیزم من گرافیستت هستم با همین عکس جلد رو بزنم؟ اسم نویسنده رو چی بذارم؟ سلام ممنونم لطفا همین عکس اسم نویسنده ام محدثه گل گیران مقدم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ @محدثه مقدم بفرما عزیزم. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: @محدثه مقدم بفرما عزیزم. وای ممنونم عالیه خسته نباشی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ۲ ساعت قبل، محدثه مقدم گفته است: وای ممنونم عالیه خسته نباشی سلامت باشی اگه دوس داشتی میتونی نظرتو اینجا بگی🌹 @محدثه مقدم @مدیر گرافیست ویرایش شده 13 دی، ۱۴۰۰ توسط Nasim.M 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده