مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 7 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 17 صندلی داغ🦋 17 نفری که این سه روز میزبان سئوال های شما عزیزان هستش سرکارخانم @ Psycho.VA 🌼 تاریخ بسته شدن تاپیک: 9 اردیبهشت 🔒 🌼خرده سئوالات اولیه که باید جواب بدید👇🌼 توجه کنید که به سئوالات شخصی و... پاسخ ندید و تنها مدیر اسپم یا بنده رو تگ کنید!🚫 ۱- اگه شخصیت مورد علاقت توی رمانت رو از نزدیک می دیدی چه واکنشی نشون می دادی؟ ۲- عشق رو توی رمانت دوست داری به چه شکلی نشون بدی؟ فیزیکی یا معنوی؟ روحی یا جسمی؟ با زبون یا با عمل؟ ۳- شده تا حالا، به خاطر یه دیالوگ فی البداهه، مسیر رمانت عوض بشه و تو مثل چی توی گل گیر کنی؟ ۴- تا حالا با کارکتر مورد علاقه ات توی رمانت طی یک مدتی زندگی کردی؟ ۵- از کدوم جای رمانت به شخصه خوشت نمیاد یا که از تصورش حس چندان خوبی نمیگرفتی؟ ۶- کتاب و نویسنده مورد علاقهات کیه و چرا؟ ۷- محبوب ترین سکانس رمانت کجاست؟ دربارش توضیح بده ۸- کارکتر اصلی رمانت رو به یک شی تشبیه کن ۹- ملاکت برای نوشتن یه شخصیت منفی چیه؟ ۱۰- اگر عاشقانه نویس هستی؛ تا حالا خودت عاشق شدی و رابطه عاشقانه رو تجربه کردی؟ ۱۱- بهت میگن نویسندگی رو بزار کنار و تا اخر عمرت دست به قلم نشو ۵۰ میلیون بت میدیم قبول میکنی؟ ۱۲- ضایع ترین قسمت رمانت رو بگو؟ ۱۳- اگه یک روز بخوابی و وقتی بیداری بشی جزئی از رمانت باشی چهکار میکنی؟ ۱۴- هر روز رمان می نویسی یا وقتی حسش باشه؟ ۱۵- آیا اطرافیانت می دونند نویسنده ای؟ ۱۶- تا حالا نوشتن رمانی رو نصفه رها کردی؟چرا؟ ۱۷- بدترین و بهترین رمانی که تو عمرت خوندی چی بود؟ ۱۸- ایده ها از کجا به ذهنت میرسن؟ ۱۹- اگه میخواستن زندگی نامتو بنویسن دوست داشتی چه اسمی روش بزارن؟ ۲۰- دوست داشتی با کدوم شخصیت رمانت زندگی کنی؟ کدوم شخصیت رمانت به خود واقعیت نزدیک تره؟ میزباان: @ Psycho.VA دوستانتون رو تگ کنید که سئوالاتشون رو بپرسند🌻 2 ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت اهم اهم خب *-* ۱- اگه شخصیت مورد علاقت توی رمانت رو از نزدیک می دیدی چه واکنشی نشون می دادی؟ رمانام زیادن اما هرکدوم رو ببینم میرم جلو و انگشت کوچیکم رو با انگشت کوچیکش قفل میکنم:) و شاید بردمش به پارک چون هیچ کدوم از اونها درست بچگی نکردم. ۲- عشق رو توی رمانت دوست داری به چه شکلی نشون بدی؟ فیزیکی یا معنوی؟ روحی یا جسمی؟ با زبون یا با عمل؟ معنوی، روحی، زبون و عمل ۳- شده تا حالا، به خاطر یه دیالوگ فی البداهه، مسیر رمانت عوض بشه و تو مثل چی توی گل گیر کنی؟ نه ۴- تا حالا با کارکتر مورد علاقه ات توی رمانت طی یک مدتی زندگی کردی؟ اکثر شبا سعی میکنم تصورشون کنم و شاید گاهی موفق میشم...:) ۵- از کدوم جای رمانت به شخصه خوشت نمیاد یا که از تصورش حس چندان خوبی نمیگرفتی؟ از تمام بخشهای رمان و داستانهام خوشم میاد ۶- کتاب و نویسنده مورد علاقهات کیه و چرا؟ زنده به گور، صادق هدایت تاریکی سطرهای کتابهاش جذاب به نظرم میان ۷- محبوب ترین سکانس رمانت کجاست؟ دربارش توضیح بده شاید جایی که اوریا تبدیل میشه، همون قسمتی که شر وجودش به شکل یه شعلهی بزرگ بغلش میکنه و موهبتهایی که ابلیس ازش گرفته رو بهش میده ۸- کارکتر اصلی رمانت رو به یک شی تشبیه کن شمع(اوریا و آنیل) پیانو(ارمیا) ورق(لوسیفر) ۹- ملاکت برای نوشتن یه شخصیت منفی چیه؟ خاکستری بودنش، چون همه از بدو تولد بد نیستن و تمامیشون قهرمان کتاب زندگی خودشونن حتی اگه داخل داستان بقیه منفی باشن ۱۰- اگر عاشقانه نویس هستی؛ تا حالا خودت عاشق شدی و رابطه عاشقانه رو تجربه کردی؟ تا حدودی، خیلی سخت پیش میاد بنویسم ولی خب خودم تا به حال کسی رو دوست نداشتم ۱۱- بهت میگن نویسندگی رو بزار کنار و تا اخر عمرت دست به قلم نشو ۵۰ میلیون بت میدیم قبول میکنی؟ نه ۱۲- ضایع ترین قسمت رمانت رو بگو؟ رمانام ممکن نیست قسمت ضایع داشته باشن، البته از نظر خودم شاید یسری هیچکدوم از صحنهها و حتی سبکم رو دوست نداشته باشن ۱۳- اگه یک روز بخوابی و وقتی بیدار بشی جزئی از رمانت باشی چهکار میکنی؟ شاید تو نقش یه پیشگوی با سیاست جلوی شخصیت اصلی ظاهر میشم ۱۴- هر روز رمان می نویسی یا وقتی حسش باشه؟ راستش به خوبی آهنگایی که گوش میدم بستگی داره، اگه ریتمشون دلخواهم باشه ممکنه یک ماه کامل هرروز بنویسم و یه روز هم با شنیدن یه آهنگ غمگین رمانم رو بفرستم متروکه... ۱۵- آیا اطرافیانت می دونند نویسنده ای؟ میدونن ۱۶- تا حالا نوشتن رمانی رو نصفه رها کردی؟چرا؟ آره و چون سایت یهبار پرید و رمان عزیزم دود شد رفت هوا") ۱۷- بدترین و بهترین رمانی که تو عمرت خوندی چی بود؟ قتل کیارش و بعدی هم واقعاً نمیشه اسمش رو گفت ۱۸- ایده ها از کجا به ذهنت میرسن؟ خوابهام و عکسهای مربوط به سبکم که میتونم ازشون الهام بگیرم ۱۹- اگه میخواستن زندگی نامتو بنویسن دوست داشتی چه اسمی روش بزارن؟ آس پیک یا هم سایکواکتیو ۲۰- دوست داشتی با کدوم شخصیت رمانت زندگی کنی؟ کدوم شخصیت رمانت به خود واقعیت نزدیک تره؟ با اوریا زندگی میکنم چون فکر کنم زندگی با شاه جهنم جذاب باشه و شخصیت آنیل 1 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت ای نخالگان بیایین @ Sanaz87 @ Artemis.T مادرشوهرای عجیجم*-* @ VampirE (ماهی کوش¿°○°) بقیه نایتی و کهکشانی و... یادم نیستن-_-💔 1 1 1 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 7 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 9 دقیقه قبل، Psycho.VA گفته است: ای نخالگان بیایین @ Sanaz87 @ Artemis.T مادرشوهرای عجیجم*-* @ VampirE (ماهی کوش¿°○°) بقیه نایتی و کهکشانی و... یادم نیستن-_-💔 اوه بپرسممم ماهی بی خبر همش اسم عوض میکنه @ Oneirophrenia بیا از عروسمون سوال بپرسیم 2 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 10 دقیقه قبل، Psycho.VA گفته است: ای نخالگان بیایین @ Sanaz87 @ Artemis.T مادرشوهرای عجیجم*-* @ VampirE (ماهی کوش¿°○°) بقیه نایتی و کهکشانی و... یادم نیستن-_-💔 آیم هیر مای دیر😂🧡 هم اکنون، VampirE گفته است: اوه بپرسممم ماهی بی خبر همش اسم عوض میکنه @ Oneirophrenia بیا از عروسمون سوال بپرسیم گمشو😂🤝 2 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 7 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت با رپ فارس(ک میدونم جونت براش در میره) زندگی میکنی یا با رمانات ؟ 1 2 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت اگه قرار باشه یه رمان بنویسی و به یکی هدیهاش بدی، اسمش رو چی میزاری؟ 1 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت شخصیت دختر با موی بلند دوست داری یا کوتاه؟ دلیلش هم بوگو 1 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت یه شخصیت خوب رو توی رمانت چه جوری منعکس میکنی؟ 1 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 7 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، Oneirophrenia گفته است: آیم هیر مای دیر😂🧡 گمشو😂🤝 باز بی ادب شدی خواهرم؟😔😂 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 7 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت @ Psycho.VA اولین تلنگر نوشتنت؟ 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، VampirE گفته است: با رپ فارس(ک میدونم جونت براش در میره) زندگی میکنی یا با رمانات ؟ رپ فارس لنتی*-* 4 دقیقه قبل، Oneirophrenia گفته است: اگه قرار باشه یه رمان بنویسی و به یکی هدیهاش بدی، اسمش رو چی میزاری؟ لوتوس 3 دقیقه قبل، Oneirophrenia گفته است: شخصیت دختر با موی بلند دوست داری یا کوتاه؟ دلیلش هم بوگو کوتاه چون مال خودمم اونطوریه و کلا حال نمیکنم*○* 3 دقیقه قبل، Oneirophrenia گفته است: یه شخصیت خوب رو توی رمانت چه جوری منعکس میکنی؟ با اراده، نترس و اصیل 1 1 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت هم اکنون، VampirE گفته است: باز بی ادب شدی خواهرم؟😔😂 بودم😌🤝 @ Psycho.VA اگه قرار باشه یکی از شخصیتهای رمانتو بکشی کدوم رو میکشی؟ * وی سوالهای الکی میپرسد تا اینجا از سوت و کوری در بیاید 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، VampirE گفته است: @ Psycho.VA اولین تلنگر نوشتنت؟ رپ بود واقعاً:) 2 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت هم اکنون، Oneirophrenia گفته است: بودم😌🤝 @ Psycho.VA اگه قرار باشه یکی از شخصیتهای رمانتو بکشی کدوم رو میکشی؟ * وی سوالهای الکی میپرسد تا اینجا از سوت و کوری در بیاید جوننن تو فق بپرس ننه آسنای سلیطه🤣🔪 1 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 7 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Psycho.VA گفته است: رپ فارس لنتی*-* لوتوس کوتاه چون مال خودمم اونطوریه و کلا حال نمیکنم*○* با اراده، نترس و اصیل عالیه))) 1 دقیقه قبل، Psycho.VA گفته است: رپ بود واقعاً:) بنازمم 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Psycho.VA گفته است: جوننن تو فق بپرس ننه آسنای سلیطه🤣🔪 اگه قرار باشه از بین دوتا ژانر اجتماعی و جنایی یکیو انتخاب کنی کدوم رو انت میکنی ؟! 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت جیییییییغ.من اومددددددم. مسخوام بذارمت تو منگنه. اسمت چیه؟😐😂🤨 بدتری گند کاریت؟ بزرگترین سوتی عمرت؟ چیکار کردی کا بعدش عین سگ پشیمون شدی؟ بهترین رفیقت؟ بزرگترین دشمنت؟ 1 -اونشب به اسم، شب تولدم بود، ولی تولد نبود، یه خونبازی مطلق بود! اونشب هرچی که بود، خون و خون و خون بود! اون شب به جای خامه، خون رو کیک من مالیدن! اون شب دستام به جای کادو، خون مادرم رو هدیه گرفتن! اون شب این چشما به جای خنده، خون گریه کردن! اون شب همه چی غرق خون بود! سر تا ته تولد من، به خاطر وجود نحس رها، رو خون برپا شد! و من میخوام... میخوام عقد اونم رو خون به پا شه! میخوام بفهمه چه زجری داره که خون عزیزت رو دستت ریخته باشه و لبت محکوم به خندیدن باشه! 🎴♟️حرکت آخر♟️🎴 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، Psycho.VA گفته است: رپ فارس لنتی*-* از کی خیلی گوش میدی؟ 1 -اونشب به اسم، شب تولدم بود، ولی تولد نبود، یه خونبازی مطلق بود! اونشب هرچی که بود، خون و خون و خون بود! اون شب به جای خامه، خون رو کیک من مالیدن! اون شب دستام به جای کادو، خون مادرم رو هدیه گرفتن! اون شب این چشما به جای خنده، خون گریه کردن! اون شب همه چی غرق خون بود! سر تا ته تولد من، به خاطر وجود نحس رها، رو خون برپا شد! و من میخوام... میخوام عقد اونم رو خون به پا شه! میخوام بفهمه چه زجری داره که خون عزیزت رو دستت ریخته باشه و لبت محکوم به خندیدن باشه! 🎴♟️حرکت آخر♟️🎴 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Sanaz87 گفته است: جیییییییغ.من اومددددددم. مسخوام بذارمت تو منگنه. اسمت چیه؟😐😂🤨 بدتری گند کاریت؟ بزرگترین سوتی عمرت؟ چیکار کردی کا بعدش عین سگ پشیمون شدی؟ بهترین رفیقت؟ بزرگترین دشمنت؟ @ Psycho.VA 1 -اونشب به اسم، شب تولدم بود، ولی تولد نبود، یه خونبازی مطلق بود! اونشب هرچی که بود، خون و خون و خون بود! اون شب به جای خامه، خون رو کیک من مالیدن! اون شب دستام به جای کادو، خون مادرم رو هدیه گرفتن! اون شب این چشما به جای خنده، خون گریه کردن! اون شب همه چی غرق خون بود! سر تا ته تولد من، به خاطر وجود نحس رها، رو خون برپا شد! و من میخوام... میخوام عقد اونم رو خون به پا شه! میخوام بفهمه چه زجری داره که خون عزیزت رو دستت ریخته باشه و لبت محکوم به خندیدن باشه! 🎴♟️حرکت آخر♟️🎴 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Oneirophrenia گفته است: اگه قرار باشه از بین دوتا ژانر اجتماعی و جنایی یکیو انتخاب کنی کدوم رو انت میکنی ؟! جنایی چون جنایت بهنظرم خواستههای خفتهی مردم اجتماع رو نشون میده 2 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت هم اکنون، Psycho.VA گفته است: جنایی چون جنایت بهنظرم خواستههای خفتهی مردم اجتماع رو نشون میده من رو بیشتر دوست داری یا ومپی رو؟ 😌🤣🔪 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، Sanaz87 گفته است: جیییییییغ.من اومددددددم. مسخوام بذارمت تو منگنه. اسمت چیه؟😐😂🤨 بدتری گند کاریت؟ بزرگترین سوتی عمرت؟ چیکار کردی کا بعدش عین سگ پشیمون شدی؟ بهترین رفیقت؟ بزرگترین دشمنت؟ بم میگن سایکوو🤣🗿 کتک زدن یکی جلوی مردم... یهبار اشتباهی به یکی اسم واقعیم رو گفتم همین الانش هم یه کاری میکنم که هر هفته روزای زوج عین سگ پشیمون میشم🗿 خودت و درسا یکی که همه دارن ولی مال اونا خیلی عزیزه😑 1 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 7 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، Oneirophrenia گفته است: من رو بیشتر دوست داری یا ومپی رو؟ 😌🤣🔪 تختم رو (گوچی گنگ گوچی گنگ گوچی گنگ...)🤣👐🏻 1 1 ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کرومتوفیلیا ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 24 دقیقه قبل، Psycho.VA گفته است: رپ فارس لنتی*-* لوتوس کوتاه چون مال خودمم اونطوریه و کلا حال نمیکنم*○* با اراده، نترس و اصیل هعی 🥺 رمان لوتوس رو تو هم خوندی ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده