مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ @زری گل @Aryana یک هفته ای کارش تموم بشه لطفا 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ ویراستار: ✔ رصد: @مدیر رصد 1 2 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ رصد کننده: @همکار رصد تایم تحویل: سه روز رصد بعد از اعلام امادگی رصد کننده اغاز میشود مرسی از صبوری شما💙 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار رصد♥️ ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۰ در حال بررسی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۰ اتمام رصد @زهرارمضانی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۰ 56 دقیقه قبل، مدیر رصد گفته است: اتمام رصد @زهرارمضانی خسته نباشید @مدیر گرافیست ورد بشه بیزحمت 1 1 نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Beretta ارسال شده در 14 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۴۰۰ @ مدیر گرافیست 1 نقل قول - قانون هیچوقت به احساسات توجه نمیکنه، هیچوقت هم نمیکرد! نمیگه فلانی چرا عقدهای شده، چرا کینه به دل گرفته، چرا از دیوونگی به سیم آخر زده! براشون مهم نیست چرا یه کاری رو کردی، فقط براشون مهمه که چه کاری کردی! ساتی این زندگی همیشه بیعدالت بوده، همیشه همین بوده! تلاش نکن که همهچی رو خوب جلوه بدی، خودت هم میدونی که هردومون به یه اندازه نابود شدهایم و دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم. فقط باید دور شیم، میفهمی؟ تحت تعقیبیم، میفهمی؟! «روایت زندگیهای هیجانانگیز بدلکاران قصهی ما!» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 14 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۴۰۰ @ Parnian ورد بشه جانم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ در 03:17، مدیر گرافیست گفته است: @ Parnian ورد بشه جانم @ مدیر گرافیست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parnian_98 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ در 14:47، مدیر گرافیست گفته است: @ Parnian ورد بشه جانم من واقعا شرمندم اصلا واسم اعلامیه نیومده بود و نمیدونستم واسه این داستان تگ شدم، خیلی اتفاقی الان دیدم... سعی امو میکنم تا فردا شب، نهایتا تا پسفردا فایل ورد و پی دی اف رو بفرستم @ Beretta 1 نقل قول 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parnian_98 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ گلم اسم ويراستار داستانتون چیه؟ @ Beretta 1 نقل قول 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Beretta ارسال شده در 23 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، Parnian_98 گفته است: گلم اسم ويراستار داستانتون چیه؟ @ Beretta ویراستار نداره، خودم هستم. 1 نقل قول - قانون هیچوقت به احساسات توجه نمیکنه، هیچوقت هم نمیکرد! نمیگه فلانی چرا عقدهای شده، چرا کینه به دل گرفته، چرا از دیوونگی به سیم آخر زده! براشون مهم نیست چرا یه کاری رو کردی، فقط براشون مهمه که چه کاری کردی! ساتی این زندگی همیشه بیعدالت بوده، همیشه همین بوده! تلاش نکن که همهچی رو خوب جلوه بدی، خودت هم میدونی که هردومون به یه اندازه نابود شدهایم و دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم. فقط باید دور شیم، میفهمی؟ تحت تعقیبیم، میفهمی؟! «روایت زندگیهای هیجانانگیز بدلکاران قصهی ما!» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ در 23:48، Parnian_98 گفته است: گلم اسم ويراستار داستانتون چیه؟ @ Beretta اسم نویسنده رو بزنید و فردا تحویل بدید لطفا🌼 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .