Khorshid ارسال شده در مارچ 22 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 22 --- سلام دوستان، من دنبال اسم یه رمان عاشقانه ایرانی هستم که قبلاً خوندم اما اسمشو فراموش کردم. اگه کسی خونده، لطفاً راهنمایی کنه: جزئیات داستان: اسم دختره باران بردیا هست و اسم پسره بردیا افراخته. باران و بردیا تو دانشگاه با هم آشنا میشن. باران خانوادهشو توی یه تصادف در روز بارونی از دست داده و از اون روز به بعد خیلی افسرده و غمگین میشه. بعداً مشخص میشه که باران تومور مغزی داره. دوست باران اسمش نسرین هست و دوست بردیا اسمش کسری که این دو نفر با هم ازدواج میکنن و همهی دوستان دانشگاه برای تفریح و جشن ازدواجشون میرن بیرون. اسم قدیمی این رمان فکر میکنم ازدواج بارانی بوده. هر کی اسم دقیق این رمان رو میدونه یا لینک دانلودش رو داره، لطفاً کمکم کنه. خیلی ممنونم! --- دوست داری همین متن رو برات توی یکی از گروههای تلگرام یا انجمنها پست کنم یا خودت میخوای بفرستی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh0 ارسال شده در مارچ 23 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 23 فکر کنم اسم رمان عشق زمستانی باشه 🤔 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در مارچ 23 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 23 58 دقیقه قبل، yeganeh0 گفته است: فکر کنم اسم رمان عشق زمستانی باشه 🤔 @Khorshid نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.