کاربر منتخب sogand-A ارسال شده در 19 مرداد، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) به نام الله! نامی که زیبا تر از آن نخواهی یافت! دلنوشته : گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ! "نوشته سوگند آقائی " ژانر : تراژدی خلاصه: خواستم از دل بنویسم ... خواستم دوره کنم تمام خاطرات ناگفتهی دل را ... خواستم قدم بزنم در شهر قلبم امّا ... نمیدانم چطور و نمیدانم چگونه سر از کوچه پس کوچههای ذهنم در آوردم، نمیدانم چه شد که در سطر به سطر نوشتههایم، ذهن محفل و مجلس ناگفتهها شد و من ... هنوز هم که هنوز است طلسم دروازههای دلم را نمیشکنم! تمام قلب و جانم یک فلسفه بافی می خواهد، میخواهد فلسفه وار حرف بزند و من این زندگی مجهول را در فلسفه ها خلاصه می کنم... مقدمه : وقتی همه چیز آغاز میگشت میرسیدم به پایان! نمیدانم اشکال از آغاز بود یا من... هرچه که بود من در پایان تمام آغازها سر می رسیدم و همیشه هم منطقهی بزرگ زمان را و ساعت کوچک خانه را شماتت میکردم، بعد ها فهمیدم هر آغازی پایانی دارد و من مقصر پایانها نیستم! عاشقانهها در جایی تمام میشوند... خندهها در جایی به گریه میرسند... شادیها در جایی به غم و اندوه آغشته میشوند... لبخندهای واقعی در جایی به لبخندهای مصنوعی تبدیل میشوند... متولد شدنها هم در جایی به مرگ مبدل میشوند... در یک منطقهی خاص از زمان مهلت به پایان میرسد، فرصت تمام میشود و بعد... دیگر چیزی وجود ندارد که از آن بگویی یا بنویسی! با نظرات گرانبهاتون خرسندم کنید ❤️ ویرایش شده 31 شهریور، ۱۴۰۰ توسط sogand-A 2 نقل قول دلنوشته گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ورود به معما ها( مجموعه داستان های تغییر ناپذیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.f ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ سلام دلنوشته هات خیلی قشنگن من یه چند تایی رو خوندم پارت ۵ رو بیشتر از همه دوست داشتم خلاصه و مقدمت خیلی جذاب بود با قدرت ادامه بده ❤️❤️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب sogand-A ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، M.f گفته است: سلام دلنوشته هات خیلی قشنگن من یه چند تایی رو خوندم پارت ۵ رو بیشتر از همه دوست داشتم خلاصه و مقدمت خیلی جذاب بود با قدرت ادامه بده ❤️❤️ سلام گلم مرسی دیگه تموم شد و توی فراخوان هم مقام آورد. آماده ی انتشار شده دوست داشتی بخونش❤ 1 نقل قول دلنوشته گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ورود به معما ها( مجموعه داستان های تغییر ناپذیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.f ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ هم اکنون، sogand-A گفته است: سلام گلم مرسی دیگه تموم شد و توی فراخوان هم مقام آورد. آماده ی انتشار شده دوست داشتی بخونش❤ خیلی هم عالی حتما میخونمش شما هم اگه دوست داشتی رمان منو بخون خوشحال میشم❤️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب sogand-A ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، M.f گفته است: خیلی هم عالی حتما میخونمش شما هم اگه دوست داشتی رمان منو بخون خوشحال میشم❤️ ❤ چشم میام صفحه ی نقدت خوشگلم. 1 نقل قول دلنوشته گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ورود به معما ها( مجموعه داستان های تغییر ناپذیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.82 ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ سلام عزیزم دلنوشته قشنگی بود. خسته نباشی💙 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .