Heart ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ نویسنده های عزیز و توانمند نود هشتادیا، به عنوان نویسنده، یک شعار از خودتون، قرآن و یا هر فرد مشهور و غیر مشهور دیگه ای، اینجا به اشتراک بگذارید، که خودتون دوستش داشته باشید، قبولش داشته باشید و یا به هر دلیل دیگه ای به اون شعار، دیالوگ، نصیحت و... علاقهمند باشید. مثلا من:)میام و میگم: –تنها چیزی که ارزش جنگیدن داره، رویا هاته🍭🐛 اینجوری:)) 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SAHAR.TG ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) من محکم افتادم! خیلی سخت! ولی محکم هم پاشدم و دارم برای چیزی که میخوام میجنگم! من ماشینی میخوام که در هاش عمودی باز شه نه عادی! میجنگم نمیدونم از کی هست ولی عاشق این متنم ویرایش شده 12 دی، ۱۴۰۰ توسط khakestar 7 نقل قول باشد که نباشیم تا بدانند بودیم! ☽︎mohr-cat☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Blue Moon ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ خب من میگم میدونستین که پروانه ها نمیتونن بال هاشون رو ببینن و خبر ندارن که چقدر زیبان . شاید تویی که داری این رو میخونی هم یه پروانه باشی اما خودت نمیبینی و خبر نداری🌹♥️ 7 3 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اوممم این حرفیه که دوستم همیشه میگه) نویسندست ولی عضو نود هشتیا نیست قلب ی مرکز برای فرمانروایی احساساته! احساساتمون، شادی و غم نگرانی و آرامش و... همشون ندیمه های قلبن! اما... قلب ما یک ملکه داره که همه جوره رو فرمانروا و ندیمه هاش کنترل داره! اون ملکه خودمونیم! کنترل این قلب و احساسات، دست خودمونه☺ 7 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Blue Moon ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ و این که گوش خر رو هر چقدر هم که کوتاه کنی اسب نمیشه یه سری چیزا ذاتیه ...🚶🏼♀️🌹 5 2 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heart ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ خیلی خوشگل بودن🥺🍭 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ وقتی حرف از نوجوانی میآید، همه آنها را بچه مینامند. اما، چه میدانند از استرس شب امتحان وقتی حتی نمیدانی تا چه درسی امتحان است، چه میدانند از معلمانی که ما را با بردهها اشتباه گرفتهاند، چه میدانند که ما باید بعد دو سال امتحانات حضوری دهیم به نوعی که حتی نمیدانیم سوالات را چگونه طرح میکنند. دلم یه بیابان میخواهد و بطری آب که هر چه فریاد میزنم بتوانم بنوشم تا به درگاه الهی نپیوندم. با تشکر 7 1 1 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ آنچه برای خود می خواهی برای دیگران هم بخواه 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SAHAR.TG ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ فکر میکنی که ضعیفی؟! تو با سخترین لحظات زندگیت مبارزه کردی بدون اینکه به پدر و مادرت بگی! حالا بگو ضعیفم 6 1 1 نقل قول باشد که نباشیم تا بدانند بودیم! ☽︎mohr-cat☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SAHAR.TG ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ خسته که میشی استراحت کن جا نزن! جا زدن خیلی سیلی دردناکیه به آرزوهات اهدافت! 8 نقل قول باشد که نباشیم تا بدانند بودیم! ☽︎mohr-cat☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ بعضی موقعه ها برای جا نزدن تو راه موفقیتت باید پایین تر از خودتم ببینی اونجوری شاید قدر داشتههای الانت بیشتر بدونی و دوباره روشنایی امید تو قلبت جرقه بزنه:) 7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_NAJIW80_ ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) دیالوگی از کاراکتر منفیم خطاب به کراشش🙈 _ حرف ها را بس کنیم، خنده ها را هم. اینجا جایی است که مرگ برای زنده ها به سور نشسته است... تیکه رمان آئیشما😌♥ ویرایش شده 12 دی، ۱۴۰۰ توسط _NAJIW80_ 6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
caramel-_- ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ تنها چیزی که از آدم به جا میمونه، مهربونیها و زخم زدناشه تنها چیزی که از آدم به جا میمونه، کارای خوب و بدشه تنها چیزی که از آدم به جا میمونه، احساساتیه که از خودش نشون داده از ما چی به جا میمونه؟ 🙂 6 نقل قول رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک SADAT.82 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) به عنوان نویسنده مسئول اثرات مثبت و منفی نوشته هام برای مخاطبم هستم و باید مسئولیت پذیر باشم. ویرایش شده 13 دی، ۱۴۰۰ توسط سادات.۸۲ 7 1 2 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کرومتوفیلیا ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ قشنگ ترین جمله ای که خوندم این بود : عفو یعنی میدانم و میدانی ؛ اما کاهی خود را به نادانی میزنم تا تو احساس امنیت کنی . پس عفو و بخشش بدون عقوبت یعنی حماقت ! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nei𝚃𝙷 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ حداقل، اگه میدونی به هدفت نمیرسی، نمیتونی برسی، بذار از الان لذت ببری! چکش کوبیدن با میخ آهنی روی جواهر فقط میخ رو خم میکنه و چکش رو خسته... بسی نظر شخصی به سلامتی و مرحمت🤝 9 نقل قول رمان تاریخ صعود به بهشت: نامعلوم🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Mahsabp4 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ "اونقدر تلاش کن تا اسطورهها رقیبت شن!" 9 نقل قول • او مانند جهنمی که در آتش میوسخت، درد نداشت، او خودِ جهنم بود 🕷‘ شیاطین سرخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nei𝚃𝙷 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ همین الان یه جملهی باحال از مارگربت دوراس خوندم: - اگر بناست بدانم میخواهم از چه چیزی بنویسم، اصلاً چرا باید سراغ نوشتن بروم؟ 5 1 نقل قول رمان تاریخ صعود به بهشت: نامعلوم🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ - من قاتل نیستم! فقط معتقدم تنها راه اصلاح بشر، کشتن اونهاست. پسرم گفته🕶💪 7 1 1 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...Maedeh... ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود میافتد 👀💕🍬 7 نقل قول در قلبش پروانه ها بال میزدند..! -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ بعضی حرفها، زمان زیادیست که در سینهات ماندهاند و بیرون نمیآیند. چه میتوانی با آنها بکنی؟ جز اینکه لال شوی و اجازه دهی آرام- آرام خفهات کنند. جز اینکه در سکوت مطلق اجازه دهی دقمرگی را نوش کامت کنند. نمیشود! تلخ است این مرگ خاموش! تلخ است این مرگ روح! نمیدانم چرا! ولیکن اینده نوشتن را راهی به تهی کردن این حرفها دیدهام. دیدهام دردهایم کلمه میشوند و قلم را بر روی کاغذ به تحریر در میآورند. نمیدانم! شاید جواب دهد! شاید! شاید که طنابی به رهایی از این منجلاب فرو رفته در آن شود..! 3 نقل قول -اونشب به اسم، شب تولدم بود، ولی تولد نبود، یه خونبازی مطلق بود! اونشب هرچی که بود، خون و خون و خون بود! اون شب به جای خامه، خون رو کیک من مالیدن! اون شب دستام به جای کادو، خون مادرم رو هدیه گرفتن! اون شب این چشما به جای خنده، خون گریه کردن! اون شب همه چی غرق خون بود! سر تا ته تولد من، به خاطر وجود نحس رها، رو خون برپا شد! و من میخوام... میخوام عقد اونم رو خون به پا شه! میخوام بفهمه چه زجری داره که خون عزیزت رو دستت ریخته باشه و لبت محکوم به خندیدن باشه! 🎴♟️حرکت آخر♟️🎴 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heart ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ مرسی همه تون همه رو مطالعه کردم:)) خیلی خوشگل بودن😁🤸♀️🤸♀️🤸♀️ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ همیشه یه راهی برای رسیدن هست، فقط باید پیداش کنی! حتی اگه تنها باشی، شکست خورده باشی، دلشکسته باشه، بغض داشته باشی... بازم یه راهی هست که به موفقیت برسی! دقیقا همون راهی که به همه ثابت کنی "تنهایی به اوج رسیدی!" 4 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hony.m ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ والتر بیگوت : بزرگترین لذت دنیا اینست که در کاری موفق شوی که دیگران می گویند، نمی توانی. همیشه و هر روز صبح که پا میشم این جمله رو میبینم و انگیزه میگیرم 😀 همه گفتن نمیتونی همه چیزو کوبیدن تو سرم مسخرم کردن دعوام کردن 🥴 اما من موفق شدم و حالا دارم لذتشو میبرم😊😃 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کرومتوفیلیا ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۰ شیطان را میدید که با اندوه بر بلندای قله قاف به میدان جنگ مینگرد . جدال و برخورد شر و خیر ، سیاه و سفید و نور و تاریکی چشم میزد . اسمان اشک سرخ میریخت و زمین از اندوه میلرزید . _ هربار او از اندوه اه کشید من میمیرم . با هر غضبش جز به جزئم از هم میپاشد . نگاهی به زردی چشمانش که با سرخی احاطه شده بود کرد و دوباره به پایین خیره شد . _ نمیتوان دست از عشق ورزیدن به او برداشت . نور و عشق است و وجود از بی او بودن از هم میگسلد . دیوانگیست که اینگونه کسی را دوست بداری و دیگری جایگزین تو شود و تو مجبور به سجده به معشوق معشوقت ! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .