Mrymwx ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام درخواست طراحی جلد داستان نماد آرتمیس ^-^ نویسنده :مریم کریمی @مدیر گرافیست ویرایش شده 22 مرداد، ۱۴۰۰ توسط Mrymwx 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار گرافیست♥️ ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۰ 18 ساعت قبل، Mrymwx گفته است: سلام درخواست طراحی جلد داستان نماد آرتمیس ^-^ نویسنده :مریم کریمی @مدیر گرافیست این جلد قبلا طراحی شده. دلیل درخواست دوباره تون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ 21 ساعت قبل، همکار گرافیست گفته است: این جلد قبلا طراحی شده. دلیل درخواست دوباره تون چیه؟ آخه طبق نقدا جلو به محتوای رمانم نمیخورد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ 9 دقیقه قبل، Mrymwx گفته است: آخه طبق نقدا جلو به محتوای رمانم نمیخورد. نقد رو ارائه بدید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 10 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: نقد رو ارائه بدید. توی انجمن قبلی بود، ولی به خاطر این بود که به تصویر من میخورد داستان افسانه ای و تاریخی باشه. اما اینجور نبود و داستان امروزی پیش رفته. @مدیر گرافیست ویرایش شده 25 مرداد، ۱۴۰۰ توسط همکار گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 19 ساعت قبل، Mrymwx گفته است: توی انجمن قبلی بود، ولی به خاطر این بود که به تصویر من میخورد داستان افسانه ای و تاریخی باشه. اما اینجور نبود و داستان امروزی پیش رفته. @مدیر گرافیست @Damon.S_E با شما 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/13/2021 در 9:52 PM، Mrymwx گفته است: سلام درخواست طراحی جلد داستان نماد آرتمیس ^-^ نویسنده :مریم کریمی @مدیر گرافیست عکس مناسب نیست 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ این خوبه؟ @مدیر گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/13/2021 در 9:52 PM، Mrymwx گفته است: سلام درخواست طراحی جلد داستان نماد آرتمیس ^-^ نویسنده :مریم کریمی @مدیر گرافیست سلام عزیزدلم💙🧿 من گرافیست شما هستم😉 گلم عکس شما کیفیت خوبی نداره و مناسب نیست اگه عکس دیگه ای دارید ارسال کنید اگه هم نه من براتون بگردم👍🏻😁😉 @Mrymwx 2 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Mrymwx گفته است: این خوبه؟ @مدیر گرافیست گلم از اینجا به بعد منو تگ کنید و زیبایی بصیری نداره عکس 3 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Damon.S_E گفته است: گلم از اینجا به بعد منو تگ کنید و زیبایی بصیری نداره عکس مرسی گل 😁❤️ اوم بازم میگردم ^-^ 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، Mrymwx گفته است: مرسی گل 😁❤️ اوم بازم میگردم ^-^ خواهش عزیزم💋🌹 باشه پیدا نکردی بهم بگو تا منم بگردم 3 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ گل گلی ببین این خوبه وی نابود شد @Damon.S_E 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Mrymwx گفته است: گل گلی ببین این خوبه وی نابود شد @Damon.S_E زیبایی بصیری نداره😕 بزار منم بگردم 2 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 13 دقیقه قبل، Damon.S_E گفته است: زیبایی بصیری نداره😕 بزار منم بگردم بگرد جانم 🥺 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۴۰۰ 4 ساعت قبل، Mrymwx گفته است: بگرد جانم 🥺 چشم گلم خصوصیت رو چک کن 2 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۰ @Mrymwx 1 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ اوم این به نظر خیلی قشنگه 🥺♥️ 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ 17 دقیقه قبل، Mrymwx گفته است: اوم این به نظر خیلی قشنگه 🥺♥️ خب پس با همین بزنم؟؟ مواردی که میخوای هم بگو تا اعمال کنم رو جلد 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۰ 31 دقیقه قبل، Damon.S_E گفته است: خب پس با همین بزنم؟؟ مواردی که میخوای هم بگو تا اعمال کنم رو جلد اوم خب نویسنده که با اسم مریم کریمی باشه. و اینکه دیگه خودت بهتر از هر کسی میدونی 🔮 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) در 8/19/2021 در 1:50 AM، Mrymwx گفته است: اوم خب نویسنده که با اسم مریم کریمی باشه. و اینکه دیگه خودت بهتر از هر کسی میدونی 🔮 عزیزم من فونت رو زدم اما اندازه عکس مناسب نبود و چینش بهم خورد @Mrymwx ویرایش شده 31 مرداد، ۱۴۰۰ توسط Damon.S_E 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ 8 ساعت قبل، Damon.S_E گفته است: عزیزم من فونت رو زدم اما اندازه عکس مناسب نبود و چینش بهم خورد @Mrymwx هق 🥺 چیکار کنم من 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ 8 ساعت قبل، Damon.S_E گفته است: عزیزم من فونت رو زدم اما اندازه عکس مناسب نبود و چینش بهم خورد @Mrymwx کدومش؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/22/2021 در 7:56 PM، Mrymwx گفته است: کدومش؟ اولی بهتره 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۰ 12 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: اولی بهتره آره خودمم اولی و دوست دارم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده