Parnian_98 ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۴۰۰ نام رمان: در مسیر ستارهها ژانرها: فانتزی_تخیلی، عاشقانه، معمایی خلاصه: جایی در دل کهکشانی ناشناخته، کارولا همچون الماس میدرخشد. سایهی هولناک نابودی به سوی آن میشتابد تا درخشش آن را در سیاهی خود خاموش کند. زهری از قلبهای سیاه و منفی آرام- آرام میچکد تا سیارهی قلبهای سرخ و مثبت را در خود حل کند. حال قلبهایی از دو کهکشان جدا که هزاران سال نوری از هم فاصله دارند، قلم تقدیر، داستانی را برایشان مینگارد تا این فاصله عظیم را به هیچ برساند. هنگامی که دیگر فاصلهای بینشان نمیماند، به نالهی قلبهای سرخ گوش میسپارند و دست در دست هم، هممسیر یکدیگر میشوند و در مسیر ستارهها به جنگ قلبهای سیاه میروند. مقدمه: زندگی ما در عمق کهکشانها، جایی ورای زمین و زمانهای که ما در آن ایستادهایم، ادامه دارد جایی آن سوتر از پهنهی کرخت زمان. آنجا که ستارهها حیاط خلوت آدمها و سیاهچالهها، پنجرههای روشنیاند برای شکفتن آنجا که میشود روی ایوان بلند سیارههایش ایستاد و تمام کهکشانها و هستی را به وضوح تماشا کرد انگار میان کهکشان و ستارهها گمشده ای دارم! گمشده ای دارم که عاشق تماشای تاریکیِ اسرارآمیز آسمانم. گمشده ای دارم که آسمان را دوست دارم، ستارهها را دوست دارم، شب را دوست دارم! عاشق اینم که خلوتترین و دورترین اتوبان جهان را شبانه طی کنم. در عمق تاریکی شب، کنار جاده بایستم، به کهکشان و به ستارهها نگاه کنم و با حسرت از خودم بپرسم که چرا نباید حیات من کمی بالاتر و توی کهکشان دیگری باشد؟ لینک_رمان: رمان_در_مسیر_ستارهها 2 نقل قول 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .