مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 7 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت بیشتر از ۴۰ پارت رصد بشه ممنوعه ها اینجا ارسال بشه نویسنده تگ شود @ مدیر رصد نقل قول آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 7 ساعت قبل، زهرارمضانی گفته است: بیشتر از ۴۰ پارت رصد بشه ممنوعه ها اینجا ارسال بشه نویسنده تگ شود @ مدیر رصد منظورتون چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 7 اردیبهشت مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 34 دقیقه قبل، فاطمه مومنی گفته است: منظورتون چیه یک سری ممنوعه ها هست که باعث فیلتر سایت میشه ما اون ها رو پیدا میکنیم و از شما میخوایم اون ها رو ویرایش کنید نقل قول آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، زهرارمضانی گفته است: یک سری ممنوعه ها هست که باعث فیلتر سایت میشه ما اون ها رو پیدا میکنیم و از شما میخوایم اون ها رو ویرایش کنید خوب باشه ببینیدچه جایش باعث فیلتر میشه بهم اطلاع بدید تا ویرایش کنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت رصد کننده: @ Oneirophrenia تعداد پارت:۶۵ زمان تحویل:سه روز @ همکار رصد♥️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت سلام نویسنده گرامی^^ لطفا ممنوعههای بین دو علامت🔞 رو اصلاح کنین و بعد از اصلاح اعلام کنین. پارت دوازده همه جمعیت 🔞تمام لخت و بیحجاب🔞 بودن پارت سی و شش: رفتم بالا بی اهمیت به سر وضعش چنان در رو باز کرد که سه متر پرید هوا🔞 ولی ای ولی لباس تنش نبود🔞 پارت چهل دو 🔞کثافت کاری های🔞 شیطان پرست ها رو میبینم. اخه اشغال چطور میتونی تو چنین دینی باشی دینی که توش فقط فساد🔞 کثافت کاری🔞 پارت شصت دیدم ده تا دکتر مخصوص داشت که یکی از اونیکی🔞 حروم زاده 🔞ترو اشغال تر بود. شصت و چهار: سورن: ببین تو الان زن منی محرم منی حق نداری با مردای دیگ🔞ه لاس بزنی🔞 این لباس کوفتی که هم تنته کار ندارم🔞، اما تا زنه منی حق نداری به لاس بازیات برسی 🔞 @ همکار رصد♥️ @ فاطمه مومنی 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 25 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت الان این موارد رو درست کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 25 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، فاطمه مومنی گفته است: الان این موارد رو درست کنم بله نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 25 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت ببخشید من تو پارت ها تنها میتونم اکثرشون رو اصلاح کنم مثلا پارت دوازده نشد که بی حجاب رو هم پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 25 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت (ویرایش شده) همه رو کردم جز بی حجاب رو چون واقعا نمیشد پارتم رو خراب میکرد ویرایش شده 25 اردیبهشت توسط فاطمه مومنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار رصد♥️ ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت رمانتون تا اصلاح کامل نشه برگشت میخوره؛ تمام لخت و بی حجاب باید حذف بشه. میتونی بنویسی بدون پوشش مناسب. @ مدیر رصد @ زهرارمضانی🌻 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۵ در 20:22، فاطمه مومنی گفته است: همه رو کردم جز بی حجاب رو چون واقعا نمیشد پارتم رو خراب میکرد گلم ویرایش نکنین، رمانتون انتشار داده نمیشه😊 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 29 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت 20 ساعت قبل، همکار رصد گفته است: رمانتون تا اصلاح کامل نشه برگشت میخوره؛ تمام لخت و بی حجاب باید حذف بشه. میتونی بنویسی بدون پوشش مناسب. @ مدیر رصد @ زهرارمضانی🌻 آهان باشه مینویسم بدون پوشش مناسب 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۹ در 18:39، فاطمه مومنی گفته است: آهان باشه مینویسم بدون پوشش مناسب ببخشید اما وظیفم بود که این رو بگم یکی از رمان ها کلمات ممنوع زیاد داشت من فقط یک پارت رو خوندم اما واقعا اصلا انگار به قوانین سایت اهمیت نداده یا ندیده مثلا داخل رمان از نوشیدنی که واقعا شرمم میاد اسمش رو بگم گفته یا مورد های دیگه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد 11 ساعت قبل، فاطمه مومنی گفته است: ببخشید اما وظیفم بود که این رو بگم یکی از رمان ها کلمات ممنوع زیاد داشت من فقط یک پارت رو خوندم اما واقعا اصلا انگار به قوانین سایت اهمیت نداده یا ندیده مثلا داخل رمان از نوشیدنی که واقعا شرمم میاد اسمش رو بگم گفته یا مورد های دیگه عزیزم همه رمانها رصد میشن ونویسنده موظفه که ممنوعهها رو برطرف کنه. نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 14 ساعت قبل، ماهی گفته است: عزیزم همه رمانها رصد میشن ونویسنده موظفه که ممنوعهها رو برطرف کنه. بله 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 14 خرداد مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 9 ساعت قبل، فاطمه مومنی گفته است: بله شما نگران رمان های دیگه نباشید چون از آخر هر رمان که بخواد انتشار پیدا کنه از زیر دست رصد کننده ها و سانسورچی ها عبور پیدا میکنه و هیچ ممنوعه داخل این رمان ها نباید باشه 1 1 نقل قول آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .