Snowrita ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نویسنده: تیانا طهماسبی طرح پیشنهادی @مدیر گرافیست @همکار گرافیست ویرایش شده 22 مرداد، ۱۴۰۰ توسط Snowrita 4 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/12/2021 در 11:25 AM، Snowrita گفته است: نویسنده: تیانا طهماسبی طرح پیشنهادی @مدیر گرافیست @همکار گرافیست @pegah11z با شما 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/12/2021 در 11:25 AM، Snowrita گفته است: نویسنده: تیانا طهماسبی طرح پیشنهادی @مدیر گرافیست @همکار گرافیست سلام عزیزم من گرافیست شمام ☺️🌹 راستش عزیزم عکس دختر تایید نیست. 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: سلام عزیزم من گرافیست شمام ☺️🌹 راستش عزیزم عکس دختر تایید نیست. میشه دستش رو برش بدم فقط دستش باشه؟ @pegah11z 2 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 8 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: سلام عزیزم من گرافیست شمام ☺️🌹 راستش عزیزم عکس دختر تایید نیست. اینطوری: 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: میشه دستش رو برش بدم فقط دستش باشه؟ @pegah11z اونطوری کیفیت عکس یکم میاد پایین.. میتونی بهم بگی دنبال چه عکس هستی شاید بتونم کمک کنم 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، pegah11z گفته است: اونطوری کیفیت عکس یکم میاد پایین.. میتونی بهم بگی دنبال چه عکس هستی شاید بتونم کمک کنم میخوام عکسی که روی جلدش هست یه جورایی مفهوم داشته باشه و از دسته عکسهای aesthetic هم باشه. 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ @pegah11z این چطوره؟ 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 33 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: میخوام عکسی که روی جلدش هست یه جورایی مفهوم داشته باشه و از دسته عکسهای aesthetic هم باشه. 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: اولی رو دوس دارم 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ میشه یه نظرم درباره اینا بدین؟ حتی نقاسی یک دخترم نباید باشه؟ @pegah11z 4 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: میشه یه نظرم درباره اینا بدین؟ حتی نقاسی یک دخترم نباید باشه؟ @pegah11z نه عزیزم کلا دختر ممنوعه @مدیر گرافیست 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: نه عزیزم کلا دختر ممنوعه @مدیر گرافیست 14 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: @pegah11z این چطوره؟ اینم دختره؟😂😭🤦🏻♀️ ای بابا، پس چیکار کنم؟ @pegah11z 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: میشه یه نظرم درباره اینا بدین؟ حتی نقاسی یک دخترم نباید باشه؟ @pegah11z عکس یکی مونده به آخریت خوبه 12 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: اولی رو دوس دارم آره اینم خوبه 👌 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: اینم دختره؟😂😭🤦🏻♀️ ای بابا، پس چیکار کنم؟ @pegah11z این خوبه ولی احساس میکنم زیاد به موضوع نمیخوره 🤔 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: این خوبه ولی احساس میکنم زیاد به موضوع نمیخوره 🤔 چیزایی که به موضوع میخورن فقط باید دختر باشن، چون اسمه حوا روی دلنوشته هست 2 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: چیزایی که به موضوع میخورن فقط باید دختر باشن، چون اسمه حوا روی دلنوشته هست عکس دختر ممنوعه کلا 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، pegah11z گفته است: عکس دختر ممنوعه کلا اره میدونم منم ... 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 15 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: میشه یه نظرم درباره اینا بدین؟ حتی نقاسی یک دخترم نباید باشه؟ @pegah11z حس میکنم همین یکی مونده به اخر به موضوع دلنوشته هم میاد نظر خودت چیه عزیزم؟ @pegah11z 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: اره میدونم منم ... میگردم دنبال عکس یا اگه خودتون پیدا کردید بفرستید 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: حس میکنم همین یکی مونده به اخر به موضوع دلنوشته هم میاد نظر خودت چیه عزیزم؟ @pegah11z اره خوبه 👍 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: اره خوبه 👍 پس همین رو بزار عزیزدلم 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) لطفا اسمم رو فارسی بنویس: تیانا طهماسبی رنگ فونت هم ترکیبی با مشکی باشه @pegah11z ویرایش شده 22 مرداد، ۱۴۰۰ توسط Snowrita 3 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Snowrita گفته است: لطفا اسمم رو فارسی بنویس: تیانا طهماسبی رنگ فونت هم ترکیبی با مشکی باشه @pegah11z باشه.. رنگ فونت یه چی تو مایه های رنگ عکس زدم و براش حاشیه مشکی زدم... 2 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 10 دقیقه قبل، pegah11z گفته است: باشه.. رنگ فونت یه چی تو مایه های رنگ عکس زدم و براش حاشیه مشکی زدم... نمیشه مشکی یکنواخت با فونت نستعلیق باشه عزیزم؟ @pegah11z اگه نمیشه دیگه میسپارمش به خودت هرطوری سلیقته🖤🤝🏼 ویرایش شده 22 مرداد، ۱۴۰۰ توسط Snowrita 4 ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده