کاربر منتخب masoo ارسال شده در 7 اردیبهشت کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت سلام درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو داشتم. اسم اصلی شخصیت ها رو میگم تا گرافیست خودش عکس مناسب برای پوستر رو انتخاب کنه. @ مدیر گرافیست -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۷ در 19:01، masoo گفته است: سلام درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو داشتم. اسم اصلی شخصیت ها رو میگم تا گرافیست خودش عکس مناسب برای پوستر رو انتخاب کنه. @ مدیر گرافیست @ Nava با شما 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۷ در 19:01، masoo گفته است: سلام درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو داشتم. اسم اصلی شخصیت ها رو میگم تا گرافیست خودش عکس مناسب برای پوستر رو انتخاب کنه. @ مدیر گرافیست های مصو بگو اسم شخصیتها رو 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 11 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۹ در 23:58، Nava گفته است: های مصو بگو اسم شخصیتها رو سلام عزیزم شرمنده دیر جواب دادم آنلاین نشده بودم اسماشون نوید:rowanrow حسام:lucaschaccon تابان:melisapamuk سحر:ozgeyagiz روزبه:dennisboeer رنگی باشه پوستر و اینکه سه تا شخصیتی که اول نوشتم اسماشونو شخصیتای اصلین 1 -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 2 ساعت قبل، masoo گفته است: سلام عزیزم شرمنده دیر جواب دادم آنلاین نشده بودم اسماشون نوید:rowanrow حسام:lucaschaccon تابان:melisapamuk سحر:ozgeyagiz روزبه:dennisboeer رنگی باشه پوستر و اینکه سه تا شخصیتی که اول نوشتم اسماشونو شخصیتای اصلین مصو جان، امکانش هست شخصیتارو تا چهارتا حداقل بیاری پایین؟ پوسترایی که شخصیتاشون زیاده معمولا خوب نمیشن. یا دو تا شخصیت اصلی رو بگو، یا سه تا. رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 2 ساعت قبل، masoo گفته است: سلام عزیزم شرمنده دیر جواب دادم آنلاین نشده بودم اسماشون نوید:rowanrow حسام:lucaschaccon تابان:melisapamuk سحر:ozgeyagiz روزبه:dennisboeer رنگی باشه پوستر و اینکه سه تا شخصیتی که اول نوشتم اسماشونو شخصیتای اصلین میخوای فقط تابان و حسام و نوید باشن؟ اینشکلی قشنگتر میشه. 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت بهم بگو چهچیزایی میخوای توی پوستر باشه. مثلا یکی که رمانش جناییه میگه تفنگ و آتیش و اینا بذار، عاشقانه دو تا زوج و قلب و ... تو چی میخوای؟ مثلا چیزی کهشخصیت دختر رو توصیف کنه. بهعلاوه رنگ قالبی که میخوای تو پوستر باشه هم بگو. 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت @ masoo 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 11 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: میخوای فقط تابان و حسام و نوید باشن؟ اینشکلی قشنگتر میشه. سحرم اضافه کن چون مهمه، روزبه نباشه هم عیبی نداره -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 6 دقیقه قبل، masoo گفته است: سحرم اضافه کن چون مهمه، روزبه نباشه هم عیبی نداره باشه سحر و تابان و نوید و حسام 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 10 دقیقه قبل، Nava گفته است: بهم بگو چهچیزایی میخوای توی پوستر باشه. مثلا یکی که رمانش جناییه میگه تفنگ و آتیش و اینا بذار، عاشقانه دو تا زوج و قلب و ... تو چی میخوای؟ مثلا چیزی کهشخصیت دختر رو توصیف کنه. بهعلاوه رنگ قالبی که میخوای تو پوستر باشه هم بگو. این رو هم بگو تا کار رو شروع کنم. 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 11 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: باشه سحر و تابان و نوید و حسام اره هم اکنون، Nava گفته است: این رو هم بگو تا کار رو شروع کنم. ببین تم رمانم عاشقانه تراژدیه و اینم بگم که یه نفرت و کینه هم این وسط هست گل نرگس رو بزار اگه میشه چون شخصیت اصلی دخترم عاشق نرگسه قلب و اینا نمیخواد بزاری خیلی شلوغ نباشه مرسی -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 5 دقیقه قبل، masoo گفته است: اره ببین تم رمانم عاشقانه تراژدیه و اینم بگم که یه نفرت و کینه هم این وسط هست گل نرگس رو بزار اگه میشه چون شخصیت اصلی دخترم عاشق نرگسه قلب و اینا نمیخواد بزاری خیلی شلوغ نباشه مرسی اوکی 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 11 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: اوکی مرسی -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت بفرما عزیزم. نظرت؟ 2 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت @ masoo 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 12 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Nava گفته است: بفرما عزیزم. نظرت؟ خیلی خفن شده میدونم اذیت میشی ولی میشه عکس تابان و عوض کنی؟ یکم بی روحه به نظرم -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 12 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Nava گفته است: بفرما عزیزم. نظرت؟ میشه اسم فونت رو بگی -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، masoo گفته است: خیلی خفن شده میدونم اذیت میشی ولی میشه عکس تابان و عوض کنی؟ یکم بی روحه به نظرم تابان کدومه؟ رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، masoo گفته است: میشه اسم فونت رو بگی ثلث 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، masoo گفته است: خیلی خفن شده میدونم اذیت میشی ولی میشه عکس تابان و عوض کنی؟ یکم بی روحه به نظرم بقیه چیزا اوکیه فقط تابان؟ 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 12 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: تابان کدومه؟ melisapamuk -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 12 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Nava گفته است: ثلث ثلث دارم ولی خ اون مدلی نیس -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 12 اردیبهشت مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Nava گفته است: بقیه چیزا اوکیه فقط تابان؟ اره بقیه اش عالیه 1 -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، masoo گفته است: melisapamuk ولی خوبه ها :)😂 شوخی میکنم، تا فردا نهایتا بهت میدم 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده