yeghaneh.bayat ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام من یه داستان کوتاه نوشتم ولی وقتی تو گوگل سرچ میکنم نمیاد عنوان داستانمم باران که هستش ویرایش شده 4 بهمن، ۱۴۰۰ توسط yeghaneh.bayat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ 12 دقیقه قبل، yeghaneh.bayat گفته است: سلام من یه داستان کوتاه نوشتم ولی وقتی تو گوگل سرچ میکنم نمیاد عنوان داستانمم باران که هستش عزیزم سوالی دارید پیام بدید یا تو بخش پرسش و پاسخ بنویسین. @مدیر انتقال میشه منتقل بشه به پرسش و پاسخ؟ منتشر شده دلنوشتتون؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 yeghaneh.bayat ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ بله منتشر شده چشم از این به بعد حتما 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، yeghaneh.bayat گفته است: بله منتشر شده چشم از این به بعد حتما تو همین سایت؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yeghaneh.bayat
سلام من یه داستان کوتاه نوشتم ولی وقتی تو گوگل سرچ میکنم نمیاد عنوان داستانمم باران که هستش
ویرایش شده توسط yeghaneh.bayatلینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .