Holo ارسال شده در 2 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین سلام. درخواست طراحی جلد رمانم رو دارم😅 فقط تاپیک نداره و فایل ورده که الان رصدش تموم شده و در دست ویرایشه @ مدیر گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 2 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین (ویرایش شده) لطفا لینک تاپیک ویراستاری یا فایل ورد رمان رو ارسال کنید. @ Holo ویرایش شده 2 فروردین توسط مدیر گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 3 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین لینک تاپیک ویراستاری خصوصی ارسال شد. گرافیست: @ VIOLET.17 خصوصی ارتباط بگیرین. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narow ارسال شده در 3 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۲ در 15:57، Holo گفته است: سلام. درخواست طراحی جلد رمانم رو دارم😅 فقط تاپیک نداره و فایل ورده که الان رصدش تموم شده و در دست ویرایشه @ مدیر گرافیست سلام عزیزم،، گرافیستت منم و امیدوارم بتونیم خوب پیش بریم! خب عکسی ک فرستادی انچنان جذاب نیست و اینکه بی کیفیت هم هست! چطور عکسی مد نظرته؟ 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narow ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین قشنگم @ Holo جلدت امادس، امیدوارم خوشت بیاد! اگر مشکلی داشت خصوصی بگو.. و لطفا نظرت رو راجعبه جلد توی تاپیک زیر بگو و من و تگ کن،، 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 8 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین لطفا خصوصی تاییدی رو بگیرید. @ VIOLET.17 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narow ارسال شده در 8 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین 10 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: لطفا خصوصی تاییدی رو بگیرید. @ VIOLET.17 بهشون پیام دادم ب محض ارسال جلد، جواب نداده! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narow ارسال شده در 9 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین جلد تایید شد، تاپیک قفل شه! @ مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده