رفتن به مطلب

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا


seta._rh
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

شهر ناپل، شهر پیتزاهای هزار رنگ با دستور پخت های منحصر به فرد است. پیتزا مارگاریتا در سال ۱۸۸۹ میلادی در ناپل ایتالیا متولد شد، زمانی که رافائل(Raffael Esposito) به مناسبت ورود ملکه مارگاریتا به شهر ناپل سه پیتزا بسیار متفاوت سرو کرد. ملکه مارگاریتا از پیتزا با پوره گوجه و پنیر موتزارلا تعریف زیادی کرد و از آن پس پیتزا مارگاریتا متولد شد.

مواد تشکیل دهنده:

آرد – آب – روغن زیتون – نمک – مخمر – پوره گوجه فرنگی – پونه خشک – پنیر موتزارلا – برگ ریحان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 3 هفته بعد...
 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...