Asma,N ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) @ مدیر رصد @ مدیر ویراستار ویرایش شده 20 اسفند، ۱۴۰۰ توسط .Aseman. 1 نقل قول رمان: رمان مدارِجبر دلنوشته: دلنوشتهی زندگی با طعمِ غم_ دلنوشتهی دلیلِ وجود_ دلنوشتهی زخم پنهان_ دلنوشتهی برای پدربزرگ_ دلنوشتهی هیهات وجود_ داستان: در گروِ حقیقت_ مستند دردسرساز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ ویراستار: @ زهراعاشقی تعداد پارتها: ۲۰ شروع: ۲۰ اسفندماه. مهلت: ده روز. ویراستار عزیز لطفاً پس از اتمام ویرایش همین تاپیک اعلام و بنده رو تگ کنید! ممنون بابت وقتی که میذارید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ 36 دقیقه قبل، مدیر ویراستار گفته است: ویراستار: @ زهراعاشقی تعداد پارتها: ۲۰ شروع: ۲۰ اسفندماه. مهلت: ده روز. ویراستار عزیز لطفاً پس از اتمام ویرایش همین تاپیک اعلام و بنده رو تگ کنید! ممنون بابت وقتی که میذارید. چشم عزیزم وقتم بازه، سعی میکنم به زودی تحویل بدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۰ 8 ساعت قبل، .Aseman. گفته است: @ مدیر رصد @ مدیر ویراستار رصد کننده:خودم زمان تحویل: دو روز 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اتمام رصد، ممنوعه نداشت! @ زری گل🌻 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۲/۲۰ در 15:03، زهراعاشقی گفته است: چشم عزیزم وقتم بازه، سعی میکنم به زودی تحویل بدم فردا اتمام بزنید لطفا 2 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 24 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 13 ساعت قبل، زری گل گفته است: فردا اتمام بزنید لطفا چشم ویرایش شده 25 اسفند، ۱۴۰۰ توسط زهراعاشقی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ اتمام ویرایش رمان در گرو حقیقت @ زری گل🌻 @ مدیر ویراستار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ ورد و پی دی اف لطفا! @ مدیر گرافیست 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ در 10:45، زری گل گفته است: ورد و پی دی اف لطفا! @ مدیر گرافیست ورد: @ ستاره-Ensiyeh.gh پی دی اف: @ Parnian_98 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره-Ensiyeh.gh ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشه... ورد حاضر شد: https://uupload.ir/view/در_گروِ_حقیقت_cyr4.docx/ تمام. @ مدیر گرافیست @ .Aseman.🎼 2 نقل قول Ensiyeh.gh 👇 دسترسی به فعالیتهای من با یک کلیک: 👇 .فعالیتهای اصلی "ستاره-Ensiyeh.gh" کاربر انجمن 98ia. 👆خوشحال میشم فعالیتهام رو ببینی، دنبال کنی و واکنش بدی؛ یک کلیک آروم بزن روش به همین سادگی... منتظرتونم👆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ @ Parnian_98 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parnian_98 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام وقتتون بخیر 🌹 من چند روزی به کامپیوتر دسترسی ندارم، اگه واسه پی دی اف شدن داستان عجله دارید لطفا به مدیر بگین یکی رو جایگزین من کنن @ .Aseman. ویرایش شده 29 اسفند، ۱۴۰۰ توسط Parnian_98 1 نقل قول 💫رمان-در-مسیر-ستارهها-parnian_98💫 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asra_p ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Parnian_98 گفته است: سلام وقتتون بخیر 🌹 من چند روزی به کامپیوتر دسترسی ندارم، اگه واسه پی دی اف شدن داستان عجله دارید لطفا به مدیر بگین یکی رو جایگزین من کنن @ .Aseman. سلام عزیزم وقتت بخیر! اگه مدیر صلاح بدونن من وقت آزاد دارم میتونم پی دی اف رو انجام بدم @ مدیر گرافیست 1 1 نقل قول - اون مال منه... دستت رو بکش.! ( دختران بیگناه ) عاشقانه ای پر از درد... داستان کوتاه : عمارت درد برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، Asra_p گفته است: سلام عزیزم وقتت بخیر! اگه مدیر صلاح بدونن من وقت آزاد دارم میتونم پی دی اف رو انجام بدم @ مدیر گرافیست شروع کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 1 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین 22 ساعت قبل، Asra_p گفته است: سلام عزیزم وقتت بخیر! اگه مدیر صلاح بدونن من وقت آزاد دارم میتونم پی دی اف رو انجام بدم @ مدیر گرافیست فردا تحویل بدید لطفا 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asra_p ارسال شده در 2 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین https://s23.picofile.com/file/8448554018/RomanDarGeroveHaghighat1.pdf.html خدمت شما! @ زری گل🌻 @ مدیر گرافیست 2 نقل قول - اون مال منه... دستت رو بکش.! ( دختران بیگناه ) عاشقانه ای پر از درد... داستان کوتاه : عمارت درد برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 2 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین ۱ ساعت قبل، Asra_p گفته است: https://s23.picofile.com/file/8448554018/RomanDarGeroveHaghighat1.pdf.html خدمت شما! @ زری گل🌻 @ مدیر گرافیست تاییده گلم؟ @ .Aseman. 2 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asma,N ارسال شده در 3 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین 21 ساعت قبل، زری گل گفته است: تاییده گلم؟ @ .Aseman. بله جانم، متشکر💛 1 نقل قول رمان: رمان مدارِجبر دلنوشته: دلنوشتهی زندگی با طعمِ غم_ دلنوشتهی دلیلِ وجود_ دلنوشتهی زخم پنهان_ دلنوشتهی برای پدربزرگ_ دلنوشتهی هیهات وجود_ داستان: در گروِ حقیقت_ مستند دردسرساز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 3 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین ۱ دقیقه قبل، .Aseman. گفته است: بله جانم، متشکر💛 تعهد برای انتشار لطف کنید⚘ 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asma,N ارسال شده در 3 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین 50 دقیقه قبل، زری گل گفته است: تعهد برای انتشار لطف کنید⚘ چشم فقط یک سوال، رو بهرویش درسته یا روبرویش؟ چون توی متن همش روبهرویش نوشتم🤦🏻♀️ 2 نقل قول رمان: رمان مدارِجبر دلنوشته: دلنوشتهی زندگی با طعمِ غم_ دلنوشتهی دلیلِ وجود_ دلنوشتهی زخم پنهان_ دلنوشتهی برای پدربزرگ_ دلنوشتهی هیهات وجود_ داستان: در گروِ حقیقت_ مستند دردسرساز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 3 فروردین مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۳ در 02:07، .Aseman. گفته است: چشم فقط یک سوال، رو بهرویش درسته یا روبرویش؟ چون توی متن همش روبهرویش نوشتم🤦🏻♀️ رو به رویش من........... نویسنده داستان............ آن را در نودهشتیا منتشر کرده و هیچ وقت درخواست حذف آن را نخواهم کرد. لطفا اینو بفرستید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asma,N ارسال شده در 3 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۲ در 14:56، زری گل گفته است: تاییده گلم؟ @ .Aseman. ببخشید فقط اون صفحهی پنجم پاراگراف اول پدر و برادرش رو اگر میشه بکنید پدر و خواهرش نقل قول رمان: رمان مدارِجبر دلنوشته: دلنوشتهی زندگی با طعمِ غم_ دلنوشتهی دلیلِ وجود_ دلنوشتهی زخم پنهان_ دلنوشتهی برای پدربزرگ_ دلنوشتهی هیهات وجود_ داستان: در گروِ حقیقت_ مستند دردسرساز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 3 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین 19 دقیقه قبل، .Aseman. گفته است: ببخشید فقط اون صفحهی پنجم پاراگراف اول پدر و برادرش رو اگر میشه بکنید پدر و خواهرش تو وردی که براتون زدن میتونید درست کنید ولی باید مجدد pdf بشه جانم نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .