مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 5 فروردین مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین سلام به همگی توی این تاپیک میتونید نویسنده محبوبتون توی انجمن رو پیشنهاد بدین تا باهاش مصاحبه کنیم. 7 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 5 فروردین ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 5 دقیقه قبل، n.a25 گفته است: سلام به همگی توی این تاپیک میتونید نویسنده محبوبتون توی انجمن رو پیشنهاد بدین تا باهاش مصاحبه کنیم. سلام وقت به خیر، اگر امکانش هست با خانوم رویا رستمی( روها) مصاحبه کنید. @ n.a25 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین پگاه رستمی فرد مرجان فریدی 7 نقل قول -یادته همیشه بهت میگفتم به نظرم فقط خونِ که خون رو میشوره؟! الان خون رو زمین ریخته شده! خون مادر من! ولی هیچ خونی نیومده که اون خون رو بشوره! خون ریخته میشه، تا خون قبلی جمع بشه! 🎴♟️حرکت آخر♟️🎴 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nafas.m123 ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین سلام خسته نباشید! پگاه رستمی فرد مهسا۹۳ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 5 فروردین مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین سلام دوستان نویسنده های فعال درحال حاضر انجمن رو بگید در ۱۴۰۱/۱/۴ در 12:59، M.M گفته است: سلام خسته نباشید! پگاه رستمی فرد مهسا۹۳ در ۱۴۰۱/۱/۴ در 12:54، Sanaz87 گفته است: پگاه رستمی فرد مرجان فریدی در ۱۴۰۱/۱/۴ در 12:47، Negin Yazdani99 گفته است: سلام وقت به خیر، اگر امکانش هست با خانوم رویا رستمی( روها) مصاحبه کنید. @ n.a25 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nafas.m123 ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین غزل محمدی @ Sibel 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین (ویرایش شده) مهدیه سادات ابطحی ویرایش شده 5 فروردین توسط Roshana 3 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Ario_ ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین @ Masi.fardi ایشون! 1 1 نقل قول فیلم مرگ روایت یک داستان ترسناک و مهیج با جرعه ای از حس مرگ! وقتی به این فکر میکنم که چند سال دیگه اون هاهم مثل من به طور کامل فراموش میشن آرامش ترسناکی کل وجودم رو در بر میگیره .! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 5 فروردین منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین با خود من😂😂 رمان انقدر جذابه فقط هر چقدر تبلیغ میکنم متاسفانه دو سه نفر بیشتر نمیان بخونن 🤦 2 نقل قول صورت ماهت، به آسمان سیاه افکارم، نور می پاشد؛ مثل ماه رمان-ماجان🌙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد N.a25 ارسال شده در 5 فروردین مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین در ۱۴۰۱/۱/۴ در 13:53، N.H گفته است: با خود من😂😂 رمان انقدر جذابه فقط هر چقدر تبلیغ میکنم متاسفانه دو سه نفر بیشتر نمیان بخونن 🤦 لینک رمانت رو نمایه من بفرست لطفا 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مبینا 86 ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۱/۵ در 00:10، n.a25 گفته است: سلام به همگی توی این تاپیک میتونید نویسنده محبوبتون توی انجمن رو پیشنهاد بدین تا باهاش مصاحبه کنیم. هما پور اصفهانی. فکر کنم تو انجمن نیست محدثه مقدم شایسته نظری ویرایش شده 6 فروردین توسط مبینا 86 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qazal ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین @ .Murphy. 😁 2 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N1389 ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین @ .Murphy. @ Sibel @ نیکتوفیلیا 1 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین خودم😐😂🖐🏻 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heli ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین روشنا اسماعیل زاده نویسنده رمان آگات @ Roshana 2 1 1 نقل قول چه سخت است که اسیر دستان ماران خوش خط و خال داعشی باشی و صدای فریادهایت گوش فلک را کر کند و کسی دم نزند! ♡ رمان سودای ماهپاره ♡ در حال تایپ👇📚 رمانها: عزت پنجه طلا، اسیر دستبندهایش داستان کوتاه: لاوریتا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین @ masoo @ Masoome این دوتا😐😂 1 2 نقل قول -یادته همیشه بهت میگفتم به نظرم فقط خونِ که خون رو میشوره؟! الان خون رو زمین ریخته شده! خون مادر من! ولی هیچ خونی نیومده که اون خون رو بشوره! خون ریخته میشه، تا خون قبلی جمع بشه! 🎴♟️حرکت آخر♟️🎴 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 2 دقیقه قبل، Sanaz87 گفته است: @ masoo @ Masoome این دوتا😐😂 شرمنده @ Ghazal رو جا انداختم😐😂 1 1 نقل قول -یادته همیشه بهت میگفتم به نظرم فقط خونِ که خون رو میشوره؟! الان خون رو زمین ریخته شده! خون مادر من! ولی هیچ خونی نیومده که اون خون رو بشوره! خون ریخته میشه، تا خون قبلی جمع بشه! 🎴♟️حرکت آخر♟️🎴 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین @ masoo @ Masi.fardi @ Masoome @ FAR_AX 1 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین خودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asal_janam ارسال شده در 5 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین (ویرایش شده) نرگس رادفر هما پور اصفهانی البته فک نکنم توی انجمن باشه ویرایش شده 5 فروردین توسط asal_janam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی 𝓢𝓐𝓣𝓘𝓨𝓐𝓡𝓪𝓶 ارسال شده در 5 فروردین سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین @ masoo @ Masoome @ Masi.fardi @ Roshana @ نیکتوفیلیا @ arisky @ Flare 1 4 2 نقل قول آسیه!=) ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان PsychoV7 ارسال شده در 5 فروردین ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین @ Night Shadow 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 6 فروردین ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین (ویرایش شده) @ Night Shadow @ Sibel @ Masoome @ Masi.fardi @ Beretta @ masoo @ Ghazal @ Sanaz87 @ سایکو.V @ نیکتوفیلیا ویرایش شده 6 فروردین توسط Torkan dori 1 8 3 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH.M ارسال شده در 6 فروردین ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین سلام محدثه فارسی مرجان فریدی 1 نقل قول نقل قول # اتحاد جنگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .