Mahsa.farzin1 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ @ Ayda rashid @ _NAJIW80_ @ اوپاکاروفیل @ Najm.. @ set rzi @ Nasim.M @ pegah11z @ ساتوری @ Z.mim 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Ayda.r☆ویژه☆ ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اوم یکی از اشناهام گف که یه انجمن هس ک اسمش نودهشتیاست. منم اینجوری با انجمن اشنا شدم 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_NAJIW80_ ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ به راحتی 😂😂 4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، mahsa.farzin گفته است: @ Ayda rashid @ _NAJIW80_ @ اوپاکاروفیل @ Najm.. @ set rzi @ Nasim.M @ pegah11z @ ساتوری @ Z.mim ام یه رمان داشتم بعد دنبال انجمن میگشتم ک نودهشتیارو دیدم بعد تا دیدم به یاد هماپور افتادم، ثبت نام کردم و از اون موقع اینجام 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ توی مصاحبه هماپور اصفهانی دیدم 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hony.m ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اسمشو شنیده بودم سرچ کردم و خیلی راحت وارد شدم😂 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_parya_ ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ دنبال انجمن میگشتم که رمانام رو انتشار بدم، که یک نفر نودهشتیا رو معرفی کرد و از اون موقع توی انجمن هستم🤗 4 رمانهای در حال تایپ: گیتار(سازی خوشآوا اما قاتل) ورقهای نفرت(روایتی از یک خیانت) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان) داستانهای در حال تایپ: دخترک کمانچه زن(گوشهای از مشکلات جامعه) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار) برای دریافت لینک هر کدام از رمان/داستانهای فوق به نمایه مراجعه فرمائید^^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ رمان نیلوفر قائمیفر رو میخوندم، کاربر انجمن نودهشتیا نوشته بود؛ من هم اومدم عضو شدم که رمانم رو توش بنویسم. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ از طریق ایشون @ جانان بانو 5 1 انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Drop ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ عجیب که یادم نیست اما مدتی زیادی نبودم و موقع وارد شدن به صفحم متوجه شدم همه چی پرت شده باید دوباره اکانت بزنم 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۴۰۰ یه رمان رو توی "بوووق" میخوندم وسطاش گفت دلم برای نودهشتیا تنگ شده و به دلیل فضولیم سریع اسمش رو توی گوگل سرچ کردم و وارد انجمن شدم●-● 4 وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی💀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Seti god26. ارسال شده در 23 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۴۰۰ 8 ساعت قبل، mahsa.farzin گفته است: @ Ayda rashid @ _NAJIW80_ @ اوپاکاروفیل @ Najm.. @ set rzi @ Nasim.M @ pegah11z @ ساتوری @ Z.mim بس که رمان خوندم ازش بعدش خودم جذبش شدم و عضو شدم. خیلی هم خوشحالم☺☺ 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آواتار ارسال شده در 23 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۴۰۰ من چندسال پیش عضو بودم.ولی وقفه افتاد.دوباره اومدم ب انجمن پیوستم.البته رمانهاشونو میخوندم.اینطوری آشناشدم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده