مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 3 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین رمان در حال تایپ بیشتر از ۴۰ پارت رصد بشه ممنوعه ها اینجا ارسال بشن @ مدیر رصد 1 نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 4 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین 10 ساعت قبل، زهرارمضانی گفته است: رمان در حال تایپ بیشتر از ۴۰ پارت رصد بشه ممنوعه ها اینجا ارسال بشن @ مدیر رصد رصد کننده: @ Roghayeh.k زمان تحویل :دو روز @ همکار رصد♥️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 4 فروردین مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین عجله ای برای تحویل نیست پس با آرامش رصد رو انجام بده و بعد از تایید مدیر رصد ممنوعه ها رو اینجا ارسال کن 1 نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 13 فروردین مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین عزیز جان پیگیری بشه @ مدیر رصد 1 نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 14 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین 12 ساعت قبل، زهرارمضانی گفته است: عزیز جان پیگیری بشه @ مدیر رصد رصد کننده تغییر یافت! رصد کننده: @ Mahsa83 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa.farzin1 ارسال شده در 14 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین 1 ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: رصد کننده تغییر یافت! رصد کننده: @ Mahsa83 سلام چشم! 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa.farzin1 ارسال شده در 15 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین شروع از فردا! @ همکار رصد♥️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa.farzin1 ارسال شده در 16 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۱/۳ در ۱۵:۲۹، زهرارمضانی گفته است: رمان در حال تایپ بیشتر از ۴۰ پارت رصد بشه ممنوعه ها اینجا ارسال بشن @ مدیر رصد سلام خسته نباشید! خاک تو سرت کنن تو که اینقد🔞ر هیز🔞 نبودی تو فکر کردی ما خریم و مزخرفات تو رو باور میکنیم دختره 🔞هر**زه🔞 زهرا خواهر 🔞ه*ر*ز*ه منه...🔞 اوف چه عکسای جیگری از خودش گذاشت 🔞بیفانوس🔞 آره اون روز همه بهم انگ🔞 ه_زگی 🔞زدن 🔞🔞 🔞بعدش ب*و*س*ی*د*ت*م🔞 تقصیر سادگی من بود وگرنه مهران از اولشم🔞 لا*شی ب🔞ود مگ من چی کم دارم منم اگه مثل اون🔞 ه*ر*ز*ه🔞 به خودم برسم... منم اگه🔞 لاشی🔞 باشم سودا منو دوست داره هیشکی نگفت یه دختر تنها تو این شهر شلوغ بین نگاه 🔞ه*ر*ز*ه🔞 مردم سر تا پا دروغ چه حالی داشت مهران سمت گردنم اومد و 🔞گرمی نفس رو گرد*نم محو شد و اروم تو گوشم زمزمه کرد خوش*مزه ترین مزه دنیا رو میشه باهم امتحان کرد🔞 مهران= نازنین نکن دیگ فدات شم 🔞بلند میشم می*خورم*تا 🔞 مهران و نازنین توی وضعیت خیلی بدی بودن نازنین= سلام هرجایی کوچولو نازنین= یگانه همون 🔞ج*ن*د*ه ک🔞وچولو رو میگی 🔞سرش رو اورد جلو ل*ب شو گذاشت رو ل*بم از خودم جداش کردم🔞 و کحم زدم زیر گوشش تعجب کرده بود از اینهمه هار بودن همه داشتن پشت سرم حرف میزدن بخاطر تو میگفتن🔞 بچم حرومیه نمیدونستن باباش لاشی بوده/از دهنم پرید🔞 اول تو چشماش نگاه کردم اومد سمتم که باز 🔞منو بب*وسه 🔞منم دستامو بردم پشت سرش بچم از رابطه نا مشروع بود به بچم میگفت 🔞حر*ومی🔞 🔞 شیطونه🔞 گوه میخوره🔞 بخدا بری من میدونم و تو بابا یه سال زنم بود خواب بودم دیگ تو یه عالم دیگ داشتم🔞 گوه میخوردم🔞 _حالا که دارم میام تو ام برو پیش 🔞عشقات باهاشون لاس بزن 🔞 صورتش رو گرفتم دستم 🔞یه بو/سه از ل*ب هاش کردم🔞 زیر لب یه چیزی رو داشت میگفت یکم دقت کردم ببینم چی میگی @ زهرارمضانی🌻 ویرایش شده 7 اردیبهشت توسط زهرارمضانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 16 فروردین مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین 9 دقیقه قبل، Mahsa83 گفته است: سلام خسته نباشید! خاک تو سرت کنن تو که اینقد🔞ر هیز🔞 نبودی تو فکر کردی ما خریم و مزخرفات تو رو باور میکنیم دختره 🔞هر**زه🔞 زهرا خواهر 🔞ه*ر*ز*ه منه...🔞 اوف چه عکسای جیگری از خودش گذاشت 🔞بیفانوس🔞 آره اون روز همه بهم انگ🔞 ه_زگی 🔞زدن 🔞یدور منو چرخوند بدش🔞 🔞بعدش ب*و*س*ی*د*ت*م🔞 تقصیر سادگی من بود وگرنه مهران از اولشم🔞 لا*شی ب🔞ود مگ من چی کم دارم منم اگه مثل اون🔞 ه*ر*ز*ه🔞 به خودم برسم... منم اگه🔞 لاشی🔞 باشم سودا منو دوست داره هیشکی نگفت یه دختر تنها تو این شهر شلوغ بین نگاه 🔞ه*ر*ز*ه🔞 مردم سر تا پا دروغ چه حالی داشت مهران سمت گردنم اومد و 🔞گرمی نفس رو گرد*نم محو شد و اروم تو گوشم زمزمه کرد خوش*مزه ترین مزه دنیا رو میشه باهم امتحان کرد🔞 دستمو بردم سمت کروات*ش و باز کردم مهران= نازنین نکن دیگ فدات شم 🔞بلند میشم می*خورم*تا 🔞 مهران و نازنین توی وضعیت خیلی بدی بودن نازنین= سلام هرجایی کوچولو نازنین= یگانه همون 🔞ج*ن*د*ه ک🔞وچولو رو میگی نازنین دستاشو انداخت دور گردنم = بیخیالش شو بیا یکم خوش بگذرونیم مهران: تورو دید نازنین= مارو دید مهران=یعنی چی نازنین دستشو گذاشت رو شکمش و گفت= من و بچمون رو دید معلوم شدش که تو*له نازنین از من نیست هه فکر کرده گولشو میخورم معلوم نیست با کی خواب*یده میخواست بندازه سر من منشی= با ناز و عشوه گفت= سلام وقت قبلی داشتید ریحانه=همون بیشرفی که بهت خیانت کرد و بعد ولت کرد بزور بلندش کردم براش لقمه میگرفتم و با کلی ناز و عشوه میزاشتم دهنش 🔞مهران سرشو اورد جلو ل*ب شو گذاشت رو ل*بم از خودم جداش کردم🔞 و کحم زدم زیر گوشش تعجب کرده بود از اینهمه هار بودن همه داشتن پشت سرم حرف میزدن بخاطر تو میگفتن🔞 بچم حرومیه نمیدونستن باباش لاشی بوده/از دهنم پرید🔞 اول تو چشماش نگاه کردم اومد سمتم که باز 🔞منو بب*وسه 🔞منم دستامو بردم پشت سرش بچم از رابطه نا مشروع بود به بچم میگفت 🔞حر*ومی🔞 صورتمو گرفته بود دستش اومد نزدیک 🔞ترو پیشونیمو بوسی*د🔞 شیطونه🔞 گوه میخوره🔞 بخدا بری من میدونم و تو بابا یه سال زنم بود خواب بودم دیگ تو یه عالم دیگ داشتم🔞 گوه میخوردم🔞 _حالا که دارم میام تو ام برو پیش 🔞عشقات باهاشون لاس بزن 🔞 صورتش رو گرفتم دستم 🔞یه بو/سه از ل*ب هاش کردم🔞 زیر لب یه چیزی رو داشت میگفت یکم دقت کردم ببینم چی میگی یه بوسه روی پیشونیش زدم🔞 گونه هاشو بو*سیدم ل*ب هاشو دستاشو گردنشو احساس کردم🔞 داره بیدار میشه @ زهرارمضانی🌻 خسته نباشی اسم نویسنده رو تگ کن عزیز نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa.farzin1 ارسال شده در 16 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، زهرارمضانی گفته است: خسته نباشی اسم نویسنده رو تگ کن عزیز سلام ممنون سلامت باشید. چشم! @ yeghaneh.bayat ویرایش شده 16 فروردین توسط Mahsa83 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 7 اردیبهشت مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت @ yeghaneh.bayat عزیز لطفاً ویرایش رمانتون رو انجام بدین!!! 1 نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .