مهدیه ضیا ارسال شده در 19 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام نویسنده:مهدیه ضیا نام رمان:ارباب زمان ژانر:عاشقانه،اربابی هدف:خواندن رمان ساعت پارت گذاری:۶تا۷ خلاصه:آذر دختری که با سادگی هایش تبدیل به عشق پنهانی ارباب میشود. مقدمه:آذر دختری رعیت و روستایی که رفتار های ساده و طبیعی آن توجه ارباب جوان روستا را جلب میکند.داستان عشقی قدیمی و دیرینه که نهان است. ویرایش شده 25 مرداد، ۱۴۰۰ توسط مدیر ویراستار 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه ضیا ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/10/2021 در 8:16 PM، مهدیه ضیا گفته است: دختری به نام آذر که با سادگی هایش تبدیل به معشوقه ارباب میشود. بله من میخوام رمانم ویراستاری بشه 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ نویسنده عزیز لطفا ورد رو ارسال کنید تا ویرایش انجام بشه. @مهدیه ضیا 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه ضیا ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ https://uupload.ir/view/ارباب_زمان(مهدیه_ضیا)_5jm8.docx/ 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ ویراستار: @-Atria- زمان تحویل: ۵ شهریور 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، مدیر ویراستار گفته است: ویراستار: @-Atria- زمان تحویل: ۵ شهریور چشم! اما من مگر قرار نبود رمان آنلاین ویرایش کنم گلی؟ 2 دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، -Atria- گفته است: چشم! اما من مگر قرار نبود رمان آنلاین ویرایش کنم گلی؟ لطفا چون هنوز رمانی ندارید زحمت این ورد رو بکشید🌻 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، مدیر ویراستار گفته است: لطفا چون هنوز رمانی ندارید زحمت این ورد رو بکشید🌻 چشم عزیزم💜 1 1 دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ اتمام ویراستاری ورد *-*💜 @مدیر ویراستار 1 دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه ضیا ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ خیلی ممنون که ویراستاری کردید.من با گرافیست رمانم دارم صحبت میکنم درمورد جلد رمان. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، مهدیه ضیا گفته است: خیلی ممنون که ویراستاری کردید.من با گرافیست رمانم دارم صحبت میکنم درمورد جلد رمان. خواهش میشه وظیفهاس❤️ موفق باشید^¬^ 1 دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ 46 دقیقه قبل، -Atria- گفته است: اتمام ویراستاری ورد *-*💜 @مدیر ویراستار عزیزم لینک ورد ویرایش شده رو بفرستید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۴۰۰ 23 دقیقه قبل، مدیر ویراستار گفته است: عزیزم لینک ورد ویرایش شده رو بفرستید. https://uupload.ir/view/ارباب_زمان(مهدیه_ضیا)_5jm8_clmc.docx/ بفرمایید 💜 1 دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ 48 دقیقه قبل، -Atria- گفته است: https://uupload.ir/view/ارباب_زمان(مهدیه_ضیا)_5jm8_clmc.docx/ بفرمایید 💜 خسته نباشید @-Atria- ویرایشش مشکل نداره تاییده ولی مشکل از فونت و تعداد صفحات ورد هستش ممنون میشم یک بررسی کنید تا به دست رصد هم داده بشه @مدیر گرافیست 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ 38 دقیقه قبل، مدیر ویراستار گفته است: خسته نباشید @-Atria- ویرایشش مشکل نداره تاییده ولی مشکل از فونت و تعداد صفحات ورد هستش ممنون میشم یک بررسی کنید تا به دست رصد هم داده بشه @مدیر گرافیست 💜💜 1 دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ 16 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: خسته نباشید @-Atria- ویرایشش مشکل نداره تاییده ولی مشکل از فونت و تعداد صفحات ورد هستش ممنون میشم یک بررسی کنید تا به دست رصد هم داده بشه @مدیر گرافیست مشکلی نیست، برای پی دی اف اصلاح میشه. @مدیر رصد بررسی بشه. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 9 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/18/2021 در 4:13 PM، مدیر گرافیست گفته است: مشکلی نیست، برای پی دی اف اصلاح میشه. @مدیر رصد بررسی بشه. https://1drv.ms/w/s!An8rHWjQzaizgQzS14THbM-8v4vx فایل ویرایش شده 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 9 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 5 دقیقه قبل، مدیر رصد گفته است: https://1drv.ms/w/s!An8rHWjQzaizgQzS14THbM-8v4vx فایل ویرایش شده @NAEIMEH_S پی دی اف دو روز. خسته نباشید. ویرایش شده 9 شهریور، ۱۴۰۰ توسط مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_NAJIW80_ ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/31/2021 در 8:33 PM، مدیر گرافیست گفته است: @NAEIMEH_S پی دی اف دو روز. خسته نباشید. این جلد رمانشون هست پی دی اف صورت نگرفت نویسنده منتظر هستن 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/31/2021 در 8:33 PM، مدیر گرافیست گفته است: @NAEIMEH_S پی دی اف دو روز. خسته نباشید. @NAEIMEH_Sکجایید عزیزم؟ 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
NAEIMEH_S ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ چشم عزیزم💕 2 1 صحفه نقد ویروس عشق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
NAEIMEH_S ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) در 8/31/2021 در 8:33 PM، مدیر گرافیست گفته است: @NAEIMEH_S پی دی اف دو روز. خسته نباشید. تو اعلان بقیه کاربرا گم شده بود ندیم فردا تحویل میدم شرمندم☹️ بعد فایل ورد نیست برام باز نمیشه من چه کار کنم؟ ویرایش شده 14 شهریور، ۱۴۰۰ توسط NAEIMEH_S 3 صحفه نقد ویروس عشق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ هم اکنون، NAEIMEH_S گفته است: تو اعلان بقیه کاربرا گم شده بود ندیم فردا تحویل میدم شرمندم☹️ اشکالی نداره، پیشاپیش خسته نباشی. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
NAEIMEH_S ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 34 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: اشکالی نداره، پیشاپیش خسته نباشی. ممنون عزیزم ویرایش شده 14 شهریور، ۱۴۰۰ توسط NAEIMEH_S 2 صحفه نقد ویروس عشق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
NAEIMEH_S ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۰ عزیزم جلد رمان و اسم ویراستارت رو بگو @مهدیه ضیا 2 صحفه نقد ویروس عشق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده