_Mahta_ ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) رمان نجواے عذاب به قلم _Mahta_ (مهتا رضائی) @مدیر گرافیست ویرایش شده 21 مرداد، ۱۴۰۰ توسط _Mahta_ 2 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ 19 ساعت قبل، _Mahta_ گفته است: رمان نجواے عذاب به قلم _Mahta_ (مهتا رضائی) @مدیر گرافیست عکس پیشنهادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ گرافیست @Roshana 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ 18 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: عکس پیشنهادی عکس پیشنهادی ندارم ممنون میشم خودتون پیشنهاد بدید 2 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/14/2021 در 11:38 AM، _Mahta_ گفته است: عکس پیشنهادی ندارم ممنون میشم خودتون پیشنهاد بدید سلام جانم گرافیستتون بنده هستم بگین در چه سبکی عکس مدنظرتون هست براتون پیدا کنم🍭💖🙂 1 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، Roshana گفته است: سلام جانم گرافیستتون بنده هستم بگین در چه سبکی عکس مدنظرتون هست براتون پیدا کنم🍭💖🙂 عاشقانه لطفا یه سوال هم داشتم پوستر رو هم شما طراحی میکنید یا هر دو یکیه؟ 2 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، _Mahta_ گفته است: عاشقانه لطفا یه سوال هم داشتم پوستر رو هم شما طراحی میکنید یا هر دو یکیه؟ به این تاپیک سر بزنید اگه بازم خوشتون نیومد از چیزی براتون میگردم جانم🍭💖 خیر باید در تاپیک مخصوصا درخواست بدید عزیزجان 1 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) لینک باز نمیشه کجا؟ ویرایش شده 25 مرداد، ۱۴۰۰ توسط _Mahta_ 2 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، _Mahta_ گفته است: لینک باز نمیشه کجا؟ رو گالری عکس عاشقانهی بالا بزنید باز میشه فعلا انگار زده نشده 1 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ این عکس لطفا پس چطور بعضی رمانها پوستر دارن؟ 2 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، _Mahta_ گفته است: این عکس لطفا پس چطور بعضی رمانها پوستر دارن؟ احتمالا از انجمن قبل زده شده براشون @مدیر گرافیست@همکار گرافیست عکس تاییده؟ 1 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، Roshana گفته است: احتمالا از انجمن قبل زده شده براشون @مدیر گرافیست@همکار گرافیست عکس تاییده؟ 11 ساعت قبل، _Mahta_ گفته است: این عکس لطفا پس چطور بعضی رمانها پوستر دارن؟ برای پوستر باید جدا درخواست بدید. تایید. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ ممنون کجا؟ 1 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/19/2021 در 8:58 PM، _Mahta_ گفته است: ممنون کجا؟ همین جا تاپیک جدیدی با عنوان طراحی پوستر برای رمانتون بزنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/18/2021 در 6:52 PM، Ebham2 گفته است: احتمالا از انجمن قبل زده شده براشون @مدیر گرافیست@همکار گرافیست عکس تاییده؟ کار به کجا رسید؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ 10 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: کار به کجا رسید؟ تا شب تحویل میدم 1 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ ببخشید جلد رمان من چیشد؟ 1 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ سلام طراحی جلد رمان من خیلی طول کشید .. یه نکته دیگه لطفا اسم نویسنده رو اینجوری بنویس ،مهتا رضائی (یگانه) 1 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، _Mahta_ گفته است: سلام طراحی جلد رمان من خیلی طول کشید .. یه نکته دیگه لطفا اسم نویسنده رو اینجوری بنویس ،مهتا رضائی (یگانه) @Roshana جلد ب کجا رسید؟ زود تر تحویل بدید! ویرایش شده 7 شهریور، ۱۴۰۰ توسط مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 11 ساعت قبل، _Mahta_ گفته است: سلام طراحی جلد رمان من خیلی طول کشید .. یه نکته دیگه لطفا اسم نویسنده رو اینجوری بنویس ،مهتا رضائی (یگانه) عزیزم من جلدت رو زدم اگه برای اسم نیاز ب تغییر هست باید از اول بزنم، انجام بدم این کارو؟ @_Mahta_ ویرایش شده 7 شهریور، ۱۴۰۰ توسط همکار گرافیست 1 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ @_Mahta_ جلدتون عسلم، امیدوارم مورد تایید باشه♡ 2 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/29/2021 در 3:44 PM، Roshana گفته است: عزیزم من جلدت رو زدم اگه برای اسم نیاز ب تغییر هست باید از اول بزنم، انجام بدم این کارو؟ @_Mahta_ کارتون بسیار زیباست اما من به اسم کامل نیاز دارم اگه لطف کنید و دوباره انجام بدید ممنون میشم. _Mahta_(یگانه رضائی) 👆 2 ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 9 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۴۰۰ 9 ساعت قبل، _Mahta_ گفته است: کارتون بسیار زیباست اما من به اسم کامل نیاز دارم اگه لطف کنید و دوباره انجام بدید ممنون میشم. _Mahta_(یگانه رضائی) 👆 باشه جانم. 1 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Mahta_ ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) جلد آماده شد؟ @Roshana ویرایش شده 11 شهریور، ۱۴۰۰ توسط _Mahta_ ثانیه های تنهایی، دنیایی بود که تنها از آن من بود. دل به دریا زده ای! پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده! راه خراب است نرو بی همگان به سر شود💔 بی تو به سر نمی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۰ https://s4.uupload.ir/files/negar_۲۰۲۱۰۹۰۲_۱۲۰۳۱۵_ywxs.png @_Mahta_ امیدوارم مورد تاییدت باشه جانم. مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده