جانان بانو ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ یه جوری پشت کوه انداختی؛ که پیدام نشد! چجوری زنجیرمو بافتی که هی پاره شد؟! ای عمو زنجیر باف! حیف عمو زنجیر باف… بابا دیگه نمیاد؛ هیچی بیاره برام… با صدای چی میخوای گریه کنم برات؟ ای عمو زنجیر باف! حیف عمو زنجیر باف… بله من جوونیمو تو اون روزا گذاشتم، تو یادت میاد… بله کودکیامو تو اون کوچه گذاشتم؛ بیخ اون دیوار! بله عمو من این روزا؛ دائم میکشم سیگار! تا چشم گذاشتم؛ همه قایم شدن… هیچی نداشتم واسه عاشق شدن… دیدی عمو دنیا سرم چی آورد؟ دیگه مهم نیست که کی؛ چی چی آورد! چرخ فلک توپمو پاره کرده؛ اون روزا دیگه مگه بر میگرده؟ دنیا برام جور دیگه رقم خورد… سنگای هفت سنگ؛ همه تو سرم خورد! بله من جوونیمو تو اون روزا گذاشتم، تو یادت میاد… بله کودکیامو تو اون کوچه گذاشتم؛ بیخ اون دیوار! بله عمو من این روزا؛ دائم میکشم سیگار لینک دانلود آهنگ عمو زنجیربافت 1 1 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Blue Moon ارسال شده در 20 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین 👌👌 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .