دلی قیز ارسال شده در 12 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین https://ask98.ir/post/دانلود-اهنگ-هرجا-که-باشی.p45111🎵🎶🎼🎧 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دلی قیز ارسال شده در 12 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی قید همه چی رو زدم واسه این که الان تو باهامی هرچی تو دنیاست به کنار تو تموم چیزی که میخوامی وقتی بهت خیره میشم چشام از تو سیر نمیشن رویای شبهای منی تو همونی که عاشقشم زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم هرجا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی باور قلب من اینه که ما تا آخرش مال همیم لحظه به لحظه ی زندگیمو با تو فط سر میکنم وقتی تو چشمام زل میزنی عشق تو باور میکنم بذار دستتو توی دستم که بدون تو از همه خستم تو که بهتر از هر کی میدونی تو خیالمی هر جا که هستم تو چی کار کردی با دلم که تو نگاه اول به تو دل بستم هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی باور قلب من اینه که ما تا آخرش مال همیم لحظه به لحظه ی زندگیمو با تو فقط سرمیکنم وقتی توچشمام زل میزنی عشقتو باور میکنم هرجوری باشی باهام دنیا رو با تو میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .