ماهی ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) خب اینجا فضاها و شخصیت های رمان لانه واز رو باهم مرور میکنیم. ایشون فرزندم دنیزه رنگ چشماش توی رمان گفته شده قهوه ای اما چون به لنز علاقه داره اینجا رنگ چشماش رنگیه.🙂 ویرایش شده 22 دی، ۱۴۰۰ توسط گل پونه 7 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) اَفرا خانوم که با همین چادر سفیدش دل حمیدرضا رو برده😌 دیگه عکس با چادر نتونستم پیدا کنم و اینم بگم خیلی تجملاتی نیست اَفرا،چون حالت چهره اش بهش میخورد اینو گذاشتم🙂 ویرایش شده 22 دی، ۱۴۰۰ توسط گل پونه 8 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) اینم حمیدرضامون🙂 نگاه به قیافهاش نکنین خیلی خنگه🙂💔 ویرایش شده 25 دی، ۱۴۰۰ توسط گل پونه 6 1 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) به دلیل نبود عکس بیشتر از شخصیت قبلی این شخصیت عکسش تغییر پیدا میکنه😪😂✌️ ویرایش شده 22 دی، ۱۴۰۰ توسط گل پونه 6 1 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ در 12:22، نارنگی_له_شده گفته است: اینم داشته باشین😂✌️فعلا توی رمان نیومده و حضورش از اواخر رمان و جلد دوم پررنگ تر میشه. اسمشم نمیگم چون خز میشه🤣✌️ وقت رونمایی از ایشونه،وی ایلیار نام دارد😍😂 نویسنده ایلیار را بیشتر از حمیدرضا دوست میدارد 3 1 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ نمایی دیگر از حمیدرضا😎👋🏻 6 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ عکس های بیشتر از ایلیار 5 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ حنانه خواهر حمیدرضا😁👋🏻 بچم به شدت عاشق رنگ صورتیه😍💕 5 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ نمای دیگر از اَفرا💕 5 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، گل پونه گفته است: نمایی دیگر از حمیدرضا😎👋🏻 بازم ایشون. نگاه میکنین یه نظری،لایکی.... حس میکنم دارم برای خودم میزارم اینا رو🥺💔 5 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ ۵ ساعت قبل، گل پونه گفته است: حنانه خواهر حمیدرضا😁👋🏻 بچم به شدت عاشق رنگ صورتیه😍💕 بازم حنانه😙💕 5 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ در ۱۲:۰۲، گل پونه گفته است: خب اینجا فضاها و شخصیت های رمان لانه واز رو باهم مرور میکنیم. ایشون فرزندم دنیزه رنگ چشماش توی رمان گفته شده قهوه ای اما چون به لنز علاقه داره اینجا رنگ چشماش رنگیه.🙂 دنیز جانم😙💕 4 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ در 11:56، گل پونه گفته است: حنانه خواهر حمیدرضا😁👋🏻 بچم به شدت عاشق رنگ صورتیه😍💕 اوخی منم عاشق رنگ صورتیم به علاوه همراه با مشکی وای حالا میفهمم چرا خوشت اومد از اسم دنیز تو رمانم😂 3 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: اوخی منم عاشق رنگ صورتیم به علاوه همراه با مشکی وای حالا میفهمم چرا خوشت اومد از اسم دنیز تو رمانم😂 😂👋🏻💕اره گفتم که اسم شخصیت های رمانمون مثل همه. پ.ن: البته تا جلد اول 😂👋🏻 2 1 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، گل پونه گفته است: 😂👋🏻💕اره گفتم که اسم شخصیت های رمانمون مثل همه. پ.ن: البته تا جلد اول 😂👋🏻 جیغ نبض بی هوازی دو جلده😂البته شاید سه جلدش کنم 2 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ 30 دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: جیغ نبض بی هوازی دو جلده😂البته شاید سه جلدش کنم بازم جیغ😂😂😂❤️ 1 1 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 24 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ در ۱۷:۱۹، گل پونه گفته است: دنیز جانم😙💕 دنیز من😜💕 3 1 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 27 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۴۰۰ نمای بیرونی کافهای که حمیدرضا کار میکنه! فقط این صندلی ها نیست 4 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ اینم میز و صندلی که حمیدرضا خودش درست کرده! اینجا خیلی شیکه😬🤣 شما یه کم قدیمی تر تصورش کنین 2 1 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ توضیحاتت تو پیچ لوزالمعده ام 😂 2 1 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، آلفای نقره ای گفته است: توضیحاتت تو پیچ لوزالمعده ام 😂 نهایت تلاشم همینه🤣 دیگه بقیه اش برن بخونن بفهمن😬🤣نمیتونم کل رمان رو بیارم اینجا که😐🤣 1 2 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۲۴ در ۱۴:۱۵، ماهی گفته است: دنیز من😜💕 2 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۰ 2 نقل قول -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .