caramel-_- ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ خب خب دوست دارید 1. چه چیزا و آیتم هایی به انجمن اضافه بشه؟بنظرتون جای خالی چه امکاناتی حس میشه؟ 2. چه چیزا و آیتم هایی از انجمن حذف بشه؟ بنظرتون چه امکاناتی به انجمن ضربه میزنه؟ @N.a25 @admin من این تایپک رو زدم جهت ارتقای امکانات سایت. تو نظرات بگردید شاید چیزی واقعا مفید و عملی بود! 5 رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
caramel-_- ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ از نظر خودم 1. چیزی بنظرم نمیرسه برای افزودن به انجمن 2. بنظرم تعهد شش ماهه رو سه ماهه کنید. فایدهش هم اینه که تعداد افرادی که داوطلب میشن برای گرفتن مقام هایی مثل تیم رصد و گرافیست و خبرنگار و... بیشتره. از طرفی فشاری که روی یه مقام دار میاد کمتر میشه 6 رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، هویجی به رنگ چمن. گفته است: از نظر خودم 1. چیزی بنظرم نمیرسه برای افزودن به انجمن 2. بنظرم تعهد شش ماهه رو سه ماهه کنید. فایدهش هم اینه که تعداد افرادی که داوطلب میشن برای گرفتن مقام هایی مثل تیم رصد و گرافیست و خبرنگار و... بیشتره. از طرفی فشاری که روی یه مقام دار میاد کمتر میشه موافقم 2 -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ تالار زبان نیاز داریم هق،من عشق فعالیت توی تالار زبان دارم 2 -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ حس میکنم یه بخشی باید باشه که توش همه اسم های دختر و پسر جمع اوری بشه با معنی.به نظرم کمک میکنه توی نوشتن رمان.من خودم خیلی برای انتخاب اسم شخصیت های رمانم به مشکل بر میخورم 6 -رمان-ژیکان- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roghayeh.k ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ قسمت آموزش شعر نویسی حیفم میاد خیلی از بچهها استعداد شاعری دارن ولی کسی نیست راهنماییشون کنه. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
..... ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، نارنگی_له_شده گفته است: حس میکنم یه بخشی باید باشه که توش همه اسم های دختر و پسر جمع اوری بشه با معنی.به نظرم کمک میکنه توی نوشتن رمان.من خودم خیلی برای انتخاب اسم شخصیت های رمانم به مشکل بر میخورم شدیدا باهات موافقم اگه بشه عالی میشه. 3 تا به حال به این فکر کردهاید که ممکن است زندگی شما واقعی نباشد و فقط یک توهم یا یک خواب باشد؟... من هم فکر نمیکردم، اما بود! (رمان روبینا)🤍 🖇️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار reyyan☆ویژه☆ ارسال شده در 20 دی، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۴۰۰ از نظر من تم شب رو بزارن چون واقعا وقتی شب ها میام چشم درد میشم اینکه فضای سایت عوض بشه و یک تنوع جذابی داشته باشه! خسته نباشید 4 سَّرَّمّ دَّرّدّ مّیّکُّنِّهّ بَّرّاّیِّ دَّرّدِّ سَّرّ ♤SAMFOONI AZAB♤_سمفونی عذاب♤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
caramel-_- ارسال شده در 20 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۴۰۰ آها راستی یه چیز دیگه بنظرم جای واکنش های 1.پوکرفیس:😐 2عذرمیخوام/شرمنده/ببخشید:😔 3.چه عالی! : 😃 خیلیییی تو انجمن خالیه. 4 1 رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کرومتوفیلیا ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۰ دوست دارم یه بخشی باشه به عنوان رزومه شخصیتی هر عضوی که اعضا بتونن با همدیگر دوست بشن مثلا من الان از وقتی انجمن یهو عوض شد و کاربرا بیشترشون جدیدن هیچ دوستی ندارم 🥺🥺🥺 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۰ یک تاپیک زده بشه در مورد هر کدوم از مقام ها و قوانینش داخلش توضیح داده بشه خیلی خوبه 2 انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، هویجی به رنگ چمن. گفته است: آها راستی یه چیز دیگه بنظرم جای واکنش های 1.پوکرفیس:😐 2عذرمیخوام/شرمنده/ببخشید:😔 3.چه عالی! : 😃 خیلیییی تو انجمن خالیه. دقیقااا انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده