زری بانو ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت (ویرایش شده) 41 دقیقه قبل، نازار گفته است: عیدتون ایجو رنگی رنگی @ زری گل🌻 ، @ N.a25 , @ VampirE @ Atefeh L , @ Ghazal , @ Niyayesh_khatib @ Masoome . @ Narges.Sh @ N.H , @ Sibel , @ Mahsa83 @ جانان بانو . @ ماهی من و نگفتی که دلم شیکست😢 ویرایش شده 12 اردیبهشت توسط z,asheghi 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سپیده دم🎼 ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، z,asheghi گفته است: من و نگفتی که دلم شیکست😢 ببخشید 1 نقل قول ساز زدن و آواز خوندن با تو پناه خستگی من 𝒊𝒏𝒊𝒔𝒕𝒂:𝒔𝒂𝒉𝒂𝒓.𝒕𝒈𝒊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت هم اکنون، نازار گفته است: ببخشید شوخی کردم فدا سرت😎 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N.H ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 49 دقیقه قبل، نازار گفته است: عیدتون ایجو رنگی رنگی @ زری گل🌻 ، @ N.a25 , @ VampirE @ Atefeh L , @ Ghazal , @ Niyayesh_khatib @ Masoome . @ Narges.Sh @ N.H , @ Sibel , @ Mahsa83 @ جانان بانو . @ ماهی ویییی مرسی خوشگله😍 چه رنگ و وارنگ شده😂 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک Atefeh L ارسال شده در 13 اردیبهشت طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت 1 ساعت قبل، نازار گفته است: عیدتون ایجو رنگی رنگی @ زری گل🌻 ، @ N.a25 , @ VampirE @ Atefeh L , @ Ghazal , @ Niyayesh_khatib @ Masoome . @ Narges.Sh @ N.H , @ Sibel , @ Mahsa83 @ جانان بانو . @ ماهی مرسی جانا، همچنین برای خودت و همگی مبارک باشه 🙌 1 1 نقل قول رمانهای تکمیل شده👇 به گسی خرمالو🍂 (فایل) شعله رقصان این آتش تویی🔥 (در دست چاپ) در حال تایپ👇🏻 رمان کوه به کوه میرسد...🗻 دردي است درد عشق که درمان پذير نيست از جان گزير هست و ز جانان گزير نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Atrin_🎼 ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت (ویرایش شده) وقتی که ۱۱۰ پیامی که ادامه دار شده از یه اسم انتخاب کردن شروع میشه و ومپی میاد آهنگ میخونه...😂❤ @ N.H @ VampirE @ z,asheghi ویرایش شده 13 اردیبهشت توسط ilunga 1 4 نقل قول رمانها: گیتار(سازی خوشآوا، اما قاتل!) ورقهای نفرت(روایت یک خیانت!) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار!) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان!) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N.H ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت هم اکنون، ilunga گفته است: وقتی که ۱۱۰ پیامی که ادامه دار شده از یه اسم انتخاب کردن شروع میشه و ومپی میاد آهنگ میخونه...😂❤ @ N.H @ VampirE @ z,asheghi وقتی نازی مهمونی میده🤣🤣 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت 6 دقیقه قبل، N.H گفته است: وقتی نازی مهمونی میده🤣🤣 و وقتی مهمون ناخونده زهرا باشه... و قدمش سبک😂😂 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Aytak☆ویژه☆ ارسال شده در 13 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت ۸ ساعت قبل، ilunga گفته است: وقتی که ۱۱۰ پیامی که ادامه دار شده از یه اسم انتخاب کردن شروع میشه و ومپی میاد آهنگ میخونه...😂❤ @ N.H @ VampirE @ z,asheghi ومپی هر جایی آهنگ نمیخونه قدرشو بدونید «اره جون خودم» 1 3 نقل قول تو خنجری هستی که من در درون خود میچرخانم! مغزِ سرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده حرفه ای Roshana ارسال شده در 13 اردیبهشت مالک نویسنده حرفه ای اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت فردوسی کجایی، بیا داریم پاسِت میداریم @ TARANEH.M 5 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار انجمن ..TARANEH.. ارسال شده در 13 اردیبهشت همکار انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت ۳۹ دقیقه قبل، Roshanaą گفته است: فردوسی کجایی، بیا داریم پاسِت میداریم @ TARANEH.M همینجوری ادامه بدیم دیوان میدیم بیرون 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Atrin_🎼 ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت وقتی که به یاد نهنگ قاتل و کوسه، بازهم اسمامون رو ست میکنیم😂❤ @ آیسل 1 نقل قول رمانها: گیتار(سازی خوشآوا، اما قاتل!) ورقهای نفرت(روایت یک خیانت!) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار!) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان!) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ماهی ارسال شده در 13 اردیبهشت سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت هم اکنون، آیکال گفته است: وقتی که به یاد نهنگ قاتل و کوسه، بازهم اسمامون رو ست میکنیم😂❤ @ آیسل 😐😑🤣و منی که الان میخواستم بزارمش 1 1 نقل قول در دلم آهسته میگرید کسی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ماهی ارسال شده در 13 اردیبهشت سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت اتحاد ومپی، ماهی😎🖐️ *ست پروفایل @ VampirE 1 2 1 نقل قول در دلم آهسته میگرید کسی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Aytak☆ویژه☆ ارسال شده در 13 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت ۳ دقیقه قبل، آیسل گفته است: اتحاد ومپی، ماهی😎🖐️ *ست پروفایل @ VampirE تخم مرغ پرت کنیم چشم بد ازمون دور🥚 1 2 1 نقل قول تو خنجری هستی که من در درون خود میچرخانم! مغزِ سرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ماهی ارسال شده در 14 اردیبهشت سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت گروه سرود بیکاران انجمن^^ @ Ayda rashid☆ویژه☆ 1 1 نقل قول در دلم آهسته میگرید کسی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سپیده دم🎼 ارسال شده در 14 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت اتحاد جنگی🤣🤪 البته بیشتر به اتحاد بی حوصلهگان میاد ها🤣🤣 @ شفتالو @ Roshanaą @ VampirE 1 3 نقل قول ساز زدن و آواز خوندن با تو پناه خستگی من 𝒊𝒏𝒊𝒔𝒕𝒂:𝒔𝒂𝒉𝒂𝒓.𝒕𝒈𝒊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Aytak☆ویژه☆ ارسال شده در 14 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت 18 دقیقه قبل، نازار گفته است: اتحاد جنگی🤣🤪 البته بیشتر به اتحاد بی حوصلهگان میاد ها🤣🤣 @ شفتالو @ Roshanaą @ VampirE 😂😂وقتی حوصله نداری حرف بزنی و مودت رو با ایموجی نشون میدی: 1 نقل قول تو خنجری هستی که من در درون خود میچرخانم! مغزِ سرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Atrin_🎼 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت وقتی که دوباره داریم اتحادمون رو تشکیل و قول دخترونه میدیم. جای دونفر اینجا خالیِ که وقتی اومدن جمعمون جمع میشه! @ VampirE @ نازار @ آیسل @ Artemis.T 3 1 نقل قول رمانها: گیتار(سازی خوشآوا، اما قاتل!) ورقهای نفرت(روایت یک خیانت!) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار!) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان!) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Aytak☆ویژه☆ ارسال شده در 15 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، آیکال گفته است: وقتی که دوباره داریم اتحادمون رو تشکیل و قول دخترونه میدیم. جای دونفر اینجا خالیِ که وقتی اومدن جمعمون جمع میشه! @ VampirE @ نازار @ آیسل @ Artemis.T قراره یه انجمنو مثه قدیما حرصی کنیم اماده باشید😂🤝 2 نقل قول تو خنجری هستی که من در درون خود میچرخانم! مغزِ سرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Atrin_🎼 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت هم اکنون، VampirE گفته است: قراره یه انجمنو مثه قدیما حرصی کنیم اماده باشید😂🤝 سرمهای پوشای قدیم و رنگین کمونیای امروز برگشتن! منتظرمون باشید😂👐 2 نقل قول رمانها: گیتار(سازی خوشآوا، اما قاتل!) ورقهای نفرت(روایت یک خیانت!) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار!) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان!) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سپیده دم🎼 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت ۴ دقیقه قبل، آیکال گفته است: وقتی که دوباره داریم اتحادمون رو تشکیل و قول دخترونه میدیم. جای دونفر اینجا خالیِ که وقتی اومدن جمعمون جمع میشه! @ VampirE @ نازار @ آیسل @ Artemis.T اتحاد جنگیتشکیل میشود 2 نقل قول ساز زدن و آواز خوندن با تو پناه خستگی من 𝒊𝒏𝒊𝒔𝒕𝒂:𝒔𝒂𝒉𝒂𝒓.𝒕𝒈𝒊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N.H ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، آیکال گفته است: وقتی که دوباره داریم اتحادمون رو تشکیل و قول دخترونه میدیم. جای دونفر اینجا خالیِ که وقتی اومدن جمعمون جمع میشه! @ VampirE @ نازار @ آیسل @ Artemis.T آه که دلم را شکاندین بی من میخواین انجمن بسازین🥲 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Aytak☆ویژه☆ ارسال شده در 15 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 8 دقیقه قبل، آیکال گفته است: سرمهای پوشای قدیم و رنگین کمونیای امروز برگشتن! منتظرمون باشید😂👐 اینا فک کردن رنگمون عوض شده دیگه قرار نیس حرصشون بدیم. بریم نقشههامونو بکشیم🤝😔😂 2 نقل قول تو خنجری هستی که من در درون خود میچرخانم! مغزِ سرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Aytak☆ویژه☆ ارسال شده در 15 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت گفتم حیف میشه آهنگ خوندنامون با داش گلم ثبت نکنم🗿❤ @ PsychoV7 1 نقل قول تو خنجری هستی که من در درون خود میچرخانم! مغزِ سرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .