منتقد انجمن N.H ارسال شده در 12 فروردین منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین (ویرایش شده) به نام خداوند شعر و غزل 💛 همینطوری چند تا متن می نویسم، خوشحال میشم با شما اشتراک بزارم. ویرایش شده 12 فروردین توسط N.H تصحیح 3 نقل قول صورت ماهت، به آسمان سیاه افکارم، نور می پاشد؛ مثل ماه رمان-ماجان🌙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 12 فروردین مالک منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین (ویرایش شده) بدترین درد دنیا بی خبری است. همه ی دنیا خیال می کنند با بی خبر گذاشتنت. بزرگترین لطف را به تو می کنند یا از تو محافظت می کنند. اما نمی دانند که همین بی خبری و نگرانی تو را از پای در می آورد. ویرایش شده 12 فروردین توسط N.H تصحیح 2 نقل قول صورت ماهت، به آسمان سیاه افکارم، نور می پاشد؛ مثل ماه رمان-ماجان🌙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 12 فروردین مالک منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین (ویرایش شده) خودم هم نفهمیدم که تو، کی از فکرم فرا تر رفته و همه ی جانم شدی. ویرایش شده 12 فروردین توسط N.H تصحیح 2 نقل قول صورت ماهت، به آسمان سیاه افکارم، نور می پاشد؛ مثل ماه رمان-ماجان🌙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 12 فروردین مالک منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین من! ماه ها برای ثانیه ای دیدن تو لحظه شماری میکنم. ولی سهم من از دنیا تنها دیدنت از دور آن هم برای چند لحظه است. و تو ! هیچ وقت نگاه عاشق مرا نمیبینی. اما من از دوست داشتنت دست نمیکشم. 2 نقل قول صورت ماهت، به آسمان سیاه افکارم، نور می پاشد؛ مثل ماه رمان-ماجان🌙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 12 فروردین مالک منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین (ویرایش شده) بدترین احساس دنیا این است که زجر و درد کشیدن عزیزت را جلوی چشمانت بینی اما هیچ کاری از دستت بر نیاید. و آن احساس وقتی بدتر میشود که او با چشمانی که از درد اشکی شده است به فکر تو باشد، بگوید: _ گریه نکن! ویرایش شده 13 فروردین توسط N.H تصحیح 2 نقل قول صورت ماهت، به آسمان سیاه افکارم، نور می پاشد؛ مثل ماه رمان-ماجان🌙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 12 فروردین مالک منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین آنگاه که من. شب را تا صبح با یاد تو سر میکنم. تو بی خبر از حال دل من سر میکنی. 2 نقل قول صورت ماهت، به آسمان سیاه افکارم، نور می پاشد؛ مثل ماه رمان-ماجان🌙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .