نارسیس بانو.arabzade ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ https://forum.98ia2.ir/topic/1711-رمان-پروژه-انتقام-ملودی-نارسیس-بانو-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do= @ مدیر ویراستار @ مدیر رصد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، نارسیس بانو.arabzade گفته است: https://forum.98ia2.ir/topic/1711-رمان-پروژه-انتقام-ملودی-نارسیس-بانو-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do= @ مدیر ویراستار @ مدیر رصد این رمان تموم شده؟! آخر تاپیک چند ارسالی پشت سر هم نقطه هست. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، نارسیس بانو.arabzade گفته است: https://forum.98ia2.ir/topic/1711-رمان-پروژه-انتقام-ملودی-نارسیس-بانو-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do= @ مدیر ویراستار @ مدیر رصد این رمان تایید! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ تعداد پارتها: ۹۱ ویرایش پارت ۱ تا ۳۰ @ Niayesh1389 ویرایش پارت ۳۱ تا ۶۱ @ M.M☆ویژه☆ ویرایش پارت ۶۲ تا ۹۱ @ زهراعاشقی مهلت: ۱۵ روز. برنامه: روزی دو پارت از این رمان رو ویرایش کنید، تموم میشه عزیزان! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 12 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: تعداد پارتها: ۹۱ ویرایش پارت ۱ تا ۳۰ @ Niayesh1389 ویرایش پارت ۳۱ تا ۶۱ @ M.M☆ویژه☆ ویرایش پارت ۶۲ تا ۹۱ @ زهراعاشقی مهلت: ۱۵ روز. برنامه: روزی دو پارت از این رمان رو ویرایش کنید، تموم میشه عزیزان! ویراستارهای عزیز فعلا ویرایش رو شروع نکنید تا نویسنده خطهای دیالوگ رو مشخص بکنن! @ زهراعاشقی @ M.M☆ویژه☆ @ Niayesh1389 @ نارسیس بانو.arabzade عزیزم رمان شما فاقد خط دیالوگ هست و ویرایش باتوجه به این شرایط ویرایش نمیشه؛ به این دلیل که شما نویسنده هستید و درجریانید کدوم قسمت از زبان کدوم شخصیت بوده. لطف کنید خط دیالوگها رو مشخص کنید و بعدش اطلاع بدید برای ویرایش! ویرایش شده 27 اسفند، ۱۴۰۰ توسط مدیر ویراستار 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 21 فروردین مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین در ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ در 22:44، مدیر ویراستار گفته است: ویراستارهای عزیز فعلا ویرایش رو شروع نکنید تا نویسنده خطهای دیالوگ رو مشخص بکنن! @ زهراعاشقی @ M.M☆ویژه☆ @ Niayesh1389 @ نارسیس بانو.arabzade عزیزم رمان شما فاقد خط دیالوگ هست و ویرایش باتوجه به این شرایط ویرایش نمیشه؛ به این دلیل که شما نویسنده هستید و درجریانید کدوم قسمت از زبان کدوم شخصیت بوده. لطف کنید خط دیالوگها رو مشخص کنید و بعدش اطلاع بدید برای ویرایش! نتیجه عزیزدلم؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 21 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین 31 دقیقه قبل، N.a25 گفته است: نتیجه عزیزدلم؟ متاسفانه ایشون پاسخگو نیستن و باتوجه به نبودن خط دیالوگ، قادر به ویرایش نیستیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 25 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۲۱ در 16:09، مدیر ویراستار گفته است: متاسفانه ایشون پاسخگو نیستن و باتوجه به نبودن خط دیالوگ، قادر به ویرایش نیستیم. به نویسنده اطلاع دادم به زودی جواب میدن عزیزم 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 25 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین @ نارسیس بانو.arabzade این تاپیک رمان شما ابتدا از نظر ویراستاری رمان رو اوکی کنید بعد از انجام دو مرحله رصد رمان شما در صف انتشار قرار خواهد گرفت نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نارسیس بانو.arabzade ارسال شده در 26 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین سلام، فقط می تونم پاسخ بدم هیچ کدوم از پیامهایی که دادمو ندیدم، وگرنه کدوم نویسنده ای میخواد رمان تموم شده اش نتیجه نداشته باشه وخودم بعداز یه مدت اقدام کنم ببینم چی شده که خبری از رمان ویا انتشارو غیره نیست. باز هم ممنون چشم من به خاطر اولین رمان خیلی اذیت شدم چون تا پنج شش پارت آخر ناظر نداشتم. آخرتی ویرایش بودم که ناظر تذکرات نوشتاریوگفتن. نوع نوشتاری وبین علائم نگارشی و فاصله گذاری هم یکی از دوستان ناظر که رمانمو خوند گفتند حیف این رمانه که به خاطر این نوع نوشتاری صطح قلمت بیاد پایین وخداییش راهنماییم کردن موارد ممنوعه هم بعد از دوبار ویرایش باز هم از یکی دوستان گرفتم چون واقعا خسته شده بودم هرچی می نوشتم مدیر رصد می گفت هنوز باید اصلاح بشه ومن از قانون جدید بی اطلاع بودم. عزیزم بابت پرحرفیم معذرت می خوام. بعد از دیلوگ گذاری باید مدیر رصدو تگ کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 26 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین 19 ساعت قبل، نارسیس بانو.arabzade گفته است: سلام، فقط می تونم پاسخ بدم هیچ کدوم از پیامهایی که دادمو ندیدم، وگرنه کدوم نویسنده ای میخواد رمان تموم شده اش نتیجه نداشته باشه وخودم بعداز یه مدت اقدام کنم ببینم چی شده که خبری از رمان ویا انتشارو غیره نیست. باز هم ممنون چشم من به خاطر اولین رمان خیلی اذیت شدم چون تا پنج شش پارت آخر ناظر نداشتم. آخرتی ویرایش بودم که ناظر تذکرات نوشتاریوگفتن. نوع نوشتاری وبین علائم نگارشی و فاصله گذاری هم یکی از دوستان ناظر که رمانمو خوند گفتند حیف این رمانه که به خاطر این نوع نوشتاری صطح قلمت بیاد پایین وخداییش راهنماییم کردن موارد ممنوعه هم بعد از دوبار ویرایش باز هم از یکی دوستان گرفتم چون واقعا خسته شده بودم هرچی می نوشتم مدیر رصد می گفت هنوز باید اصلاح بشه ومن از قانون جدید بی اطلاع بودم. عزیزم بابت پرحرفیم معذرت می خوام. بعد از دیلوگ گذاری باید مدیر رصدو تگ کنم؟ دیالوگ ها رو درست کنید ویرایش ها توسط ویراستار انجام بشه بعد رصد میشه گلم نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 1 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۱/۲۶ در 01:24، نارسیس بانو.arabzade گفته است: سلام، فقط می تونم پاسخ بدم هیچ کدوم از پیامهایی که دادمو ندیدم، وگرنه کدوم نویسنده ای میخواد رمان تموم شده اش نتیجه نداشته باشه وخودم بعداز یه مدت اقدام کنم ببینم چی شده که خبری از رمان ویا انتشارو غیره نیست. باز هم ممنون چشم من به خاطر اولین رمان خیلی اذیت شدم چون تا پنج شش پارت آخر ناظر نداشتم. آخرتی ویرایش بودم که ناظر تذکرات نوشتاریوگفتن. نوع نوشتاری وبین علائم نگارشی و فاصله گذاری هم یکی از دوستان ناظر که رمانمو خوند گفتند حیف این رمانه که به خاطر این نوع نوشتاری صطح قلمت بیاد پایین وخداییش راهنماییم کردن موارد ممنوعه هم بعد از دوبار ویرایش باز هم از یکی دوستان گرفتم چون واقعا خسته شده بودم هرچی می نوشتم مدیر رصد می گفت هنوز باید اصلاح بشه ومن از قانون جدید بی اطلاع بودم. عزیزم بابت پرحرفیم معذرت می خوام. بعد از دیلوگ گذاری باید مدیر رصدو تگ کنم؟ چیشد عزیزم @ نارسیس بانو.arabzade نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نارسیس بانو.arabzade ارسال شده در 1 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت 2 ساعت قبل، زری گل گفته است: چیشد عزیزم @ نارسیس بانو.arabzade سلام دارم حداقل روزی سه پارت ویرایش می کنم و دیالوگ گذاری می کنم بیشتر ازاین وقت نمی کنم چرا؟ تایم خاصی داره؟ چون من در کنار مشغولیات روز مره زندگی شخصی، رمان دوم هم دارم ادامه میدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 1 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت 26 دقیقه قبل، نارسیس بانو.arabzade گفته است: سلام دارم حداقل روزی سه پارت ویرایش می کنم و دیالوگ گذاری می کنم بیشتر ازاین وقت نمی کنم چرا؟ تایم خاصی داره؟ چون من در کنار مشغولیات روز مره زندگی شخصی، رمان دوم هم دارم ادامه میدم. نه گلم فقط خواستم یاداوری کرده باشم نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نارسیس بانو.arabzade ارسال شده در 1 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت 12 دقیقه قبل، زری گل گفته است: نه گلم فقط خواستم یاداوری کرده باشم بسیار ممنون، از دسته نویسندگان نیستم که جا بزنم. اگر ده بار هم باید ویرایش کنم می کنم اما باید زحمتم به سرانجام برسه همین که حمایتم می کنید ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 1 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، نارسیس بانو.arabzade گفته است: بسیار ممنون، از دسته نویسندگان نیستم که جا بزنم. اگر ده بار هم باید ویرایش کنم می کنم اما باید زحمتم به سرانجام برسه همین که حمایتم می کنید ممنون. خواهش میکنم عزیزم انشالله که همیشه موفق باشید و ما بازهم شاهد ثبت نوشته هاتون در نودهشتیا باشیم. نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .