سانسورچی 𝓢𝓐𝓣𝓘𝓨𝓐𝓡𝓪𝓶 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام خسته نباشین درخواست طراحی جلد برای داستانم رو داشتم داستان آسیه @ مدیر گرافیست عکس های مد نظرم رو الان میفرستم و اینکه برای نویسنده بزنید sati235(الیف) اگر امکانش هست ویرایش شده 27 اسفند، ۱۴۰۰ توسط Sati235 2 آسیه!=) ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی 𝓢𝓐𝓣𝓘𝓨𝓐𝓡𝓪𝓶 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ ترجیحا با اولی یا سومی بزنید 2 آسیه!=) ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ گرافیست: @ Aramis.R_U 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aramis.R_U ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، Sati235 گفته است: ترجیحا با اولی یا سومی بزنید سلام جانم عکس اولی مناسبه. اگه نکتهی دیگهای نداری برای جلد من کارم رو شروع کنم. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۴۰۰ 57 دقیقه قبل، Aramis.R_U گفته است: سلام جانم عکس اولی مناسبه. اگه نکتهی دیگهای نداری برای جلد من کارم رو شروع کنم. نه جانم، ممنونم، پیشاپیش خسته نباشی❤ اها فقط اینکه عکس خودش باشه رنگش و اینا تغییر نکنه❤ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aramis.R_U ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۰ 18 ساعت قبل، Satiyar گفته است: نه جانم، ممنونم، پیشاپیش خسته نباشی❤ اها فقط اینکه عکس خودش باشه رنگش و اینا تغییر نکنه❤ بله حتما، در اسرع وقت آماده میشه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۰ 53 دقیقه قبل، Aramis.R_U گفته است: بله حتما، در اسرع وقت آماده میشه ممنونم جانم❤ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی 𝓢𝓐𝓣𝓘𝓨𝓐𝓡𝓪𝓶 ارسال شده در 3 فروردین مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین @ Aramis.R_U سلام جانا خوبی؟ میتونم بپرسم جلدم در چه وضعیتی هستش؟ 1 آسیه!=) ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aramis.R_U ارسال شده در 6 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۳ در 21:01، Sati235 گفته است: @ Aramis.R_U سلام جانا خوبی؟ میتونم بپرسم جلدم در چه وضعیتی هستش؟ سلام عزیزم من واقعا بابت تاخیر شرمندهام. این روزا سرم به شدت شلوغه، امیدوارم جلد رو دوست داشته باشی🌸 عيدت هم مبارک 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی 𝓢𝓐𝓣𝓘𝓨𝓐𝓡𝓪𝓶 ارسال شده در 6 فروردین مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین 10 دقیقه قبل، Aramis.R_U گفته است: سلام عزیزم من واقعا بابت تاخیر شرمندهام. این روزا سرم به شدت شلوغه، امیدوارم جلد رو دوست داشته باشی🌸 عيدت هم مبارک خواهش میکنم عزیزم درک میکنم، خیلی ازت ممنونم واقعا زیبا شده💙 عید تو هم مبارک امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشی💚🍀 1 1 آسیه!=) ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aramis.R_U ارسال شده در 6 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین 6 ساعت قبل، Sati235 گفته است: خواهش میکنم عزیزم درک میکنم، خیلی ازت ممنونم واقعا زیبا شده💙 عید تو هم مبارک امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشی💚🍀 خوشحالم که دوست داشتی🌸 نظرت رو اگه دوست داشتی تو تاپیک قدردانی بگو. @ مدیر گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده