رفتن به مطلب

طرز تهیه کوفته مراکشی با سس انار


seta._rh
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

کوفته مراکشی با سس انار می تواند یک پیش غذای مناسب برای مهمانی ها باشد، یا به عنوان غذای اصلی سرو می شود – به هر حال این یک ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی خواهد بود که می تواند برای شام شب یلدا یک ایده خوشمزه باشد!

دستورپخت سریع

برای تهیه کوفته، همه مواد را در یک کاسه قرار داده و با دستان خود مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.

سپس، توپ هایی به اندازه پینگ پنگ درست کنید و کنار بگذارید. در ماهیتابه کمی روغن داغ کرده و از هر طرف کمی روی حرارت متوسط سرخ کنید. سس انار را درست کرده و روی کوفته ها بریزید (پخت این غذا حدود 30 دقیقه طول می کشد).

مواد مورد نیاز کوفته مراکشی با سس انار

موسیر 2/3 عدد، خیلی ریز خرد شده

گوشت چرخکرده 450 گرم

سیر بزرگ 4-5 حبه، ریز خرد شده

تخم مرغ 2 عدد

سبزیجات خرد شده 1 فنجان – جعفری، نعناع، گشنیز یا مخلوط

زیره آسیاب شده 1 قاشق چای خوری

دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل تازه آسیاب شده 1/2 قاشق چای خوری

آرد سوخاری 1/4فنجان تا 1/2فنجان

سس انار

موسیر 1/3 – ریز خرد شده

آب انار 1 فنجان

شربت افرا یا عسل 1 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 1 قاشق چایخوری

کمی نمک

پودر فلفل 1/8 قاشق چای خوری

تزئین:

دانه های انار

سبزیجات تازه (گشنیز، جعفری یا نعناع)

طرز تهیه کوفته تبریزی را در این لینک ببینید.

طرز تهیه کوفته مراکشی با سس انار

1

سس انار را درست کنید.

در یک تابه کوچک موسیر ریز خرد شده را در روغن زیتون روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه بپزید، تا موسیر نرم شود.

2

آب انار، سرکه بالزامیک، کمی نمک، عسل و پودر فلفل را اضافه کنید.

3

حرارت را کمی کم کنید و به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت گذاشته تا سس به جوش آید و غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.

4

مواد کوفته را در یک کاسه متوسط قرار داده و با استفاده از دست، خوب ترکیب کنید و آرد سوخاری به اندازه کافی اضافه کنید تا مواد به راحتی در دست شکل توپ بگیرند.

5

دستتان را با آب خیس کنید، و توپ هایی به اندازه توپ پینگ پنگ درست کرده و کنار بگذارید. شما باید حدود 12-16 گلوله گوشتی داشته باشید.

6

پخت

در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.

7

تعدادی از کوفته ها را در روغن زیتون تفت دهید(به یکباره همه ی توپ های گوشتی را تفت ندهید).

8

وقتی تمام کوفته ها سرخ شد، کوفته ها را در تابه گذاشته، حرارت را کاهش داده و درب تابه را بگذارید تا برای چند دقیقه کوفته ها بپزند.

9

سپس سس انار را روی کوفته ها بریزید و بعد از 5 دقیقه کوفته مراکشی با سس انار را سرو کنید.

پیشنهاد یامی شف:

کوفته مراکشی با سس انار را می توانید در کنار پوره سیب زمینی سرو کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 3 هفته بعد...
 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...