Shahrokh ارسال شده در نُوامبر 13 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 13 (ویرایش شده) نام دلنوشته: دلتنگی نام نویسنده: م.م.ر(شاهرخ) ژانر: عاشقانه خلاصه: آن روز که کوله بار عشقمان را برداشتی و بی سر وصدا تنهایم گذاشتی،خبر نداشتی نیمی از قلب سنگیت را کش رفته بودم.می دانستم اگر برای من هم دلتنگ نشوی،دلتنگ قلب نصفه مانده ات خواهی شد.برخواهی گشت و من باز با دیدنت دلتنگیم را برطرف خواهم کرد....💔 ویرایش شده در نُوامبر 15 توسط Shahrokh 1 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh ارسال شده در نُوامبر 26 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 گاهی به خود می گویم عاشق چه چیز این قلب سنگی شدم.اویی که اینگونه زخم می زند و می رود،حتی نیم نگاهی هم به خرده شکسته هایی که خود باعثش بوده نمی اندازد. و باز و باز به مغزم تلنگری زده این گونه صورت مسئله را پاک می کنم.در راه عشق و دوست داشتن نیازی به چون و چرا ندارم.دوستش دارم و بی بهانه دوستش خواهم داشت... 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh ارسال شده در دِسامبر 1 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 در ۱۴۰۳/۹/۶ در 22:30، Shahrokh گفته است: در دوران کودکیم سقف آرزوهایم بزرگ بود و هر شب دانه دانه ستاره می چیدم اکنون که یک زن هستم به دنبال آن ستاره ها دانه دانه روزگار را جستجو می کنم و تنها اثری که از آرزوها و ستاره ها می بینم اندوه و خاکستری از گذشته ست. کاش کودکی می ماندم که هیچ گاه سقف آرزوهایش کوچک نمی شد. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh ارسال شده در دِسامبر 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 اگر روزی به قلبی که خود با دستانت شکستی و تکه هایش را هم جمع نکردی،رجوع کردی و دیدی خود تکه ها را به سختی به هم بند زده،چسبانده!تعجب نکن. حتی امید به بازگشت خشم دوباره ات هم کافیست تا انگیزه ای برایم شده،خود را مجدد برایت از نو بسازم.... 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.