رفتن به مطلب

طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای


seta._rh
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک کره جنوبی – مرغ برشته شده با گوشتی آبدار و لطیف که بسیار خوشمزه و معطر است. مرغ را قبل از سوخاری شدن طبق دستور نوشته شده در پایین طعم دار کنید.

مرغ سوخاری که به سبک رستوران آماده می شود را به راحتی در منزل تهیه کنید، یک دستورپخت آسان و خوشمزه که می توانید از قسمت های مختلف مرغ (سینه مرغ، ران و بال مرغ)تهیه نمایید. یکی از مهم ترین نکات پخت بهترین مرغ سوخاری در مرینیت کردن یا مزه دار کردن مرغ با تخم مرغ، شیر و انواع ادویه هاست.

مراحل کار

1-مرغ را با باتر میلک،  ادویه و تخم مرغ مرینیت کنید.

2-مرغ طعم دار شده را با استفاده از مخلوط آرد و نشاسته ذرت بپوشانید.

3-روغن را داغ کرده و مرغ را در روغن داغ سوخاری کنید.

طرز تهیه چیپس مرغ پنیری را در این لینک ببینید.

مواد مورد نیاز مرغ سوخاری به سبک کره جنوبی

پودر سیر 2 قاشق چایخوری

پونه کوهی خشک 2 قاشق چایخوری

فلفل 1/2 قاشق چایخوری

باترمیلک 1 لیوان

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

نمک

مرغ، حدود 10 قطعه( سینه مرغ ، ران و بال مرغ)

آرد همه منظوره 1 ⁄ 2 فنجان

نشاسته ذرت 1⁄2 لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 4 فنجان

**برای تهیه باترمیلک، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه یا سرکه سفید را به ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) شیر اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا کمی غلیظ شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک کره جنوبی

1

پاپریکا، فلفل سیاه، پودر سیر، پونه کوهی را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و با یک چنگال کاملاً مخلوط کنید.

2

باترمیلک، تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری مخلوط ادویه را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. قطعات مرغ را درون مواد قرار دهید و روی ظرف را با سلیفون پوشانده و حداقل برای 4 ساعت تا 24 ساعت در یخچال استراحت دهید.

3

آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری نمک و باقی مانده مخلوط ادویه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. تمامی تکه مرغ ها را در مخلوط آرد ریخته و با دست مرغ ها را کاملا به آرد آغشته کنید تا یک لایه ی ضخیمی از آرد روی مرغ ایجاد شود.

4

یک تابه چدنی را روی حرارت قرار دهید و روغن را در تابه بریزد تا روغن کاملا سرخ شود(روغن نباید بیش از 425 درجه فارنهایت سرخ شود در غیر اینصورت سبب خشک شدن بیش از حد مرغ سوخاری و خامی مغز مرغ خواهید شد).

5

تکه های مرغ را تکان دهید تا آرد اضافی مرغ جدا شود سپس کمی حرارت را کاهش دهید و چند قطعه مرغ را در روغن داغ قرار دهید(تا 3 دقیقه اول مرغ را به هیچ عنوان تکان ندهید). برای پخت هر طرف مرغ شما به 5 دقیقه زمان نیاز خواهید داشت.

6

تکه های مرغ را به یک قفسه روی ظرف فر منتقل کرده و در فر قرار دهید. و در دمای 165 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس تکه های مرغ را روی یک بشقاب با حوله کاغذ قرار دهید.

نکات و یادداشت ها:

1- شما می توانید به جای استفاده از آرد از آرد سوخاری خانگی استفاده کنید. برای تهیه آرد سوخاری خانگی کافیست کمی نان ساندویچ را در فر قرار داده تا کاملا خشک شود سپس با استفاده از آسیاب پودر کنید(برای طعم دار شدن آرد سوخاری خانگی از کمی ادویه مثل زردچوبه – فلفل سیاه – فلفل قرمز – ادویه کاری استفاده نمایید).

2- برای روشن تر شدن رنگ مرغ سوخاری در ترکیبات ادویه از فلفل سیاه کمتری استفاده کنید.

3-می توانید برای طعم و رنگ بهتر در این دستورپخت از کمی زعفران دمکرده استفاده کنید.

4- در صورت تمایل سیب زمینی سرخ شده را در کنار مرغ سوخاری سرو کنید.

امیدوارم که از این دستورپخت مرغ سوخاری به سبک کره جنوبی لذت ببرید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 3 هفته بعد...
 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...