رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه غذای ایتالیایی کیک برنج و گوشت


seta._rh
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

کیک برنج ریزوتو و گوشت ، غذای ساده و بسیار خوشمزه مناسب مهمانی هاست مواد تشکیل دهنده این غذا، دستور غذایی مشهور سیسیلی به نام timballo را به اشتراک می گذارد.
تیمبالو، ظرف غذای پخته ایتالیایی شامل پاستا، برنج یا سیب زمینی است که با یک یا چند ماده غذایی پر می شود.

برنج همراه با زعفران، سس گوشت، موزارلا، نخود فرنگی را در قالب کیک ریخته و در فر بپزید.

مواد لازم برای کیک برنج ریزوتو و گوشت

چاشنی سس گوشت

گوشت چرخ کرده 500 گرم

رب گوجه فرنگی 140 گرم

پیاز 1/2

آب جوش 1 لیوان

روغن زیتون

نمک و فلفل

برگ بو

برنج ریزوتو

برنج ریزوتو(برنج ایتالیایی) 450 گرم

پنیر رنده شده 50 گرم

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1/2

شیر 1/2 لیوان

روغن زیتون

نمک و فلفل

آب جوش 2 پیمانه

**  می توانید به جای آب از آب گوشت استفاده نمایید.

مواد میانی

پنیر موزارلا 250 گرم

کنسرو نخود فرنگی 100 گرم

کمی پودر سوخاری

طرز تهیه کیک برنج ریزوتو و گوشت

1

با چاشنی سس گوشت شروع به کار کنید.

در یک تابه روغن زیتون ریخته و پیاز ریز خرد شده را کمی تفت دهید، گوشت را افزوده و در حرارت بالا مخلوط کرده تا رنگ آن تغییر کند(به اندازه یک لیوان آب جوش بریزید تا بپزد).

2

رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و برگ بو را اضافه کرده در تابه را بگذارید تا حدود 20 دقیقه زمان داده تا بپزد.

سپس حرارت سس گوشت را خاموش کنید.

3

ریزوتو را آماده کنید.

ریزوتو، غذای مخصوص شمال ایتالیاست که از برنج و خامه تهیه شده است. ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و روغن زیتون را در قابلمه بریزید(برنج ریزوتو کمی از برنج ایرانی کوتاه و چاق تر است).

4

برنج ریزوتو را اضافه کرده برای چند دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید. حالا زمان اضافه کردن آب جوش همراه با زعفران دم کرده است.

به این برنج همزمان با پخت آب جوش اضافه کنید. اول نصف آب جوش زعفرانی را اضافه و هم بزنید(آب باید کم کم اضافه شود)، سپس کم کم مابقی آب جوش را بریزید.

**در این مرحله آب کاملا باید بخار شود و برنج بپزد(کمی زعفران مستقیما در برنج بریزید).

به میزان لازم با نمک و فلفل برنج را مزه دار کنید.

5

در مرحله بعد حرارت را خاموش کرده شیر(1/2 پیمانه) و پنیر رنده شده را بریزید به طور مداوم هم زده و برای 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

6

قالب کیک با قطر 24 سانتی متر را با روغن زیتون چرب کنید.

کمی پودر سوخاری ته قالب کیک ریخته و نیمی از برنج را در قالب بریزد یک فضای خالی وسط برنج با پشت قاشق ایجاد کنید(از قبل قاشق را خیس کنید تا برنج نچسبد).

7

در فضای حلقه برنج چاشنی گوشت، پنیر موزارلا و نخود فرنگی پخته بریزید.

8

روی قالب را با بقیه برنج کاملا صاف کرده و بپوشانید روی آن کمی پودر سوخاری بریزید.

فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده و قالب را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید.

بعد از پخت حداقل برای نیم ساعت صبر کنید تا کیک برنج در قالب خنک شود(هرگز کیک را سریعا خارج نکنید زیرا سبب شکستن کیک خواهید شد).

ویرایش شده توسط seta.rh

رمان کامل شده: خانم و آقای بازیگر

🎭🦋

دلنوشته: «نبض احساس،خاطرات خیس»

دلنوشته: «دلداده»

دلنوشته: «قشاع»

دلنوشته:«کوچه پس کوچه های قلبم»

دلنوشته: «سرزمین حق»

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 3 هفته بعد...
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...