ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 8 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت @ مدیر گرافیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 8 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت درخواست تعویض جلد برای رمانم داشتم؛ ایدهی کلی و همه چیزش تغییر کرده و جلدش به خودش نمیخوره! فقط اگر ممکنه @ Gh.azal انجامش بدن؛ زمانش هم مهم نیست! هر وقت سرشون خلوت شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۸ در 11:43، Negin jamali گفته است: درخواست تعویض جلد برای رمانم داشتم؛ ایدهی کلی و همه چیزش تغییر کرده و جلدش به خودش نمیخوره! فقط اگر ممکنه @ Gh.azal انجامش بدن؛ زمانش هم مهم نیست! هر وقت سرشون خلوت شد. عکستون رو بفرستید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 9 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت @ مدیر گرافیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 12 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت @ مدیر گرافیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت عکس دوم تاییده. @ Nasim.M 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 14 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۱۳ در 13:20، مدیر گرافیست گفته است: عکس دوم تاییده. @ Nasim.M چشم در ۱۴۰۱/۲/۹ در 21:56، Negin jamali گفته است: @ مدیر گرافیست سلام گلم من گرافیستتم اسم نویسنده رو چی بذارم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 14 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت عکس اول با رمانم همخوانی داشت؛ عکس دوم هم که خوبه، ولی بیشتر رمانها جلدشون با گل و اینهاست. میخواستم یک چیز متفاوت باشه! گلم، بیزحمت ممکنه که عکس پیشنهادی بفرستی برام؟ تم سبز بهش میخوره. @ Nasim.M 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 11 ساعت قبل، Negin jamali گفته است: عکس اول با رمانم همخوانی داشت؛ عکس دوم هم که خوبه، ولی بیشتر رمانها جلدشون با گل و اینهاست. میخواستم یک چیز متفاوت باشه! گلم، بیزحمت ممکنه که عکس پیشنهادی بفرستی برام؟ تم سبز بهش میخوره. @ Nasim.M خب عزیزم توضیح بده که چجور عکسی میخوای، من میگردم اما توام بگرد، پیدا کردم میفرستم برات. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 15 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 7 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: خب عزیزم توضیح بده که چجور عکسی میخوای، من میگردم اما توام بگرد، پیدا کردم میفرستم برات. یک عکس غمگین عاشقانه که اول میخواستم زمینه سبز باشه؛ ولی هر چهقدر گشتم پیدا نشد. با این حال فقط خوشرنگ باشه و اینکه کمی حال و هوای تراژدی رمان رو القا کنه. واقعاً نمیدونم ویژگیاش باید چی باشه که بهش بخوره... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Negin jamali گفته است: یک عکس غمگین عاشقانه که اول میخواستم زمینه سبز باشه؛ ولی هر چهقدر گشتم پیدا نشد. با این حال فقط خوشرنگ باشه و اینکه کمی حال و هوای تراژدی رمان رو القا کنه. واقعاً نمیدونم ویژگیاش باید چی باشه که بهش بخوره... عکس دوم ک تایید هست به ژانر میخوره قشنگم هست ولی باز هر طور خودت دوست داری 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 15 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: عکس دوم ک تایید هست به ژانر میخوره قشنگم هست ولی باز هر طور خودت دوست داری باشه، پس با همون بزن عزیزم. فقط بیزحمت یه فیلتری بده که خوشرنگش کنه؛ ممنون از زحماتت!🌹 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 4 ساعت قبل، Negin jamali گفته است: باشه، پس با همون بزن عزیزم. فقط بیزحمت یه فیلتری بده که خوشرنگش کنه؛ ممنون از زحماتت!🌹 فدات 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت هم اکنون، Nasim.M گفته است: فدات 4 ساعت قبل، Negin jamali گفته است: باشه، پس با همون بزن عزیزم. فقط بیزحمت یه فیلتری بده که خوشرنگش کنه؛ ممنون از زحماتت!🌹 حالا این رنگش خوب نیس یا خوبه ولی یه فیلتری میخوای ک قشنگتزش کنه؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 15 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: حالا این رنگش خوب نیس یا خوبه ولی یه فیلتری میخوای ک قشنگتزش کنه؟ آره؛ مثلاً رنگهاش رو یکم بیشتر و بهتر به چشم بیان. رنگ و رو رفته نباشن؛ حالا باز هم به سلیقهی خودت. اسم نویسنده هم که همین؛ نگین جمالی. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 15 ساعت قبل، Negin jamali گفته است: آره؛ مثلاً رنگهاش رو یکم بیشتر و بهتر به چشم بیان. رنگ و رو رفته نباشن؛ حالا باز هم به سلیقهی خودت. اسم نویسنده هم که همین؛ نگین جمالی. باشه عزیزم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 29 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: باشه عزیزم اوه! یه چیزی انگار یادم رفت. اسم رمان هم تغییر کرده: (پایانی ندارد) @ Nasim.M 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 17 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت 20 ساعت قبل، Negin jamali گفته است: اوه! یه چیزی انگار یادم رفت. اسم رمان هم تغییر کرده: (پایانی ندارد) @ Nasim.M عزیزدلم کاش زودتر میگفتی! من خیلی روش کار کردم دیروز الان اسمش پایانی ندارد هس؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 17 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت 52 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: عزیزدلم کاش زودتر میگفتی! من خیلی روش کار کردم دیروز الان اسمش پایانی ندارد هس؟ آره گلم. اگر یکم دیر هم درستش کردی اشکالی نداره؛ قبلاً هم گفتم که زمانش زیاد مهم نیست. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 17 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت 56 دقیقه قبل، Negin jamali گفته است: آره گلم. اگر یکم دیر هم درستش کردی اشکالی نداره؛ قبلاً هم گفتم که زمانش زیاد مهم نیست. باشه عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 22 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت سلام گلم، کار جلد به کجا رسیده؟ @ Nasim.M 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 23 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت 18 ساعت قبل، Negin jamali گفته است: سلام گلم، کار جلد به کجا رسیده؟ @ Nasim.M تا امشب میفرسم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 23 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۲ در 18:04، Negin jamali گفته است: سلام گلم، کار جلد به کجا رسیده؟ @ Nasim.M بفرما گلم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 23 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Nasim.M گفته است: بفرما گلم 🦋خسته نباشی عزیزم!🦋 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 23 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Negin jamali گفته است: 🦋خسته نباشی عزیزم!🦋 سلامت باشی @ مدیر گرافیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده