ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۴۰۰ سلام^^ شخصیت ها: شخصیت اول:«جی جی حدید» شخصیت دوم:«کندال جنر» @ مدیر گرافیست @ همکار گرافیست♥️ 4 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ گرافیست: @ 15Bita 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ در 16:03، Torkan dori گفته است: سلام^^ شخصیت ها: شخصیت اول:«جی جی حدید» شخصیت دوم:«کندال جنر» @ مدیر گرافیست @ همکار گرافیست♥️ سلام عزیزم، من گرافیست شما هستم، نظری در رابطه با چینش ندارید؟! 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 3 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین (ویرایش شده) در ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ در 23:07، 15Bita گفته است: سلام عزیزم، من گرافیست شما هستم، نظری در رابطه با چینش ندارید؟! واسه تأخیر عذر میخوام گلم! آممم کندال سمت چپ باشه و ترجیحاً عکس دومی که ازش فرستادم تو پوستر باشه! جی جی سمت راست و اگر شد عکس اول! تم پوستر هم سیاه و سفید باشه^^ ویرایش شده 3 فروردین توسط Torkan dori 4 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 3 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین 36 دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: واسه تأخیر عذر میخوام گلم! آممم کندال سمت چپ باشه و ترجیحاً عکس دومی که ازش فرستادم تو پوستر باشه! جی جی سمت راست و اگر شد عکس اول! تم پوستر هم سیاه و سفید باشه^^ خواهش میکنم قشنگم، عکس کندال اولی خیلی بهتره و جیجی هم همون عکس رو گذاشتم 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 3 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین 46 دقیقه قبل، 15Bita گفته است: خواهش میکنم قشنگم، عکس کندال اولی خیلی بهتره و جیجی هم همون عکس رو گذاشتم باشه عزیزم، با همون اولی بزن! 4 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 6 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین درست نشد عزیزم؟! @ 15Bita 3 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 6 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین هم اکنون، Torkan dori گفته است: درست نشد عزیزم؟! @ 15Bita تا آخر امروز تحویل میدم عزیزم 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین @ 15Bita خوشگلم اماده نشد؟! 2 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین عزیزم من فرستادم منتظر تایید هستم، تایید کنن ارسال میکنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین بفرمایید جانم @ Artemis.T 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین 1 دقیقه قبل، 15Bita گفته است: بفرمایید جانم @ Artemis.T عزیزم، یک اینکه از اون تفنگ خوشم نیومده! دو اینکه عکس شخصیت ها تاره و این ی مقدار اذیتم میکنه! 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین اگر با این عکس ها این مدلی دراومده، من دنبال عکس های دیگه بگردم! 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین 1 دقیقه قبل، Artemis.T گفته است: عزیزم، یک اینکه از اون تفنگ خوشم نیومده! دو اینکه عکس شخصیت ها تاره و این ی مقدار اذیتم میکنه! باشه جانم تفنگ رو حذف میکنم، رمینی میکنم تاری از بین بره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین حالا چطور؟! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین @ Artemis.T 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین (ویرایش شده) 8 دقیقه قبل، 15Bita گفته است: حالا چطور؟! نوچ! موهای جی جی رو نگاه کن، ی تیکش محو یا بهتره بگم حذف شده و این جلوه بدی داده! استین لباسش هم همینطور! «اون استینی که اومده رو کندال» دستشم محوه انگار! ویرایش شده 7 فروردین توسط Artemis.T 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین هم اکنون، Artemis.T گفته است: نوچ! موهای جی جی رو نگاه کن، ی تیکش محو یا بهتره بگم حذف شده و این جلوه بدی داده! استین لباسش هم همینطور! «اون استانی که اومده رو کندال» ایرادات همین؟! برطرفش کنم، تاییده؟! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین هم اکنون، 15Bita گفته است: ایرادات همین؟! برطرفش کنم، تاییده؟! و دستش بی زحمت! اره تاییده! 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین ببین خوبه عزیزم؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین 11 دقیقه قبل، 15Bita گفته است: ببین خوبه عزیزم؟! گلگلم، موهاش اوکیه اما استین و دستش نه! 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین 11 دقیقه قبل، Artemis.T گفته است: گلگلم، موهاش اوکیه اما استین و دستش نه! عزیزم آستینش همینجوریه چون بالاخره بکگراند پاک شده بعد اینکه دستش رو هم درست میکنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین عزیزم عکسشم که جک کردم دستش سایه افتاده اینطوری شده، برای همین این مدلی @ Artemis.T 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین ی عکس دیگه بفرستم؟ @ 15Bita 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 7 فروردین مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین یا باهمون عکس دومیش میزنی؟! 1 ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده