Faezeh.n ارسال شده در 2 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین (ویرایش شده) سلام، رمانم کامل هست و در پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) پارت گذاری میشه. میخواستم برای فروش داخل سایت بذارمش . میشه راهنمایی کنید که برای ویرایش و تایید چه کار کنم؟ ویرایش شده 2 فروردین توسط Faezeh.n 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 3 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین @ مدیر راهنما عزیز راهنمایی بشن نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 3 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۲ در 12:25، Faezeh.n گفته است: سلام، رمانم کامل هست و در پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) پارت گذاری میشه. میخواستم برای فروش داخل سایت بذارمش . میشه راهنمایی کنید که برای ویرایش و تایید چه کار کنم؟ برای فروش و چاپ به مدیر ارشد باید صحبت کنین! @ n.a25 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 5 فروردین مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۲ در 00:55، Faezeh.n گفته است: سلام، رمانم کامل هست و در پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) پارت گذاری میشه. میخواستم برای فروش داخل سایت بذارمش . میشه راهنمایی کنید که برای ویرایش و تایید چه کار کنم؟ فایل ورد رو ارسال کنید لطفا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Faezeh.n ارسال شده در 5 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 38 دقیقه قبل، n.a25 گفته است: فایل ورد رو ارسال کنید لطفا کجا ارسال کنم؟ اینجا؟ از چه طریقی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 11 دقیقه قبل، Faezeh.n گفته است: کجا ارسال کنم؟ اینجا؟ از چه طریقی؟ همینجا ورد رو توی سایت یواپلود اپلود کنین لینکش رو بزارید اینجا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Faezeh.n ارسال شده در 5 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 13 ساعت قبل، مدیر راهنما گفته است: همینجا ورد رو توی سایت یواپلود اپلود کنین لینکش رو بزارید اینجا 14 ساعت قبل، n.a25 گفته است: خب برای عموم دیده نمیشه؟ لینک یواپلود کجاست؟ دربارهی شرایط فروش هم توضیح میدید که ببینم شرایط چطوریه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین ۱ ساعت قبل، Faezeh.n گفته است: خب برای عموم دیده نمیشه؟ لینک یواپلود کجاست؟ دربارهی شرایط فروش هم توضیح میدید که ببینم شرایط چطوریه؟ گفتم با مدیر ارشد درباره چاپ صحبت کنین سرچ کنین یواپلود میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 5 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 17 ساعت قبل، Faezeh.n گفته است: کجا ارسال کنم؟ اینجا؟ از چه طریقی؟ سلام نویسنده عزیز لطف کنید فایل ورد رو آپلود کنید در خصوصی ارشد یا بنده ارسال نمایید اگه با نحوه اپلود یا زدن خصوصی آشنا نیستید اصلا مشکلی نداره راهنماییتون میکنیم موفق باشید! نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Faezeh.n ارسال شده در 5 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 38 دقیقه قبل، زری گل گفته است: سلام نویسنده عزیز لطف کنید فایل ورد رو آپلود کنید در خصوصی ارشد یا بنده ارسال نمایید اگه با نحوه اپلود یا زدن خصوصی آشنا نیستید اصلا مشکلی نداره راهنماییتون میکنیم موفق باشید! بله ممنون میشم اگر راهنماییام کنید که چه طور ارسال کنم، چون اولین بارم هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 5 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 1 ساعت قبل، Faezeh.n گفته است: بله ممنون میشم اگر راهنماییام کنید که چه طور ارسال کنم، چون اولین بارم هست. برای ایشون ناظر راهنما در نظر گرفته نشده؟ متن اماده اموزش خصوصی زدن و اپلود کردن رو براشون لطفا ارسال کنید @ مدیر راهنما 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 2 ساعت قبل، زری گل گفته است: برای ایشون ناظر راهنما در نظر گرفته نشده؟ متن اماده اموزش خصوصی زدن و اپلود کردن رو براشون لطفا ارسال کنید @ مدیر راهنما حتما! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .