ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_4d49.docx/ @مدیر رصد ویرایش شده 13 دی، ۱۴۰۰ توسط نفیسه 2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ سلام خدمت شما رمانتون تاپیک نداره؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: سلام خدمت شما رمانتون تاپیک نداره؟ سلام و درود. خیر تاپیک نداره و به صورت فایل کامل. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ 4 ساعت قبل، نفیسه گفته است: سلام و درود. خیر تاپیک نداره و به صورت فایل کامل. باشه عزیزم @مدیر ویراستار عزیزم از نظر شما اگر تاییده بدم دست رصدکننده 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: باشه عزیزم @مدیر ویراستار عزیزم از نظر شما اگر تاییده بدم دست رصدکننده گلم، بنده خودم ویراستار بودم. به نظرم تایید. البته نظر زری جان هم قابل احترام هست. ویرایش شده 11 دی، ۱۴۰۰ توسط نفیسه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ 22 ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: باشه عزیزم @مدیر ویراستار عزیزم از نظر شما اگر تاییده بدم دست رصدکننده تاییده جانم 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: تاییده جانم رمان به دست تیم رصد محول شد رصد اولیه رصدکننده رمان شما: خانوم @ZeinabHDM تایم مشخص نمیشود به دلیل اینکه زمان امتحانات هستش، پس لطفاً صبور باشید تا زمانی که رصدکننده رمان رو رصد کنن @همکار رصد ویرایش شده 12 دی، ۱۴۰۰ توسط مدیر رصد 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ سلام 9 ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: رمان به دست تیم رصد محول شد رصد اولیه رصدکننده رمان شما: خانوم @ZeinabHDM تایم مشخص نمیشود به دلیل اینکه زمان امتحانات هستش، پس لطفاً صبور باشید تا زمانی که رصدکننده رمان رو رصد کنن @همکار رصدرصدرصدرصدرصدرصدرصدرص دریافت شد. از امشب شروع 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 14:17، نفیسه گفته است: گلم، بنده خودم ویراستار بودم. به نظرم تایید. البته نظر زری جان هم قابل احترام هست. عزیزم در مقام خواننده چند نکته رو ذکر می کنم: در همین پنج صفحه اول، بی ثابقه و زنمو از لحاظ املایی غلط اند و باید به صورت بی سابقه و زن عمو نوشته بشود، به نظرم تا رصد میشه خودتون ویرایش کنید. در بعضی جاها برخی علائم رو نداشتید. البته من فقط در مقام خواننده ذکر کردم، این نکات در حوزه ی مسئولیت رصدکننده نیست. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ 28 دقیقه قبل، ZeinabHDM گفته است: عزیزم در مقام خواننده چند نکته رو ذکر می کنم: در همین پنج صفحه اول، بی ثابقه و زنمو از لحاظ املایی غلط اند و باید به صورت بی سابقه و زن عمو نوشته بشود، به نظرم تا رصد میشه خودتون ویرایش کنید. در بعضی جاها برخی علائم رو نداشتید. البته من فقط در مقام خواننده ذکر کردم، این نکات در حوزه ی مسئولیت رصدکننده نیست. حتما عزیزم. ممنون از یادآوریتون. این رمان، ۴ سال پیش نوشته شده واین کلمات به صورت صحیح نوشته نشدن. ممنون عزیزم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ 12 دقیقه قبل، نفیسه گفته است: حتما عزیزم. ممنون از یادآوریتون. این رمان، ۴ سال پیش نوشته شده واین کلمات به صورت صحیح نوشته نشدن. ممنون عزیزم. https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_4d49.docx/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ هم اکنون، نفیسه گفته است: https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_4d49.docx/ ویرایش شدهی فایل هیاهوی خاموش رو براتون ارسال کردم. اگر بازهم ایرادات این چنینی داشت ممنون میشم بگید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، نفیسه گفته است: ویرایش شدهی فایل هیاهوی خاموش رو براتون ارسال کردم. اگر بازهم ایرادات این چنینی داشت ممنون میشم بگید. سپاس از شما. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_p6aq.docx رصد تمام شد @مدیر گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار گرافیست♥️ ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۲۳ در 13:00، مدیر رصد گفته است: https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_p6aq.docx رصد تمام شد @مدیر گرافیست @Parnian 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parnian_98 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در 21:06، نفیسه گفته است: https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_4d49.docx/ @مدیر رصد سلام عزیزم 🌹 اسم ويراستارتون چیه؟ اگه ویرایش با خودتون بوده اسم خودتون رو به عنوان ویراستار بنویسم؟ 2 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ 8 دقیقه قبل، Parnian گفته است: سلام عزیزم 🌹 اسم ويراستارتون چیه؟ اگه ویرایش با خودتون بوده اسم خودتون رو به عنوان ویراستار بنویسم؟ سلام عزیزم. بله ویراستاری رو خودم انجام دادم. نگین یزدانی هستم. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در 21:06، نفیسه گفته است: https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_4d49.docx/ @مدیر رصد این عکس مناسب نیست عزیزم، خود جلد رمانت رو بفرست، بدون هیچ چیز اضافه ای از جمله اون فلش 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parnian_98 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ عزیزم بحثهای ویراستاری وظیفه من نیست ولی یه نگاه که به متن کردم متوجه شدم یه سری ایرادات داره (مثلا جاهایی که باید از نیمفاصله استفاده میشد نشده بود و توی بعضی جملات، فعل آخر جمله نبود و...) به نظرم بهتره یه دور متن رو چک کنید و ایرادات رو رفع کنید. @نفیسه 1 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ 18 دقیقه قبل، Parnian گفته است: عزیزم بحثهای ویراستاری وظیفه من نیست ولی یه نگاه که به متن کردم متوجه شدم یه سری ایرادات داره (مثلا جاهایی که باید از نیمفاصله استفاده میشد نشده بود و توی بعضی جملات، فعل آخر جمله نبود و...) به نظرم بهتره یه دور متن رو چک کنید و ایرادات رو رفع کنید. @نفیسه https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_p6aq.docx/ عزیزدل بیزحمت میشه ببینید این فایل هم به همین صورت هستش؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ 29 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: این عکس مناسب نیست عزیزم، خود جلد رمانت رو بفرست، بدون هیچ چیز اضافه ای از جمله اون فلش چشم چند وقت پیش که خودتون تایید کردید، میتونم بپرسم ایرادش کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parnian_98 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، نفیسه گفته است: https://uupload.ir/view/هياهوي_خاموش_p6aq.docx/ عزیزدل بیزحمت میشه ببینید این فایل هم به همین صورت هستش؟ آره گلم همون فایلیه که دیدم 2 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ هم اکنون، Parnian گفته است: آره گلم همون فایلیه که دیدم الان بررسی میکنم عزیزم.😘 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ 40 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: این عکس مناسب نیست عزیزم، خود جلد رمانت رو بفرست، بدون هیچ چیز اضافه ای از جمله اون فلش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parnian_98 ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، نفیسه گفته است: الان بررسی میکنم عزیزم.😘 گلم میخواین درخواست ویراستار بدین که خیالتون راحت شه؟ 1 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده