F_MAHGOL ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) - نام دلنوشته: ❄ احساس را قدم زدم❄ نام نویسنده: ❄mahsa23 ❄ ژانر: ❄عاشقانه❄ هدف: ❄نامعلوم❄ ساعات پارت گذاری: ❄ روزی سه پارت ❄ اتاق نقد های خوشگلتون^^ (کلیک کنید) ویرایش شده 20 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) #پارت_1 "دلبر" دلبر ماه را ببین، امشب چقد زیباست! مانند تو بیهمتا است؛ اگر ماه نبود شب ها پر از تاریکی میشد و وجود انسان پر میشد از سردی و تاریکی اما... با بودنش به هزاران عاشق جان بخشید! درست مانند تو. که وجودش باعث روشنایی زندگی من میشود! وقتی دستانت را در دست میگیرم احساس آرامش را در وجود من تزریق میکنی، حسی به من میگوید که تو مال من هستی دلبر. ویرایش شده 20 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) #پارت_2 " پاییز عاشقی" با تو در پاییز، صدایی که به خاطر قدم زدن هایمان به گوش میخورد چقدر دلنواز است! خش-خش برگان پاییز روی زمین، نم-نم هایِ آرام و آرامش بخش، یک موسیقی گوشنواز در پاییز عاشقیمان. تو گلی بودی که پاییز با دیدنش، توان ایستادن نداشت. آن پاییز من بودم!تو...مانند پاییزی هر چه میگویی دلم میریزد. ویرایش شده 20 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) #پارت_3 " رویا " قول دادیم؛ که با هم رویا بسازیم! رویا هایِ رنگ و با رنگ پر از زیبایی... گاهی وقتا از رویاهایم بیرون میآیم و به دور و برم نگاهی میاندازم و میبینم هیچ کسی نیست! فقط آغوش پر مهر تو است که برای وجود من باز است. ویرایش شده 20 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) - ویرایش شده 19 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 4 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) - ویرایش شده 19 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) - ویرایش شده 19 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) - ویرایش شده 19 شهریور، ۱۴۰۰ توسط اوپاکاروفیل 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .