Navesandehjavan23 ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت من هیچ توضیح اضافه نمیدم همه چیز مشخص فقط پول نگید چون حتی مولتی تیلیاردر باشیم آخرش باز هم پول میخواییم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navesandehjavan23 ارسال شده در 9 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت به مجازی شدن پایان ترم نیازمندم شدید🤦♀️😅 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ELFLokee ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت پول ، بلیط کنسرت بی تی اس. کتاب چاپ شدم مدرک لیسانس ادبیات 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reyyan ارسال شده در 10 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت خواب... بخاطر درس و ماه رمضون هر ۲۴ ساعت فقط ۲ ساعت خوابم... 4 نقل قول سَّرَّمّ دَّرّدّ مّیّکُّنِّهّ بَّرّاّیِّ دَّرّدِّ سَّرّ ♤SAMFOONI AZAB♤_سمفونی عذاب♤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARAM ارسال شده در 10 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت کنسل شدن همه امتحانام:) دور شدن استرس از بدنم چاپ شدن کتابم قبولی توی رشته مورد نظرم 4 نقل قول جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین) رزاگینه←( قصهای از دل دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kian.A ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت دقیقا همین چیزایی که کیمیا خانوم گفت همراه با ارامش 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narges.Sh ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۹ در 01:42، Navesandehjavan23 گفته است: من هیچ توضیح اضافه نمیدم همه چیز مشخص فقط پول نگید چون حتی مولتی تیلیاردر باشیم آخرش باز هم پول میخواییم یک مغز سالم برای درس خوندن 3 نقل قول معمایی درآمیخته با گذشتهای دفن شده: رمان فراغبال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Atrin_ ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۹ در 01:42، Navesandehjavan23 گفته است: من هیچ توضیح اضافه نمیدم همه چیز مشخص فقط پول نگید چون حتی مولتی تیلیاردر باشیم آخرش باز هم پول میخواییم یه کلبه چوبی وسط جنگل که از یه طرف به دریا راه داشته باشه از یه طرف به کوه. یه صندلی گهوارهای پشت پنجرهای که قطره- قطره بارون روش سر میخوره و یه گلدون شمعدونی رو طاقچه با چاشنی خیره نگاه کردن به منظرهی پاک بیرون و یه کتابخونه پر از رمانهایی که دوسشون دارم و هر روز یه قسمت از کتابی که در حال خوندش هستم رو تموم میکنم. به همراه ماگ قهوهی تلخی که همهی این آرامش فکری ها شیرینش میکنه! 1 نقل قول رمانهای در حال تایپ: گیتار(سازی خوشآوا اما قاتل) ورقهای نفرت(روایتی از یک خیانت) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان) داستانهای در حال تایپ: دخترک کمانچه زن(گوشهای از مشکلات جامعه) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار) برای دریافت لینک هر کدام از رمان/داستانهای فوق به نمایه مراجعه فرمائید^^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت یه انگیزه برای ادامه درس خوندن! 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۹ در 01:42، Navesandehjavan23 گفته است: من هیچ توضیح اضافه نمیدم همه چیز مشخص فقط پول نگید چون حتی مولتی تیلیاردر باشیم آخرش باز هم پول میخواییم توی یه ویلا لاکچری در حال استراحت باشم و همین طوری که روی کاناپه لوکسم لم دادم ، رگباری اس ام اس "ریختم به حسابت " برام بیاد 😂🤝🏽😀🙂 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 13 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت (ویرایش شده) یه دنیا صمیمیت از طرف همهی انجمن استعفای دبیر عربی و ریاضی خواب ویرایش شده 13 اردیبهشت توسط TARANEH.M 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fatemeh14 ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت اول اینکه زندگیم پر از آرامش باشه!امتحانام تموم شن اصن شروع نشن😐😐پدر و مادر کنارم باشن یه عشق سالم رو تجربه کنم، یکی از موفق ترینا باشم توی رشتم، برم سفر ،پول داشته باشم ، خوشگل باشم😐 هر خواسته ای همکه دارم زود بر اورده شه همین😐 پر توقع هم خودتونید😂😐 3 1 نقل قول هر آن ممکن دارد که قلبم از عشق تو بایستد! تو فرمانده و من اجرا کننده، تو بی فا و من مطیع، تو بی احساس و من مجنون. سر انجام ما چه دارد که این چنین میکنی با من لیلی شیرین سخن؟ حق ما انتقام خونین نبود گر چه شیرینی لبخند شیرین، بر دل فرهاد حسرت شد. https://forum.98ia2.ir/topic/8223-مطیع-تو-fatemeh_14کاربر-انجمن/💛 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N.ia ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت فقط فقط نیاز دارم روز خیلییییییی دیر شب بشه تا من کتابامو بخونمممم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosna ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت (ویرایش شده) شاید درک شدن از طرف اطرافیان، زمان بینهایت برای خوابیدن، تموم شدن امتحانا، یه راه که درسا رو به مغزم بلوتوث کنم، یه عالمه آهنگ، یه کتابخونه و سکوت ویرایش شده 13 اردیبهشت توسط hosna 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت خواب تنهایی زندگی بدون استرس 2 نقل قول انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arisky ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب،ک تاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب، کتاب و... 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 13 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت کلیشههایی که همه بهش نیاز دارن..پول،ارامش، خنده از ته دل، خواب ابدی.. 3 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navesandehjavan23 ارسال شده در 14 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت حیف که نمیشه ویس گذاشت🤦♀️ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navesandehjavan23 ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت من این روزها شدیدا به خواب نیاز دارم یه خواب خیلی خیلی طولانی اونقدر که توی خواب یادم بره که باید بیدار بشم کاش میشد یه همچین خوابی برم 🤦♀️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nei𝚃𝙷 ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت حس فایده داشتن، احساس تعلق، کسی که بغلش کنم، بیشتر از همه بلوغ و دست برداشتن از امید داشتن به بقیه بیشتر از همه نیاز دارم خودم دست به کار شم. 2 نقل قول رمان تاریخ صعود به بهشت: نامعلوم🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_NAJIW80_ ارسال شده در 31 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت ارامش 3 نقل قول نبردعشق عسلی رمان تکمیل شدهٔ من تقدیم نگاهتون ♥ داستان مضمحل تکمیل شده♥ ♥رمان پالس وابستگی♥رمان آئیشما💀داستان غلیان🌻دلنوشته آفتاب جلال🌷 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hony.m ارسال شده در 31 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت به دوستام نیاز دارم که بریم بیرون امتحانامو خوب بدم سر عصب کشی دندون نمیرم 😂 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 31 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت (ویرایش شده) پول زیاد ویرایش شده 31 اردیبهشت توسط Masi.fardi 2 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fateme Cha ارسال شده در 31 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت به دوستام خیلی نیاز دارم:/ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Z.mim ارسال شده در 31 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت یه مسافرت با دوستام که اخره عشق و حال باشه و نگران پولشم نباشم👩🏻🦯 2 نقل قول ☆ رمان مُتَّحِدین☆ _______________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .